Малко помощ за една добавка

04.03.10
12:52

Смятам да си взема ето този продукт  silabg.com/bg/439-UNIVERSAL-ANIMAL-ANIMAL-PAK-44-packs.html   (Universal animal pak 44 packs)  искам да попитам ако някои може да ми обясни с какво да го взимам (имам предвид дали да го комбинира с протеини за по добро усвояване) кога да го приемам и такива неща. Аз съм на 17 години тренирам от 1 година и 7-8 месеца, висок сам 180см. тегло 83-85кг. Взимал съм веднъж креатин но от него на 2-3 седмица почва да ми се гаде по време на тренировка а в някои случаи и ме боли глава та един приятел ми предложи да си взема Universal animal щото те са нямали такива странични ефекти и са имали голям ефект. Моля ако някои зазбира да ми помогне

КК

04.03.10
13:47

Това са витамини, какво очкваш от тях?

04.03.10
14:16

Шапка им свалям на Universal с една дума пред серията Animal.Успяват да направят уникален маркитингов трик с продажбите.

04.03.10
16:05

Двете добавки не са с едно и също действие и немогат да се заменят според мен. От витамините няма да имаш такива проблеми, а усвояването им няма как да се подобри

04.03.10
16:19

Значи този пак не е за покачване на мусколна маса а са витамини. И ако е така ако може да ми предложите нещо добро за покачване на мусколна маса в рамките на тези пари които е анимал пак

04.03.10
17:44

казано от Crusty_Demons на 04.03.10, 16:19:

Значи този пак не е за покачване на мусколна маса а са витамини. И ако е така ако може да ми предложите нещо добро за покачване на мусколна маса в рамките на тези пари които е анимал пак

05.03.10
09:15

В рамките на перите за пак-а, можеш да си вземеш само храна. Можеш да си вземеш и други добавки, но няма да има смисъл, защото само ще ги пестиш. Давай само на храна!

05.03.10
16:17

на мене не ми е проблема да качвам килограми искам да кача мусколна маса, като тренирам да ми дава и сила. А до проблема с храненето не може да стане на училище сам после на вънка и почти не ям при нас нема как да стане а креатина не ми деиства добре искам некаква добавка да си зема

05.03.10
16:52

Дoбре де, хем не искаш да почнеш да ядеш - хем искаш сила и мускулна маса.
Приеми го като съвет - ОТКАЖИ СЕ, твоята работа няма да стане.

05.03.10
17:05

аз си ям предостатачно не не от това което се нуждая наи ного няма как като сам на училище и после излизам а и сам 83-85кг. 180 висок и тренирам близо година и 7-8 месеца вицдам че има рзолтат но изкам да и изчистя малко и да качо повече мусколи пробвах с креатин става добре но след 2-3 седмици ми се гади от него

06.03.10
10:27

Човек е това което яде, а не това какви добавки взима! Хапвай чиста храна и почесто. След като искаш резултат, а не искаш да ядеш правилно няма как да стане.

06.03.10
14:36

офффф аз ви обясних че няма как да се храня правилно понеже ходя на училище и нема как да стане 90% от това каде го ям е навън (пици сандвичи и хем подобни глупости) та искам да си взема нещо да пия един приятел пие креатин и нема никакви проблеми заразлика от мене и постига много по голями резолтати. Та ако може нещо да ми препоръчате това с храненето дори и да изкам неможе да стане

06.03.10
16:45

много е странно да казваш, че не можеш да се храниш когато си в училище попрочети малко и ще видиш колко потребители твърдяха същото но като си направиха сметка, че е по-изгодно да си готвят у дома и да си носят в някъкви примерно пластмасови съдове. без хранене и 20 добавки да пиеш просто си пропиляваш парите а и какви процеси на разтеж да очакваш като не ти се иска да започнеш с основата - храната.
я помисли - можеш ли да направиш покрив на къща като дори не си излял основите.
Успех и се разрови в форума има супер компетентни отговори на твоите въпроси !!!

06.03.10
17:02

“КОЙТО ИСКА - ТЪРСИ НАЧИНИ, КОЙТИ НЕ ИСКА - ТЪРСИ ПРИЧИНИ” ;)
не си единствения ученик. много от пишещите тук са намерили как да се хранят, въпреки, че учат или работят

06.03.10
18:52

ще може ли да ми дадете некои линк с програма за хранене която сте ползвали и е имало ефект или ако разбирате да ми дадете линк за некои подходяща за мене

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1