пчелно млечице ?

SN

04.03.05
09:27

незнаех къде да сложа тази тема затова я сложих тук.  :D Въпроса ми е знае ли някои от вас нещо за пчелното млечице (за какво служи си кога се взима) .Казаха ми че се продава в някяви ампули ,но забравих как се наричаха (само това знам)  :D :)

FI

04.03.05
09:58

в повечето протеини го има...но точно за какво служи немога да ти кажа  :(

06.03.05
16:17

чел съм че дейсва стимулиращо на имунната система :lol:

SN

06.03.05
17:27

айде модераторите кажете нещо по конкретно  :D :D :D

09.03.05
19:25

С него се хранят ларвите на пчелите. Един приятел каза, че го взимал и се чувствал много бодър и му намалявало умората. Намира се по аптеките. За цена не знам, аз лично не съм го пробвал.

AC

10.03.05
19:51

Можеш да си купиш Жен Шен с пчелно млечице- 3,50лв - 10 флакона, пие се по 1 на ден- тонизира...

PI

12.03.05
13:03

А бе да ви кажа аз си зех такова пчелно млечице и е много яко!наистина намалява умората и се чувсташ по-добре!яко е!

а да ви питам!някой ползвал ли е Пчелен прашец?щото си зех 200гр и ми казаха да го сложа в буркан с мед и да го разбъркам добре и по 1-2 лажици преди тренировки да го зимам...!!???

...някво менение?  :roll:  :roll:  :roll:

O.

12.03.05
14:22

Взимал сам пчелен прашец с мед и да ти кажа нямаше ефект ,а освен това ми е отвратително на вкус!!! :?

13.03.05
11:13

Няма смисъл да зимаш монозахарид преди тренировка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1