01.02.10
16:30
Последно ползвах следната комбинация, обаче искам да я сменя искам и друго да пробвам все пак
Nutrabolics NOZ I.V., Nutrabolics AE2, BSN Axis HT
чудя се между следните комбинации:
1.Labrada Super Charge Xtreme, Vpx NO-Synthesized, Nutrabolics Hemotest
2.MHP Dark Matter, Dark Rage, T-Bomb II
3.Nutrabolics AE2 CEO(skin bursting stack), Bsn Axis HT
4.Nutrabolics Hemorush, Vpx NO-Synthesized, MHP T-Bomb II
има и стак на MuscleTech обаче като бях в САЩ ползвах техни продукти и не бях доволен, за това отпада :-)
аминокиселини съм решил да си продължа с QNT Whey Aminos Ampoules
протеин или BSN Syntha-6 или Syntrax Matrix 5.0 и двата мога да ги взема на много добра цена в момента.
Питах за Controlled Labs и Gaspari обаче моя човек в магазина не го устройват цените на едро, които му се дават.
Jack3D ще има след месец и нещо, казах му направо да ми запази една кутия, искам да го пробвам :-)
за мен 21 години 186см. 88кг. стаж - 4 години.
Благодаря предварително за отделеното внимание и време !!!!!
утре ще отида да взема по няколко мостри от тези продукти и ще пробвам как ще ми се отразят, може и това да взема ако не сега по-нататък също е вариант !! Благодаря ти !!
нещо не го усетих тоя NO-Shotgun изпих две мостри ама не ми допада, изпих и една мостра Nutrabolics Hemorush и ми повлия доста по-добре, та комбинацията стана следната:
Nutrabolics Hemorush, Vpx NO-Synthesized, MHP T-Bomb II, Now Adam, Inner Armour Super Quad Protein.
може ли някой да ме посъветва колко време да направя почивка преди да започна стака. днес приключих предния стак, но се чудя дали примерно 10 дена ще е достатъчна почивка ????
казано от martoagr на 05.02.10, 16:14:
нещо не го усетих тоя NO-Shotgun изпих две мостри ама не ми допада, изпих и една мостра Nutrabolics Hemorush и ми повлия доста по-добре, та комбинацията стана следната:
Nutrabolics Hemorush, Vpx NO-Synthesized, MHP T-Bomb II, Now Adam, Inner Armour Super Quad Protein.
може ли някой да ме посъветва колко време да направя почивка преди да започна стака. днес приключих предния стак, но се чудя дали примерно 10 дена ще е достатъчна почивка ????
Изчисти си тялото поне 20 дена,и после на ново. През това време без никакъв проблем протеинче.
06.02.10
12:58
Замислял ли си се за новия MASS Stack “NT” на BSN?
N.O.-Xplode NT
Cellmass NT
Epozine O2 NT
ами в момента тук при нас цените на продуктите на BSN са доста завишени, ще взема мостри от всичко да пробвам, но сега вече се сдобих със стака, който съм публикувал и евентуално след него мисля да пробвам Jack3D, надявам се че през този период малко ще паднат цените на BSN :-)
06.03.10
15:54
Гледам, че въртите стакове. Ето моя стак, който започвам края на месеца:
Gaspari SizeOn V2 Max Performance x 2
USPLabs Jack3d x 2
MHP T-Bomb II x 2
Gaspari MyoFusion x 2
Optimum 100% Casein Protein x 2
Gaspari Anavite x 2
Scivation Xtend x 2
Now Omega 3-6-9
Now True-E Biocomplex
Now CoQ10
Now Alpha Lipoic Acid
Всичко това за колкото ми стигне, после правя 1 месец почивка и почвам да чистя с OxyElite Pro и Meltdown на VPX. Не съм ги пробвал, а им имам голям мерак :)
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 06.03.10 16:17.
@karlo определено се усеща продукта спор няма, преди да го взема пих на Nutrabolics Skin-Bursting Stack и смело ти заявявам, че VPX-а ме възстановява много добре, послушах съвета на няколко човека, които ми казаха :”Пиеш Snthesized-а и 30 мин. след това хапваш примерно 100-200гр. кафяв ориз с консерва риба тон и ще се чувстваш още по-добре - ами оказа се че наистина лично при мен стана страхотно.
@ЕЛ ДЖИ ПИ - колега с този стак просто ми изпълни душата, обожавам когато виждам толкова добре подбрани продукти. пожелавам ти успех и стискам палци приятелката ти / съпругата ти да издържи на темпото, което T-Bomb II диктува :-)