Пъпки от следните продукти

03.03.10
20:06

silabg.com/bg/1526-OPTIMUM-NUTRITION-AMINO-2222mg-Liquid-Punch.html
silabg.com/bg/6040-BSN-SYNTHA6-5-04-LBS.html
silabg.com/bg/1140-BSN-TRUE-MASS.html

От кои от тези продукти има вероятност да ми излезнат пъпки след няколко месеца имам бал и искам да постигна малко резултат, но не на цената на гадните обриви... някаква информация?

Няма причина да се съмняваш в продуктите на BSN и ON по принцип. Възможно е да направиш алергична реакция към някоя от съставките им, но вероятността е по-скоро минимална. Предварително НИКОЙ не може да ти отговори еднозначно на този въпрос.

03.03.10
20:24

Ех, тези абитуриенти... Решил си да ставаш як навреме, батко!

ПИ

03.03.10
20:28

Какъв е смисълът като ще си облечен? Да не би за 2-3 месеца да натрупаш толкова маса, че да ти се пръсне костюма?

казано от Владимир92 на 03.03.10, 20:24:

Това е другата страна на медала... За 3 месеца чудеса не стават наистина.

03.03.10
20:40

Добре де явно... трябва да си пиша цялата автобиография, че да няма спам... Тренирам от 4 години в момента искам да чиста без да загубя никаква мм... и без да знаете колко съм як и т.н как може ме коментирате? А и да за 2-3 месеца стават чудеса от личен опит... С хубав Хранителен режим Хубави Добавки и Качествена тренировка...

03.03.10
20:41

Ами аз немога да разбера ти какво искаш да постигнеш,след като си дал линкове за Амино-киселини,Суроватъчен протеин,а последния беше за МАСА,т.е  - да сваляш килограми, да поддържаш килограми и да си релефен или да качваш маса ? Но относно твоя въпрос ще отговоря така.Продуктите на Оптимум и Би Ес Ен са от най висок клас,с доказано действие,добри резултати и не са от вчера на пазара.Всички ги знаят,но не всеки може да си ги позволи.От продуктите на тези два производителя не би трябвало да ти излизат каквито и да е пъпки по тялото.Ако си тренирал близо 2 месеца ЧИСТО,без никакви добавки и не си забелязал да ти излизат пъпки, то с приема на някаква добавка от горе споменатите продукти няма как да ти излезнат (кожата ти не е предразположена към пъпчасване).Ако си тренирал 2 месеца и си забелязал да ти излизат пъпки ......то с тези продукти няма да се увеличи техния брой и големина.Всичко зависи от това дали кожата ти е предразположена към пъпчасване (най селски казано).Аз те съветвам - да действаш смело ако разполагаш с парички ;)

03.03.10
20:46

казано от Кольо Пияндето на 03.03.10, 20:29:

казано от Владимир92 на 03.03.10, 20:24:

Това е другата страна на медала... За 3 месеца чудеса не стават наистина.

Повярвай стават! За 2 месеца и половина качих 10кг без да вземам протеини,анаболи и т.н. Единственото което съм приемал е бирена мая и наистина стабилно хапване - но тогава съм разполагал с време (едно време).Така че и този младеж може да постигне “чудеса”

Мнението беше редактирано от Tyrant на 03.03.10 20:47.

03.03.10
20:54

Мерси за отговора поръчвам гииии xD Още утре

03.03.10
20:57

,а как да ги комбинирам ... някой, ако може да даде съвет?

казано от sarfios на 03.03.10, 20:40:

Добре де явно... трябва да си пиша цялата автобиография, че да няма спам... и без да знаете колко съм як и т.н как може ме коментирате?

Ако го беше уточнил нещата предварително - нямаше да има спам.
Коментираме според това, което си дал като информация. Това е...

казано от Tyrant на 03.03.10, 20:46:

Повярвай стават!

Не съм гадател, за да разбера от написаното какъв е хранителният и тренировъчния режим.
Трудничко вярвам на чудеса. Да, случват се...

03.03.10
21:53

Коментара не се отнасяше за теб, а за @Владимир92 , а спокойно момчета... не съм някакъв който току що влиза в бранша и иска резултатите на някой който тренира цял живот и си блъска главта защо не става...
А по-темата, ако комбинирам тези 3 продукти
Хранителни режим е НВД нищо сепциялно просто гледам да няма junk food и протеина да е над 150гр за ден... през 2 часа по 25-30 грама протеин под всякакъв варянт и ядки...
Тренировките са
1-ви ден гърди и бицепс - корем
2-ри ден гръб и трицепс - корем
3-ти ден крака и рамо - корем
4-рти почивка
и отново...
мисля, че когато добавя и тези хранителни добавки организма ще има предостатъчно енергия и мускулите ще имат време да се възстановят и растът следователно.

Мнението беше редактирано от sarfios на 03.03.10 21:54.

04.03.10
07:24

Ако правилно съм разбрал - имаш намерение да тренираш 6 дни в седмицата и да чистиш?

След като тренираш от 4 години не мислиш ли, че комбинацията от точно тези 3 добавки и, гледайки програмата без никакво кардио не е много уместна за сваляне ?

Аз бих взел вместо true mass-a PW. (Даже е по-евтин).

И естествено, за да получиш точен съвет е добре да дадеш точна информация;

Текущ хранителен режим.
Програма, по която тренираш в момента.
Сегашни и желани мерки/кг.

Мнението беше редактирано от velislavs на 04.03.10 07:25.

04.03.10
07:32

,ами да мисля, че мога да свалям с тези неща... просто гледам да съм на обратен калориен баланс и мисля, че всичко ще се нареди ОКБ съм си направил извадил съм 700 от него изчислил съм всичко.
Програмата е... нищо сериозно по 3-4 упражнения за мускулна група. 3 серии като почва с по-малко кг и повече повторения и завършват с повече кг и по-малко повторения.
Мерките 191, 87кг и мисля, че имам от 15% мазнини допустими някъде към 17… тря ги сваля до 13-14…

04.03.10
08:24

А мислил ли си за фетбърнер?

Иначе може да пиеш Синтата преди тренировка, аминото по време  и гейнера след тренировка.

04.03.10
09:32

Ти сигурно поставяш началото на нова ера чистене с гейнар.Освен това вместо аминото си вземи само протеин,иначе доста скъпо ще т и излезе.

04.03.10
11:36

Аз съм чистил с гейнер и се получава много хубав ефект стига да е качествен гейнера... Иначе парите ги зарежи... Виж да давам пари за алкохол и вредни неща ми се къса от сърцето, но всичко инвестирано в тялото е най-хубавата инвестиция. Здравето на първо място все пак...
Fat burn-арите съм ги пробвал, и л-карнитин съм взимал няма голям ефект. Аз гледам по-по-стария начин да правя нещата сигурно, но добре...

04.03.10
11:38

казано от sarfios на 04.03.10, 11:36:

Аз съм чистил с гейнер и се получава много хубав ефект стига да е качествен гейнера... Иначе парите ги зарежи... Виж да давам пари за алкохол и вредни неща ми се къса от сърцето, но всичко инвестирано в тялото е най-хубавата инвестиция. Здравето на първо място все пак...
Fat burn-арите съм ги пробвал, и л-карнитин съм взимал няма голям ефект. Аз гледам по-по-стария начин да правя нещата сигурно, но добре...

Е нали ще си на НВД, знаеш ли какво всъщност представлява гейнъра?

04.03.10
12:01

Е този който съм дал е само с 25% мазнини...

казано от sarfios на 04.03.10, 12:01:

Е този който съм дал е само с 25% мазнини...

И доста солидно количество въглехидрати...

04.03.10
12:12

При високовъглехидратна диета, богата на храни с висок гликедимичен индекс, има по-голям шанс за развитие на акне в твоята възраст. Обратното, високобелтъчна диета с въглехидрати с нисък гликедимичен индекс намалява развитието на акне.  За справка - има проведено двугодишно изследване в Австралия в RMIT University и Melbourne Hospital.

04.03.10
12:15

ааллл страхотна ифнромация ... може ли да ми дадеш някакъв сайт в който пише кои въглехидрати колко гликедимичен индекс съдържат...

04.03.10
12:30

@sarfio - ако си напълно сериозен в желанието си да “чистиш” използвайки тези добавки - то тогава си прахосваш парите на вятъра.

казано от sarfios на 04.03.10, 12:15:

...може ли да ми дадеш някакъв сайт, в който пише кои въглехидрати с какъв гликемичен индекс са...

Коригирах малко изречението ти, за да е по-ясно... Останалото е Google + ‘гликемичен индекс’...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1