07.03.10
15:28
Влияе ли на по-добрите резултати къпането и сауната след тренировка?
07.03.10
15:34
категорично да!
тва е много преебано тогава ... Щото след тренировка ако не се изкъпа се чувствам като циганин.Ама до колко време след като съм свършил с тренировката мога да се изкъпя ?
Човек, ще ме убиеш :lol: Ще вземеш като борците да ходиш без баня от едната тренировка до другата.
Влияят положително на възстановяването контрастният душ и сауната, като за второто не съм сигурен дали е уместно веднага след тренировка да се прави, по-скоро в нетренировъчни дни.
небе луд ли си.След тренировка като се прибера тогава да се изкъпя ( смисъл да мине известно време.НО СЪЩИЯТ ДЕН )
а може ли примерно бързо душче ?
07.03.10
18:31
Добре... не съм виждал по-малоумен въпрос, честна дума (нищо лично).
Колко време се прибираш от залата до собствената си баня, та е толкова важно кога точно ще се окъпеш? За хигиена се надявам, че няма нужда да си говорим. Топлият душ след тренировка отпуска мускулатурата и в този смисъл подпомага почивката. Какво значи “бързо душче”? Какво е “нормален душ” тогава - 1 час изкисване в банята ли? Кое е прее*аното в къпането след тренировка не разбрах?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.03.10 18:31.
казано от Кольо Пияндето на 07.03.10, 18:31:
Добре... не съм виждал по-малоумен въпрос, честна дума (нищо лично).
Колко време се прибираш от залата до собствената си баня, та е толкова важно кога точно ще се окъпеш? За хигиена се надявам, че няма нужда да си говорим. Топлият душ след тренировка отпуска мускулатурата и в този смисъл подпомага почивката. Какво значи “бързо душче”? Какво е “нормален душ” тогава - 1 час изкисване в банята ли? Кое е прее*аното в къпането след тренировка не разбрах?
Нали след като се изкъпеш се отпускаш, нетрябва ли да седиш напомпан след тренировката докъто мускула не се отпусне сам ???
07.03.10
21:04
казано от a4o_a4kin на 07.03.10, 20:56:
Нали след като се изкъпеш се отпускаш, не трябва ли да седиш напомпан след тренировката докато мускула не се отпусне сам???
Разсмя ме искрено... :lol:
Не знам от къде се сдоби с тази драгоценна информация, но такъв филм няма. Надявам се да не те посъветват да слагаш турникет на току-що тренирана мускулна група, за да стои напомпана с кръвта в нея по-дълго... Възстановяването и почивката са едни от основните фактор за мускулния растеж.
08.03.10
07:59
момчета,честно,ще ме убиете от смях!
чудя се дали ако първо да завършите гимназия ще задавате по-умни въпроси?
къпането с възможно най-гореща вода веденага след тренировка е много полезно даже
може да го комбинираш и с висока доза витамин С за максимален резултат
подобрява циркулацията на кръвта и снабдяването на мускула с хранителни вещества
и да разбира се че добрата почивка е най-важната
сауната-в нетренировъчни дни задължително