Вечерно хранене?

03.03.10
18:55

Здравейте! Искам да попитам дали да спра да приемам въглехидрати вечер. Като вечер имам предвид около 20.00-20.30. Целта ми е качване на маса, но определено предпочитам по-малко, но чиста от колкото повече но мазно. Ясно ми е,че по принцип е хубаво да не се приемат, но проблема идва в това, че вземам slin sane, за който са ми кзвали доста хора, че за да действа трябва да се приемат големи количества въглехидрати. Та се чудя да не да няма действие ако намаля въглехидратите?

GO

03.03.10
19:15

До колкото знам високите приеми на въглехидрати се правят основно веднага след приема на слин-слейн,разбира се и през деня можеш да ги държиш високи,но когато си лягаш не е много препоръчително да се нахакаш с въглехидрати.

03.03.10
20:15

Как реши кое е правилно и кое не ? Авторът не е дал никаква информация. Как и какво тренира, колко тежко/интензивно, храноден, суплементация - нищо.

В допълнение на казаното от Владимир92 - има значение и кога (по кое време в денонощието) тренира.
Има варианти, при които въглехидратите вечер не са проблем, но има и други, при които е препоръчително да се избягват.

С толкова информация няма как да се прецени адекватно.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.03.10 20:24.

03.03.10
20:55

На 20 години съм, 183 висок, 75 кг. Ходя на фитнес 4 пъти в седмицата, но играя и 1-2 пъти волейбол така, че се получават по около 5 пъти седмично. Тренирам най-често от 18.00. Като довавки вземам още протеин, креатин, глутамин и таурин ;)

Мнението беше редактирано от Mavrodinov на 03.03.10 20:57.

казано от Mavrodinov на 03.03.10, 20:55:

Тренирам най-често от 18.00.

В такъв случай аз лично не виждам проблем да хапнеш подходяши въглехидрати на вечеря, тъй като тя ти е следтренировъчното хранене. В по-късните храненета за деня, обаче, намали въглехидратите до минимум.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1