05.03.10
22:09
Момчета, мисля да пия посочените суплименти.
За една доза на “Глицера” са посочени 3 лъжички, а аз мисля да пия 3 дози (значи 3 по 3). Въпросът ми е как ще е най-удачно да се приема? Например 1 доза преди зала, 1 по време на тренировка и една след тренировка.
Също така от креатиновата матрица имам 50 дози, но мисля да я пия около 4 до 5 седмици. Ясно е, че ще я пия по повече от една доза. Въпросът ми е как би било най-добре да я изпия например:
Вариант 1: Седмица 1 - По една доза
Седмица 2 - По доза и половина
Седмица 3, 4, 5 (малка част) - По две дози
Вариант 2: 33 дни по доза и половина
Вариант 3: В почивните дни по 1 доза, а в тренировъчни по 2, което ще рече 4 седмици при 5 дневен сплит.
Надявам се по-запознатите да си изкажат мнението и да се обосноват :)
Темата беше редактирана от Ivan Petkov на 05.03.10 22:11.
Няма Green Magnitude, който да е по 50 дози или е 40 или 80. И кое му е ясното, че ще пиеш по повече от 1 доза след като е написано как да се приема, и пише да се приема по 1 Доза на ден.
05.03.10
22:38
казано от princo на 05.03.10, 22:28:
Няма Green Magnitude, който да е по 50 дози или е 40 или 80. И кое му е ясното, че ще пиеш по повече от 1 доза след като е написано как да се приема, и пише да се приема по 1 Доза на ден.
Аман от философи. Писал съм, че имам 50 дози от него. Примерно съм си взел кутия с 80 и съм изпил първите 30? Толкова ли си ограничен? Щом съм писал, че мисля да го пия 4 до 5 седмици, значи са повече от по 1 доза на ден, защото 5 седмици по 1 доза на ден = 35 дози, а аз мисля да изпия 50. Относно това, че се пие по една доза не съм особено сигурен, а ти ако не си пил продуктите на КЛ, по-добре мълчи. Пил съм достатъчно от продуктите им (и Глицергрол, и ГрийнМаг) и на повечето от тях препоръчителната доза не е реална за мен, защото по-голямата доза дава по-добри резултати. Изрично съм написал по-запознатите да пишат, а ти явно не си, така че не мисля, че имаш какво повече да кажеш. Все пак мерси... :)
Мнението беше редактирано от Ivan Petkov на 05.03.10 22:41.
Една доза дневно е напълно достатъчна от Green Magnitude. Разбира се не пречи и да пиеш и по 2.
Глицера също е хубаво да си го пиеш в нормална дозировка както е по етикет.
Няма да имаш особено по големи резултати ако изпиеш продуктите по-бързо. Примерно Green Magnitude ще ти се отрази по-добре ако го пиеш 50 дни вместо 35.
05.03.10
23:01
казано от kao на 05.03.10, 22:52:
Една доза дневно е напълно достатъчна от Green Magnitude. Разбира се не пречи и да пиеш и по 2.
Глицера също е хубаво да си го пиеш в нормална дозировка както е по етикет.
Няма да имаш особено по големи резултати ако изпиеш продуктите по-бързо. Примерно Green Magnitude ще ти се отрази по-добре ако го пиеш 50 дни вместо 35.
ГлицерГроу определено при по-голяма доза имаше по-добър ефект. Пробвах с 1, 2 и 3 дози и затова мисля сега да го пия с 3 дози, защото има разлика, а и в интернет съм чел страшно много мнения (в чужди сайтове, защото в БГ не е толкова разпространен, незнайно защо) и всички пишеха, че дозата е малка и пият по-голяма. Иначе съм много доволен от продукта и според мен е по-добър от Флууда, поне спрямо напомпването.
Относно Маг-а мисля този път да експериментирам и да завиша дозата, така че искам мнене за оптималния вариант според вас.
Освен това 5 грама креатин ми се вижда малко. За 50те дена.. мисля, че след 40 е добре да се направи почивка..
от личен опит - маг-а го пиех по 2 дози на ден, но освен проблеми със стомаха, друга разлика нямаше в сравнение с една доза. глицер не съм пил
Щом имаш възможност пии GMх2 на ден, аз така исках да направя. GG за 2 и 3 дози на ден е безмислено според мен, просто му трябва време за да започне да работи, и нещо много важно за него - ако не пиеш вода .... не действа!!! А и се пие само в трен дни. След първата седмица от употребата му винаги започвам да пия по 5-7 литра вода на ден
06.03.10
13:42
казано от pockobg на 06.03.10, 07:43:
Щом имаш възможност пии GMх2 на ден, аз така исках да направя. GG за 2 и 3 дози на ден е безмислено според мен, просто му трябва време за да започне да работи, и нещо много важно за него - ако не пиеш вода .... не действа!!! А и се пие само в трен дни. След първата седмица от употребата му винаги започвам да пия по 5-7 литра вода на ден
Знам за тея неща. Пил съм го вече, а и от Мага постоянно имам сладък вкус в устата и постоянно пия вода.. Не знам защо мислиш, че е безсмислено с 2 и 3 дози на ден. Пробвай го с една и другата седмица направи същата тренировка с 3 да видиш разликата. ГрийнМаг съм писал как имам възможност да го пия. Ако пия по 2 дози на ден, ще го пия 25 дни, а аз искам да го пия поне 30 :)
П.с. От КЛ трябва да направят подарък едно преносимо гърненце, където да пикаем, при поръчката на ГГ и ГМ :D
Мнението беше редактирано от Ivan Petkov на 06.03.10 13:43.
Тук говорим за различни неща... да се приема по-голяма доза Glycer по време на тренировка има смисъл, но да пиеш 3 пъти на ден тройна доза не виждам особен смисъл... или аз нещо не разбирам какво искаш да кажеш?
За Green Magnitude - хем искаш да ти стигне за дълго време, хем да пиеш по 2 дози на ден. Не виждам как ще стане... пак казвам - оптималният прием е по 1 доза на ден!
kao - за GM недей се хаби да му казваш каква е дозата, никой друг не разбира повече от него.
06.03.10
18:05
казано от kao на 06.03.10, 17:04:
Тук говорим за различни неща... да се приема по-голяма доза Glycer по време на тренировка има смисъл, но да пиеш 3 пъти на ден тройна доза не виждам особен смисъл... или аз нещо не разбирам какво искаш да кажеш?
За Green Magnitude - хем искаш да ти стигне за дълго време, хем да пиеш по 2 дози на ден. Не виждам как ще стане... пак казвам - оптималният прием е по 1 доза на ден!
Определено ти не си разбрал. Става въпрос да пия 1 доза преди тренировка, 1 по време и една доза след тренировка, което прави 3 дози. Не знам защо си се заблудил за 3 пъти по 3 дози на ден. Това 3 по 3 в скобите е лъжички, защото една доза е 3 лъжички.. :)
За ГрийнМаг съм показал възможните варианти и просто се чудя кой би бил най-добър.
princo, като нямаш какво да кажеш, най-добре е да мълчиш..
Ivan Petkov явно търсиш одобрение, а не съвет. Пробвай така както мислиш и виж какво ще стане. ГГ ти казах че не действа от първия ден, нормално е 2-рата седмица да има подобри резултати тъй като реално продукта започва да работи на 3-4ти ден от приема било то 1,2 или 3 дози на ден. Аз напомпването го усещам и от 1 доза, то и без това не е някакво удоволствие да го пиеш
За ГМ Вариянт 2 тогава
Интересно ми е някой друг смесвал ли е GM-GG-WF?
Мнението беше редактирано от pockobg на 06.03.10 22:08.
07.03.10
00:19
казано от pockobg на 06.03.10, 22:05:
Ivan Petkov явно търсиш одобрение, а не съвет. Пробвай така както мислиш и виж какво ще стане. ГГ ти казах че не действа от първия ден, нормално е 2-рата седмица да има подобри резултати тъй като реално продукта започва да работи на 3-4ти ден от приема било то 1,2 или 3 дози на ден. Аз напомпването го усещам и от 1 доза, то и без това не е някакво удоволствие да го пиеш
За ГМ Вариянт 2 тогава
Интересно ми е някой друг смесвал ли е GM-GG-WF?
И аз така мисля да направя, а ГГ се усеща буквално от първата доза. Когато го пиеш, се усеща, а когато не го пиеш, не се усеща. Експериментирал съм с него и не съм си взимал дозата, за да видя дали пак ще се напомпя така, но...
С ГГ се напомпвам до болка и силно го препоръчвам на всички. От Флууда честно казано не съм много доволен. Усещам силата, но напомпването от ГГ е по-добро. Пил съм флууд + гг комбинирано и нямаше голяма разлика с или без Флууд. Това си е за мен де.. не казвам, че Флууд не работи. Относно ГМ съм пробвал по-голяма доза (1,5 вместо 1) и направих значително по-добра тренировка, но не мога да съм на 100% сигурен, защото тогава взех и по-голяма доза от ГГ, но от друга страна пък съм взимал нормална доза ГМ и по-голяма доза ГГ и не се чувствах както с по-голямата доза креатин. Май много сложно стана. Интересува ме Глицера как да го пия, защото мисля да пия тройна доза. 1 преди, 1 по време и 1 след или направо 3 непосредствено преди зала? Мерси, че се отзоваваш. Тъкмо питам хора, които са запознати и са пили продуктите, а не сульо и пульо, дето къде прочел, къде не разбрал и седнал да пише коментари и да дава съвети.
пробвал съм и 2 дози за месец и 2/3ти доза пак за месец ГГ - при мен беше все тая. Но 3 -пъти на ден си е излишно
Иначе аз го смесвам с креатин моно или WF
09.03.10
03:26
казано от pockobg на 07.03.10, 08:03:
пробвал съм и 2 дози за месец и 2/3ти доза пак за месец ГГ - при мен беше все тая. Но 3 -пъти на ден си е излишно
Ахам.. Ще пробвам и може да пиша резултат, ако има заинтересовани :)
казано от Ivan Petkov на 09.03.10, 03:26:
казано от pockobg на 07.03.10, 08:03:
Ахам.. Ще пробвам и може да пиша резултат, ако има заинтересовани :)
задължително!