Претрениране

02.03.05
15:28

Кажете вие по какви признаци разбирате че сте претренирали определена мускулна група :) ?

05.03.05
21:01

ами аз бях претренирал трицепса....та усещах почти постоянна умора в него (когато почивам и се разхождам не, но натоваря ли го с нещо - било то упражнение, просто да се подпра за по-дълго и т.н. го чувствах се едно съм го тренирал здраво)
Освен умората прсото не ти се иска да го натовариш някак си...
също така нямаш сила, не можеш даже да си довъшиш първото уптажнение понякога (така щях да се затисна с една щанга като дигах от лег с тесен хват - тежест, което принципно не ми тежи, но претренирания ми трицепс просто отказа и щеше да стане сакатлък...)
Не знам доколко тези неша са общи икли са били индивидуални при мен, но и на мен също ми е интересно да разбера дали съм на прав път с диагностиката на този евентуален проблем

WO

05.03.05
21:51

ако имаш мускулна треска и/или болки в мускула за повече от ден и половина след тренировка, значи си претренирал

05.03.05
22:11

[quote author=“wow”]ако имаш мускулна треска и/или болки в мускула за повече от ден и половина след тренировка, значи си претренирал

не е вярно това за мускулната треска за повече от ден-два!! чуството в близко но по-различно. не ми се е случвало веднъж или два пъти да правя тая грешка та си имам на представа какво е.
Чустваш умора, липса на сила и желание за трен абе ако претренираш и то повечко неможе да не усетиш разликата усобено ако имаш малко повече опит! трудно се обяснява точно:)

WO

05.03.05
22:54

тва какво ти се иска и какви мисли ти ходят из главата, си е съвсем друга работа и по-скоро психичен ефект (различен като степен при всеки един човек). аз говоря за физическия или по-точно как реагира тялото ти на неподходящото и нежелано натоварване...........

13.03.05
11:58

Преумора ,раздразнителност , нежелание за тренировка или физическа работа , сънливост ...........

13.03.05
15:33

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Преумора ,раздразнителност , нежелание за тренировка или физическа работа , сънливост ...........

По-скоро аз имам силно желание за тренировка но съм неспособен,поради умората

13.03.05
16:06

аз имах болки в мускула липса на сила болеше ме даже от миене на зъбите

13.03.05
19:58

При мен е предимно умора, много съм скапан !

13.03.05
23:12

повече от 36-48 ч мускулна треска, отвратителни болки, а не нормалното парене!

14.03.05
21:42

Веднъж не можах да си отпусна ръката - все едно съм имал гипс - адска болка. Тогава разбрах, че съм прекалил с тежестите за бицепс. :wink:

14.03.05
21:45

А то точно от такава зверска метаболитна хипертрофия се разте пичове!  Но не бива да се подценява и другата хипертрофия. Аз отдавам претренирането на разграждането на мускулатурата, което е и от не добро хранене и възтановявъне.
по-здрави

15.03.05
09:48

Или с други думи , когато стимулът е повече от възстановителните способности.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1