Арнолд Класик 2010

ГН

06.03.10
19:42

В момента го гледам. Обновявам след като видя всеки следващ. Нямам и идея какво е класирането, да видим дали ставам за съдя!
НЕВЕРОЯТНО състезание.

Състезател 1: Декстър: НЕЧОВЕШКИ релеф, най-добрата му форма изобщо.
Състезател 2: Фил:  1% по слаб релеф, 10% по-голями обеми, особено ръцете му изглеждат 55 см кост, мускул, кожа.
Състезател 3: Джони Джаксън: Няма да спечели, но уникално релефни крака.
Състезател 4: Сергей: С 2 думи - ако някой не ме “изненада” - последен.
Състезател 5: Кай: Ц. Няма да защити титлата. Всичко му е уголемено, дори плочките, но релефа е среден за него.
Състезател 6: Рони (Ама Рокел) Извън Топ 6 гарантирано, малко пред Шелестов.
Състезател 7: Робърт Поляка. Отвратителен позинг, нов играч. Ще е битка с Шелестов.
Състезател 8: Не му чух името. И той позира зле, новак. Последен засега.
Състезател 9: Ямагиши. Тоя ми е много смешен. Ще го бутнат 6-ти според мен, за мен е 7-8, ще го бутнат.
Съсетазет 10: Мелвин. Няма да стане - 7 ми-8-ми.
Състезател 11: Бранч. За съжеление моя любимец няма сепарация. 4-ти.
Състезател 12: Още 1 нов. Същия кат’ мен - огромни ръце, слаби гърди. Доста е добре - ще е първи от новобранците.
Състезател 13: Тони. НАЙ-ДОБРАТА форма, в която съм го виждал. Може да бутне Бранч, 4-ти.

Ето и моята класация според пре-джъджинга:

1. Фил
2. Декстър
3. Кай
4. Тони
5. Бранч
6. Този 12-ия
7. Ямягиши
8. Рони
9. Мелвин
10. Джони
11. Сергей
12. Робърт
13. Тоя 8-мия. Мноо зле.

Това е моята класация.

Темата беше редактирана от Георги Николаев на 06.03.10 20:46.

06.03.10
20:04

казано от Георги Николаев на 06.03.10, 19:42:

В момента го гледам. Обновявам след като видя всеки следващ. Нямам и идея какво е класирането, да видим дали ставам за съдя!
НЕВЕРОЯТНО състезание.

Състезател 2: Фил:  1% по слаб релеф, 10% по-голями обеми, особено ръцете му изглеждат 55 см кост, мускул, кожа.
Състезател 5: Кай: Ц. Няма да защити титлата. Всичко му е уголемено, дори плочките, но релефа е среден за него.

Малко се бавя, че се наложи да рестартирам. Коментирайте нещо де :) Не ви ли е интересно?

Кай сигурно пак ще спечели

06.03.10
20:11

да се надяваме ,че ,Христо, и той ще спечели

06.03.10
20:12

Кай е поизтървал корема... Отзад е най-добре, но отпред не може да се каже същото. Фил Хийт ще вземе паричките според мен...

ГН

06.03.10
20:15

казано от fanfan на 06.03.10, 20:04:

казано от Георги Николаев на 06.03.10, 19:42:

НЕВЕРОЯТНО състезание.

Малко се бавя, че се наложи да рестартирам. Коментирайте нещо де :) Не ви ли е интересно?

Кай сигурно пак ще спечели

Абсурд! Туку-що пак стигнах до него - Фил и Декстър го мачкат отвсякъде! Дотук само вече е 3-ти.

07.03.10
00:10

айде почна финала

07.03.10
00:57

кай и мелвин доста добро шоу направиха

07.03.10
01:01

бранч е доста голям....

07.03.10
08:13

Дам, за съжаление прецакаха Фил...
Кай печели :(
Фил е с жестока сепарация, невероятна форма, направо нечовек.
Кай седи мазен и воден, явно за да запази обемите. Казват, че бил по-голям, за мен е само по-воден. На сравнителното позиране Фил го смачка по всички параграфи, според мен.
Ама това не е ММА или Бокс - да го нокаутира и да е ясно кой е победителя, тук съдиите решават, ... и решиха да е Кай.
Иначе голямата 4-ка Фил,Кай,Декстър и Бранч са класа над останалите.
Голяма излагация за япончето и руснака. Пьоткович, след подарена абсолютна титла при аматьорите се хвърли смело при профитата, ама трябва много зоб да изпие докато ги стигне. Да не говоря, че тумбака му е най-големия от всички участници ...
Интересно Христомир как се е справил?

07.03.10
08:34

Ицо е 2ри........... Съдиите на сапун!!! Незнам как е възможно - вижте сами: http://contest.bodybuilding.com/gallery/contest/15961/mode/will/page/882

Мнението беше редактирано от Владимир на 07.03.10 08:39.

ГН

07.03.10
10:16

казано от mitaka101 на 07.03.10, 08:13:

Дам, за съжаление прецакаха Фил...
Кай печели :(
Фил е с жестока сепарация, невероятна форма, направо нечовек.
Кай седи мазен и воден, явно за да запази обемите. Казват, че бил по-голям, за мен е само по-воден. На сравнителното позиране Фил го смачка по всички параграфи, според мен.
Ама това не е ММА или Бокс - да го нокаутира и да е ясно кой е победителя, тук съдиите решават, ... и решиха да е Кай.
Иначе голямата 4-ка Фил,Кай,Декстър и Бранч са класа над останалите.
Голяма излагация за япончето и руснака. Пьоткович, след подарена абсолютна титла при аматьорите се хвърли смело при профитата, ама трябва много зоб да изпие докато ги стигне. Да не говоря, че тумбака му е най-големия от всички участници ...
Интересно Христомир как се е справил?

Не може да бъде - тъкмо исках да си променя мнението от вчера и да кажа, че вече залагам на Декстър.
Това с Кай бешетъпо, за 3-ти е.
Тони-то го прецакаха - какво му беше - чисто 4-то място.
Бранч е готин, ама го бутнаха здраво. Бранч пред Декстър на това състезание? Абсурд.

Имаше към края 1-2 които бяха направо неадекватни. Руснак ли поляк ли, бяха като за средата на таблицата в европейско първенство.

За Христорим - жалко, на разяснете какво е това състезание и какво изпуска, като не е 1-ви.

07.03.10
10:39

Арнолд класик - аматьори. Наградата за първия е 2 билета за Про-тата. Наградата не е голяма, но престижа и заслугите заслужаваше Христомир. Тъпи хАмериканци!!!

07.03.10
11:28

жалко за ицо ..

До колкото гледах коментара на Дориан и Джей...
Декстър - както винаги е бил в ДОБРО цялостно състоние, но е имало още какво да се иска. Голям минус за него е, че другите момчета на сцената пред него са просто по едри.
Бранч - едиственото което казаха е, че не му е достигнал обем в гърба. Иначе Бранч им вдигна много стандартите след мр. О.
Фил - Фил си е биел до преджъджинга с 3 точки. Цялостното му състояние беше супер добро, изрязан, малко водичка в горната част на тялото, но не и в краката. По-тежък и масивен от Олимпията. Няма ги тия стомашни инфекции и т.н. Според Дориан обема му е падал в напредъка на състезанието, докато при Кай е ставало обратното. (лично мение) Когато застанат един до друг и ги погледнеш от далече Фил някакси ми теснее в раменете.
Кай - до колкото той самия каза излиза с 15 паунда по тежък от миналата година, но наистина имаше вода, гърбът му наистина не беше толкова изсушен и цялостоно му състояние не беше толкова добро колкото миналата година. Дори позирането му не беше това което е обикновенно - енергично, изпълнено с иновативност (както се казва да ти напълни окото :D ). По силните му страни в случея бяха крака (там спор няма) и ширината на гърбът.

Като цяло на мене ми хареса, че Кай спечели защото ми е беше единия фаворит. Другият беше Фил. Така, че и той да беше спочелил щях да съм доволен. И двамата са невероятни!
Единия от кръста надолу е просто потресаващ!.. Със всичките му фибри и реснички които излизат по квадрицепса пък и не само там. На тренировките му с Чарълс Глаз краката му приличат на дънери. Завършени и развиди от всякъде.
Другият е има толкова кефеща горна част на тялото, че прилича на анимационен герой. С малката талия, огромно ръце, тънката и гладка кожа, все едно е от мрамор. Много подобрена ширина в гърба с подобаващия за него релеф.

Да се надяваме на още по интересна и неочаквана Олимпия :)

ГН

07.03.10
16:46

Оня новия има обаче ебаси и ръцете - единствено Зак Кан съм виждал с такива, но в основен период. На сцената не са му чак толкова. Тоя имаше 60 ръка изчистен - ужас!

казано от Георги Николаев на 07.03.10, 16:46:

Оня новия има обаче ебаси и ръцете - единствено Зак Кан съм виждал с такива, но в основен период. На сцената не са му чак толкова. Тоя имаше 60 ръка изчистен - ужас!

хаха Холандеца наистина е с много добри ръце... ама баш като на Кхан... той ония е мутант... в сайта си има снимка където метъра спира на 23 инча. Ама Уинклър едва ли може да има 60 като е 220-230 паунда...

ГН

08.03.10
10:48

казано от Михран Михранян на 07.03.10, 17:08:

казано от Георги Николаев на 07.03.10, 16:46:

хаха Холандеца наистина е с много добри ръце... ама баш като на Кхан... той ония е мутант... в сайта си има снимка където метъра спира на 23 инча. Ама Уинклър едва ли може да има 60 като е 220-230 паунда...

Е то и на мен ми викат че не мога да имам 50 на 90 и нещо, ама... Според мен ги има. Разликата между него и другите, дори Тони и Фил, е от порядъка на 5 см видимо. :) По едно време беше до Мелвин - еми Мелвин няма 50 ръка, поне 53 ще му е. А разликата беше много над 5 сантиментра.

Иначе, забелязахте ли на първия запис от преджъбджинга, този който коментирах лайв в първия пост от темата, на около 19 минута при задължителен двоен бицепс отзад, Рокел започвна видимо агресивно да бута Тони. Не както се прави на поуздаун, напрово си го удря. После между 19.25 и 19.35 тони се е обърнал и “леко недоволно” му говори нещо (Шваба, ще ти... а си ма бърнал а....). Любопитно е. А на финалите ги слагат в двата противополжни края на редицата, хаха!

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 08.03.10 10:52.

хаха тика вече може да споспорим :D Тони е висок и не изглежда толкова натрупан колкото по-ниските, а аз на него му обърнах внимание, тъй като на преджъджинга на второто повикване ги сложиха един до друг и се вижда ясно, че на Тони ръка е по голяма. Виж за случея с Мелвин мога да съглася, макар, че 5-6 см разлика е много. Да не говорим, че Мелвин изглежаше много плосък и замазан, което също допринася за илюзията. Интересно ми е ако го сложим до Лий Прийст как ще е работата (wasntme) :P

ГН

08.03.10
13:55

казано от Михран Михранян на 08.03.10, 13:28:

хаха тика вече може да споспорим :D Тони е висок и не изглежда толкова натрупан колкото по-ниските, а аз на него му обърнах внимание, тъй като на преджъджинга на второто повикване ги сложиха един до друг и се вижда ясно, че на Тони ръка е по голяма. Виж за случея с Мелвин мога да съглася, макар, че 5-6 см разлика е много. Да не говорим, че Мелвин изглежаше много плосък и замазан, което също допринася за илюзията. Интересно ми е ако го сложим до Лий Прийст как ще е работата (wasntme) :P

Добре, съгласен съм. Все пак обаче не сравнявай лявата на този с дясната на Тони! :)

В никакав случей :Х

ГН

08.03.10
18:33

Аматьори! Е тоо пич най-вляво най-много го ощетиха! Ни му дадоха даже да се съблече! Че на всичкото отгоре не му дадоха да се намаже и му пуснаха кофти светлина! Сам го накараха да се снима! Дискриминация над европейците!

Да поясня, че това е 101% шега, ако някой незапознат реши, че съм полудял

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 08.03.10 19:42.

казано от Георги Николаев на 08.03.10, 18:33:

Аматьори! Е тоо пич най-вляво най-много го ощетиха! Ни му дадоха даже да се съблече! Че на всичкото отгоре не му дадоха да се намаже и му пуснаха кофти светлина! Сам го накараха да се снима! Дискриминация над европейците!

Да поясня, че това е 101% шега, ако някой незапознат реши, че съм полудял

Аз като гледам май Арнолд е забравил да го поканил на състезанието.. :S

ГН

09.03.10
11:21

Както казах, дискриминацията е на всички нива!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1