05.01.06
21:17
Значи, в БГ цената му е към 120 лв.
На сайта на анимал е 50$, а на огромен брой други сайтове цената е 30$....
Дали има вариант тези по 30$ да са менте? Или просто на сайта на Анимал не е с максимална отстъпка...
Дайте мнения, че съм решил да си го купя...
Темата беше редактирана от emzo на 08.03.10 21:43.
има доста внушителен състав, но пише че с него може да се сваля без кардио което според мене е глупаво, но за 120 лв. знам ли... иначе и аз исках да си го купя, но не знам какъв е ефекта от него и бих се радвал ако някой сподели :)
06.01.06
12:44
Не се занимавай с глупости. Купи си Universal Super Cuts 3 за 50 лева от БГ и ще си доволен.
manson забелязал съм че си много доволен от Юнивърсал.
Ше моиш ли да ми кажеш някой хубав продукт за стапяне на мазнини на Юнивърсал ама да не е Л-Карнетин?А и също за този продукт дето си му сложил линк.Ако можеш и за него обясни.
06.01.06
13:49
[quote author=“SteeL”]manson забелязал съм че си много доволен от Юнивърсал.
Ше моиш ли да ми кажеш някой хубав продукт за стапяне на мазнини на Юнивърсал ама да не е Л-Карнетин?А и също за този продукт дето си му сложил линк.Ако можеш и за него обясни.
Радвам се, че ме забелязва някой :) От всичко, което съм пил за сваляне това беше най-доброто. На Юнивърсъл съм пил и ThermoStak E/C/A - също не е лошо, и то е към 45-50 лева. Супер Кътс3 е със смесен ефект - термогенен, диуретичен и липотропен.
06.01.06
23:31
Потърси в bodybuilding.com & www.universalnutrition.com - там им пише съставите.
Потвърждавам казаното от manson :lol: Той ми го препоръча преди време, но го пих само 10 дена заради здравословни проблеми, ама сега продължавам :)))
Още на 3 ден му усетих ефекта, само че доколкото си спомням беше само диуретичен и липотропен, май нямаше термогенен ефект.
07.01.06
19:03
за Universal Animal Cuts аз го зимах преди 3 месеца и резултата е страхотен с кардио и диета свалих от 120 кг до 105 кг .. като направих един цикъл тоест 3 седмици и сега смятам отново да си купя. Купете си няма да съжалявате аз съм си зел от Бг 120 лв , които е за другите незнам ... но ме съмнява да има разлика тай като е херметично затворено като консерва вътре
07.01.06
19:09
Това вече е нещо ново .. за него ми казаха, че единственият му ефект бил че дава енергия... отделно пробвах м-стак и се оказа пълен боклук, та затова съм предубеден.
07.01.06
19:27
ми за другите продукти незнам не сам ги ползвал ама за анимал Кътс съм сигурен че работи на трябва да се зема правилно а имено сутринта след като се стане и вечерта преди лягане ... аз ги зимах в 7 сутринта като стана и някаде към 9 вечета ми се вдига температурата на тялото до 39-40 градуса и доста добре се сваля ... сега си поръчах от bodybuilding.com и като пристигне ще кажа дали е сащия а пък за ефект ще трябва да почакате
07.01.06
20:15
потвърждавам думите на dae. и аз съм го пил преди 3 години и свалих много! продукта е страхотен...
пуснах темата не за качествата му, а защото цената му ми се струваше съмнителна...
само който си поръчва от чужбина да гледа общата цена напоръчката да не е по-голяма от 45 евро, защото ще плати мито, което не знам колко е, може би около 20%, плюс отделно още 20% ДДС....
Предполагам знаеш какво става с белтъците при температура 40+ градуса? Възможно е да ти се покачи температурата на тялото до малко над 37 градуса, но такова нещо 39-40 градуса няма!
09.01.06
13:57
а от тия super cuts да питм по колко ги пиете и за колко време стига 1 опаковка
09.01.06
14:16
3 x 2 = 6 tabs дневно
130 / 6 = 21,7 - за толкова ти стигат 130-те хапа в опаковката.
Незнам пичове от къде го намирате тоя кътс на 120лв.,като аз си го копувам по 70лв.,внос от Щатите и не е МЕНТЕ!!!