03.03.10
13:03
No Explode + CellMass или No Explode + SizeOn ?
03.03.10
13:05
Добре бе мойто момче, нито казваш възраст, нито казваш височина тегло, нито стаж. Как да преценим кой суплемент е по-добре за тебе за да вдигнеш мускулна маса?!
03.03.10
13:11
На 18 съм, ръст - 183 см , кг - 87 .. от 2 години се занимавам сериозно с фитнес :) в момента пия ON Gold Standard и MHP Glutamine SR . Преди няколко дена спрях с креатиа (монохидрат)
03.03.10
13:22
Ами,честно да ти кажя мисля, че който и от 2-та да избереш няма да съжелиш, д/г парите са разликта.
казано от Petar Cholakov на 03.03.10, 13:22:
Ами,честно да ти кажя мисля, че който и от 2-та да избереш няма да съжелиш, д/г парите са разликта.
и защо точно ти трябваха данните на момчето, за да достигнеш накрая до това заключение?
03.03.10
19:42
някой не ги ли е пробвал и двата продукта ? кой е по добър CellMass ili SizeOn ? немога да реша кой от двата да си купя ..
При всеки е различно никой не може да ти каже кой ще е по добре за теб ! .........
Никой не може да твърди, че едната комбинация е по-добра от другата, но по принцип стак от една марка винаги е бил за предпочитане, защото се твърди, че различните добавки на една и съща марка взаимно се допълват.
03.03.10
20:26
така е , но за СайзОн-а съм чувал само положителни неща , а за СеллМасс-а не всички мислят така .. ии немога да реша кой от двата продукта да си купя и да го комбинирам с Но експлоуд , суроватка и глутамин ..
04.03.10
09:30
И откъм финансова гледна точка Сайза излиза много по евтин,1 кутия за месец срещу 2 Селмас,мен ме съмнява да има някаква особена разлика(да не казвам,че със сайза ще е по-добре),пил съм само Сайза и останах много доволен,особено сега с новите 2 модела на Сайза,ме съмнява да си дам парите за Селмас.