03.03.10
20:48
Здравейте! Купих си Super fat burners и L-carnitine(Течен) на P&B Labs и искам да разбера как да ги пия по колко дози и кога! Препорачаха ми бурнера секи ден по 2 хапчета сутрин обед и вечер а карнитина когато иамма кардио по 1 супена лажичка :) Дайте мнение какво да правя ;) Ще ги взимам изгоря подкожните мазнини и коремчето :) Не съм дебел просто малко релеф да сдобия :)
Здрасти!
Има едни неща написани на опаковките наричат се “упътвания за употреба” доста са полезни.
04.03.10
08:12
За L-Carnitine има и подробна тема тук... ама чукча е писател, не читател...
Прочел съм гии темите и това където пише, просто искам да разбера дали може и 2те да ги бия всеки ден или л-карнитина само когато правя кардио! И друг въпрос трябва ли след тренировка да вземам протеинов шейк или вафличка :)
04.03.10
13:43
казано от Mcrady на 04.03.10, 13:28:
Прочел съм ги темите и това където пише, просто искам да разбера дали може и 2те да ги пия всеки ден или л-карнитина само когато правя кардио!
Бърнърът си го пиеш всеки ден. В първото мнение на важната тема за L-Carnitine пише как се приема в тренировъчни и нетренировъчни дни. Това те касае в случая, но ти си го прочел...
казано от Mcrady на 04.03.10, 13:28:
И друг въпрос трябва ли след тренировка да вземам протеинов шейк или вафличка :)
Протеинът след тренировка е препоръчителен (без да е абсолютно задължителен).
Вафличките (не си уточнил какви по-точно имаш предвид) е желателно да ги избягваш, след като търсиш намаляване на телесните мазнини.
Мерси за съвета :) А применро може ли 1-2 банан след тренировка ;) натурално щот не искам да се тапча с още препарати ;)
Примерен прием на л-карнитин:
За да се засили ефекта се приема при въмозжност на празен стомах. - added - 27.02.2008
Тренировъчен ден - приема се преди тренировка и вечер преди лягане
1-2 гр. 60мин преди тренировка и 1-2 гр. преди лягане
Не тренировъчен ден - сутрин след ставане и вечер преди лягане.
1-2 гр. сутрин след ставане и 1-2 гр. преди лягане
Така като зимам бурнера сутрин, преди трен и вечер по 2 хапчета (така ми каза продавача в магазина). Л-карнитина го измам по 1 лажичка преди тренка 30мин(течен е) и 1 лажичка преди лягане? И в нетренировачен бурнера сутрин обед и вече по 2 пак :) и л-карнитина сутрини и вечери по 1 лажичка. Струва ми се малко множко :) Какво ще кажете вие?