ДАСКАЛО МОМИЧЕТА МУСКУЛИ

TW

30.01.05
11:13

187 65кила.16 год.Ще кача ли с тази програма: 
8 часа-много ориз
10 часа пак много ориз
12 часа отново ориз       
после сам  на даскало и нема да ям до 18 30  
шот си сабирам парите за ядене. НАЛАГА СЕ
Секи  week-end излизам с гаджето и не ми стигат 30лева.
Та да се върнем на темата.
В 18 30 ям 3 яица 2 ф.хляб и в 20 00 ям 1 кисело мляко и ядки 
  P.S :не ми казваите само че  програмата не струва[/list]

30.01.05
11:41

Няма. :D

30.01.05
13:47

а къде е месото?!овесените ядки също несто 1вия ориз примерно...
а в даскало си носи нещо немое да не ядеш 6 часа...
просто няма да стане

SK

30.01.05
14:32

мм...таз програма неструва!
с нея нищо няма да постигнеш....мускули се неправат с ориз.....а с месо!!!

30.01.05
14:35

[quote author=“SkA7er”]мм...таз програма неструва!
с нея нищо няма да постигнеш....мускули се неправат с ориз.....а с месо!!!

30.01.05
14:43

Според мен щом си събираш парите от училище си носи храна от вкъщи!! Както вече ти написаха с месо!!!

30.01.05
21:08

Може да ти се смеят, но ако си сериозен и си носиш от вкъщи храна, после като отидеш на плажа ти ще се смееш! Поне аз така правех докато учех

30.01.05
22:36

извън темата за колко месеца .. може да се докара релеф на тялото ... с започване с програма за начинаещи горе долу 6 12 18

човече,тва че няма месо ти го казаха вече-верно е недопустимо,
:arrow: 2ро: къде ти се пада тренировката
:arrow: 3то: бате ти направо не вечеряш-голяма грешка
:arrow: 4то:има по подходящи начини да си набавиш въглехидрати от това да ядеш ориз в 8 сутринта,малко разнообразие вкараи,промени едно то тези 3 яденета на ориз в ядене на плодове или нещо такова
Стига толкова за момента...

JI

30.01.05
23:18

абсолутно не струва тая диета и сорру :) ама така си е и още нещо ти нищо не ядеш аз ако ти напиша кво поглъшам само докат съм на даскало сигурно е колкото ти за целия ден :))
оффтопик :
това гадже ко прай бе 30 лева малееее то тва си е една кофа протеин :)))))

31.01.05
11:22

Еее, чак да не струва режима... Аз бих обособил два проблема
1. Многото ориз - не защото е много, а защото няма разнообразие. При финансови ограничения заложи на изварата. А и хлябът не е за опдценяване...
2. “Дупката” между 12:00 и 18:30. Можеш да носиш варени яйца, кисело мляко, а ако ти е много неудобно ядките не би трябвало да са проблем. Можеш и отвън да си купуваш пакетче фъстъци (0,50лв).

Вечер се старай да попълниш нуждата от хранителни вещества, яж много но без да преяждаш. Единия вариант е да ставаш от масата леко гладен - ще хапваш по-малко, но за 4-5 часа ще можеш да се нахраниш 3 пъти и като цяло поетата храна ще бъде повече. Другия е да пробваш с разделно хранене. Ако приемаш неголеми количества от някаква храна, за 5 часа ще можеш да ядеш 4 пъти без проблем.
Наявам се да съм успял да ти помогна поне малко.
Успех! :)

TW

31.01.05
13:17

Twista:
Пичове кажете кво месо да ям и кога да го вмъкна
в програмата .Нема ли да кача по бързо като не тренирам
PS:само да не е много скъпо
ША ВЗЕМА ДА ГО РАЗКАРАМ ТВА ГАДЖЕ

31.01.05
15:03

Ами месото аз го ям за обяд и за вечеря(като се има предвид че обядвам в 11,30 и в 14, а вечерям в 18 и в 21 ч.)
Яж пилешко и телешко месо, по-малко свинско, и гледай да е крехко. Във форума има хора, които разбират много повече от мен, но 1 час след тренировката е добре да хапнеш 1 пилешка пържола.

А относно гаджето-постави й въпроса така:” ако искаш да имаш мъж с мускули до теб, трябва да се виждаме по-рядко,а в събота и неделя още по-рядко :lol: ”  Разбира се това са отношения между вас и вие си знаете, но от тези 30 лв ако отделиш 15 са ти близо 3 кг пилешко месо( не е зле). Направи си сметка!
Успех!
П.С.  Забравих да ти кажа-ако не тренираш, няма смисъл да се задълбаваш в храненето толкова, най-много да направиш коремче. Сорка, ама така е. 99,9 % от хората във форума тренират, направи ги 100% със себе си!

TW

31.01.05
16:00

Aбе хора вие луди ли сте
Nicka ми е TWISTA-тва е рапър
Да Не се обаркате как се е обаркал ‘‘KARA”
Аз сам момче бе мамка му стара
“НЕМАМ Нужда от мъж с мускули до мен”
PS:Все пак благодаря на всички за отделеното време

31.01.05
16:10

[quote author=“twista”]Aбе хора вие луди ли сте
Nicka ми е TWISTA-тва е рапър
Да Не се обаркате как се е обаркал ‘‘KARA”
Аз сам момче бе мамка му стара
“НЕМАМ Нужда от мъж с мускули до мен”
PS:Все пак благодаря на всички за отделеното време

Идеята ми беше ти да кажеш на гаджето си така, май не си ме разбрал.
Изобщо не съм се объркал.

TW

31.01.05
16:21

СОРИ МАЙНА
ЯВНО АЗ САМ СЕ ОБАРКАЛ

31.01.05
16:30

Споко! :wink:
Яж месо, ходи поне 3 пъти на фитнес и скоро гаджетата ще ти се натискат една през друга.
Успех!!

AC

02.02.05
20:30

Бате, момичетата много дърпат!  :(

Имам сериозна приятелка от 2 години и излизам с момичета от мойто даскало... Както и да го погледнеш, под 20-30 лв не става... Ма никога няма да си разваля режима заради тях! Ако треа нема да излизам, ма хубава храна ще има!  :D

П.с. Аз пък за училище си купувам 200гр пуешко/пилешко филе + 1 кг плодове, и там некой друг сандвич... Абе 4-5 лв, ама без тях не може- топя се с часове...  :D

JI

03.02.05
01:03

Момчета аз смятам приятелка не до лятото то тея смукачи  баси парите тет харчат  :lol: просто нямам в момента за качествена храна камоли за ... нали ме разбирате .
П.С на Нутриум мога да си купувам протеинови вафли 2. 45 85 грама с 35 грама сурватка  и  53 грама комплексни въглехидрати ебаси кожудерите  . :( .Един от за даскало найте ли ко со прай значи овесени ядки в мляко с протеин слага 60 грама протеин с овесени ядки и си пии цял ден кат преди това го е намля в пасатора :) . ИДея яко а :?

03.02.05
01:34

оставете ги тези протеинови вафли, за 2,50 може да си набавите два пъти повече протеини и въглехидрати от други източници

03.02.05
11:51

Така е батка търеа да си носиш ядене от вас нема друго по добро решение и ако имаш възможност протеинов шеик нещо за даскалото ше е добре и както вече казаха яж месо!!!
оффтопик:
тва гадже батка ше ти изяде ушите бе я не прускай толкова пари за нея ми си зимай некви добавки вместо това и ше видиш как тя ще почне да дава за теб  :lol:  :lol:  8)

03.03.05
15:00

Това  ме върна 5 години назад като бях останал без пари в Студентски град и една седмица ядох само ориз сас сирене /да му докарам вкус/-голяма отврат беше!А колкото до гаджето-ти сериозно ли мислиш,че един мъж трябва винаги да плаща сметката?:)

03.03.05
15:21

хора вав февруари почнах здрава диета ядех по 8 пати на ден носих си адски мноо ядене в даскало и качих 5 кила аз само сас спорт се занимавам никви гаджета здраво ядене и не е срамно да носиш в даско ядене те смешовете ядат чипсове а ти пиле и ориз така че да не ви пука

07.03.05
18:51

Купи си едни овесени ядки - 1 кило е 2.50 лв. - мешай ги с кисело мляко и яж. Засищат за страшно много време /дъвчи ги добре/ и нямаш проблеми. А пък са и полезни - аз качих три кила от тях като ги ядох след тренировка. Айде успех! 8)

07.03.05
21:41

[quote author=“twista”]8 часа-много ориз
10 часа пак много ориз
12 часа отново ориз

По-вероятно е да ти се дръпнат очите, отколкото да качиш мускулна маса:)

12.03.05
16:03

абе twista кви са тия жени бе бате,тя да не тренира и тя за маса?я да се оправя ти гладуваш като мишка,оная за два дена ти изяжда парите за седмицата!

12.03.05
18:47

братче то тва твоито не е живот разбирам да имаш по 100 лв на седмица ама...
пс.аз 9 месеца ходих с 1 момиче и то май аз повече сьм изял от нея отколкото тя от мен :D

земи яж месце и тоя ориз го смени поне ведньж щото....

TW

12.03.05
19:37

Братлета тва ми беше пьрвата тема в тоя форум :lol:
Тя беше забутана надолу ама некав пич постна некво
отговорче и тя пак се варна в челните места :lol:
Ся сам сас савсем нов режим от месец и половина и сам
качил 5 кила

PS:ХА ХА гаджето го заебах преди месец и половина и се
чувствам много добре :lol:

ЗАЩО ЛИ :?:  :?:  :?:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1