07.03.10
10:36
здравейте нензам дали е тук мястото но пиша :) значи искам да ви попитам след следната тренировка има ли смисъл да се пие протеин или аминокиселини ? и кое е по добре от двете ;Щ
тичане
набирки
кофи
лицеви
клек скок
коремни преси
тренирам и самбо,мма .. мисълта ми е нали кое е по добре протин или аминокиселини за възтановяване след трен .. сила маса и етц.. ;щ
казано от beyou-to на 07.03.10, 10:36:
тренирам и самбо,мма .. мисълта ми е нали кое е по добре протин или аминокиселини за възтановяване след трен .. сила маса и етц.. ;щ
Аз лично бих предпочел амино пред протеин, но в малко по-големи дози, примерно 5 табледки след тренировка и 5 преди, лягане. Но това всичко ако си набавяш достатъчно бавен протеин от храната през деня разделени на 5-6 приема. Иначе ако протеиновите ти нужди не са задоволени, пудрата е твоя вариант. Ти си избери.
ахъмм мерси .. а има ли значение кви килесини зимам или не ? всмисъл ква марка ?
аминки преди, по време и след тренировката, сутрин и с храненията - по няколко (десетина) грама. но чисто финансово не е добра идея - протеина е по-евтин.
какво общо има заглавието на темата със съдържанието?
с това какво да пия след СИЛОВА ТРЕНИРОВКА ? защо всички си мислят че са най немога да разбера хах :) месри все пак
имах предвид, че за мен, това което си написал, не е силова тренировка. аминките са по-добрия избор, но зависи от дневния ти режим - ако след тренировка (до час) нямаш възможност да ядеш, по-добрия избор е протеина .... какъв да е протеина, пак зависи от много неща ....
10 аминокиселини = голяма доза ?! Аз праскам по 40 дневно около тренировката...