03.03.10
14:55
Реших да споденя моята рецепта за приготвяне на протеина. Понеже ми намръзна да си правя шейкове и да пия протеина, реших да го приготвям по друг начин.
Вземете една купичка за крем. Изсипете 1 доза протеин. Тук е много важно какъв ше бъде вкуса на протеина. Опитвал съм с много протеини, но съм най-доволен от MyoFusion шиколад. Искам да видя как ще е с банана. След като изсипите една доза от протеина следва да добавите Nestle Fitness. Добавете толкова, че да покрие протеина, но го натрушете и го разбъркайте с протеиновата пудра след това. Следва да добавите мляко, но тук има лека тънкост. Започнете да добавяте мляко на порции. Тоест добавете малко мляко и разбъркайте. Трябва да се получи гъста смес. След това добавете още малко мляко и разбъркайте. Трябва да се получи някаква средна гъстота. Да не е много гъсто, но и да не е много редко. След като приключите със сместа и всичко е заравнено, следва да поставите купичката в хладилника. Всеки хладилник е различен затова, че ще трябва да следите сместа. При мен се получава за 20 минути. Сместа трябва да стане леко твърда като крем. Изваждате една лъжица и се наслаждавате на здравословен протеинов крем :)
Enjoy.
Темата беше редактирана от ЕЛ ДЖИ ПИ на 03.03.10 14:56.