Креатин - Кой да избера ?!?!

03.03.10
15:53

Значи моля да ме посъветвате кой креатин да избера . Искам да качвам ММ , но каточели не ми се иска да взимам монохидрат , заради задържането на вода и споровете по някой други странични ефекти от него. Ако го ползвам , след като го спра много ли се спада, качването на задържаната вода ли се дължи само ?  Ако взема примерно креатин етил естер или Kre-alkalyn мога ли да кача от тях ММ, или ще е само повече сила?  Мисля и за наква матрица , но незнам. Кажете вашето мнение . Може да давате и други варианти.  В момента съм на протеин . Креатин до сега не съм пил . На 20 съм .

03.03.10
16:18

До сега съм пил монохидрат и матрица.От монохидрата качих 1-2 кила за месец които се изчистиха прекалено бързо след като го спрях, по-добрия вариянт беше матрицата (в моя случай GreenMag)

03.03.10
21:01

Определено креатинова матрица е най-добрия вариант.

03.03.10
21:28

препоръчайте ми някоя хубава матрица на разумна цена .....

04.03.10
05:11

Сещам се за 2 мн добри..но за цената...Size on и Cellmass и на Цонтролед лепс  също

04.03.10
16:30

Защо не пробваш с моно, не се знае на тебе как ще ти действа?
За матрица - GreenMag/SizeON

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1