08.03.05
23:20
какво можете да ми кажете за чернодробните аминокиселини?
и по-специално за uni liver на universal
кажете ми какво представляват чернодробните аминокиселини?
защо са чернодробни?и каква е разликата с другите?
не са гадни на вкус моите се на унижерсал и имат жкус на шоколад.
тия чернодробните на universal верно са мн гадни. секи път като ги пиех после 2 часа яко ми се гадеше и имах чувството че секи момент ше повърна. изпих една кутия и немаше никъв ефект от тях. те и за тва са толко евтини. земи си 2700 на universal според мена са наи добри за парите си( 19лв.- 120таб.)
хехехехе, ти ме спука от смях бе, с една кутия, че и аминокиселини, какъв ефект искаш! Зависи и от диетата ти, за да говориш за ефект, който може и да не се прояви ако ядеш кифли с 2 литра боза и геврек за закуска. От аминито, не знам някакъв грандомански ефект, освен когато си на остър режим и вкарваш през 2 часа амино, но вече когато си орелефил и само поддържаш против разпад на мускула>
Само тогава пия амино, и то само на Дженезис :wink:
хехехехе, ти ме спука от смях бе, с една кутия, че и аминокиселини, какъв ефект искаш! Зависи и от диетата ти, за да говориш за ефект, който може и да не се прояви ако ядеш кифли с 2 литра боза и геврек за закуска. От аминито, не знам някакъв грандомански ефект, освен когато си на остър режим и вкарваш през 2 часа амино, но вече когато си орелефил и само поддържаш против разпад на мускула>
Само тогава пия амино, и то само на Дженезис
никои не говори за грандомански ефект. аз от чернодробните нямах дори и минимален сравнение с 2700. от тях може да качвам бавно но поне е чисто.и мн ясно че не разчитам само на аминото, на 1во място е яденето, аминото е само добавка
на мене не ми се гади.пък и съм си взел креатин на биотех mass gainer на нутрим и мисля че ще има ефект!!!
11.03.05
18:34
не знам какъв е въпросният продъкт на Universal, но чернодробни са тези аминота които подпомагат работата на черното дробче - метионин например. Не очаквайте от тях разтеж!
13.03.05
00:01
[quote author=“G-6O”]от каде мога да си ги купя тези на universum 2700?
Пиротска 12 за 19лв.