22.04.04
13:42
остават ми още 3 седмици, докато ми свърши предвидения период в който взимам креатин(пия го с глутамин). сега почнах и протеин 92%, тъй като протеините не ги харесвам(предишния път се отвратих:( ), не съм много наясно как да ги използвам, но мисля да видя доколко ще ми се отразят положително.
глутамина ми свърши и искам да попитам дали да да продължа да го приемам или няма да има нужда след като ползвам протеина.
да продължа да взимам креатин и глутамин
креатин и протеин
креатин, протеин и глутамин
целта ми е не толкова да кача маса, колкото да се въстановявам по добре и да съм колкото е възможно по-работоспособен. имам 3 седмично имам 3 тренировки с тежести и 1-2 на писта(по-често само една:))
Протеин с глутамин е идеално за вьзстановяване.Още повече че глутамина спомага за запазване на мускулната маса.Креатин не е нужно да пиеш при тези цели които имаш :wink:
22.04.04
23:18
сега, и финасовата страна на въпроса ;))) към какъв протеин да се насоча? като спра креатина трябва ли да мина към нещо с по-висока съдържание на въглехидрати? или няма да има нужда?
btw 10x mile :)
Ами според мене най-добьр е протеина на Оптимум,но не е много ефтин.!кг.е 54лв.За глутамина опитай този на JK,не лош ие сравнително ефтин.Няма врьзка между вьглехидратите и креатина, тя е единствено в това ,че като се приема с прости вьглехидрати се усвоява по-бьрзо :wink:
23.04.04
14:07
да, но все пак сега приемам по-малко въглехидрати и част от силата ми е вследствие на креатина. в този аспекти питам