Рамо

08.03.10
15:21

Преди ме наболяваше лявото рамо,не беше се обаждало доста време ,но тука месец взе пак да ме понаболява! Болката се изразява когато си движа ръката в коя да е посока,като прищракване....Днес тренирах гърди и на последното упражнение доста умаля.По принцип не правя рамо,защото ме е истрах да не го контузя,пак и смятам,че е добре спрямо останалата част от тялото ми ...Та въпроса ми е да го тренирам ли ???В смисъл такъв добре ли ще е да го тренирам да се раздвижва или по добре да не го закачам ?

08.03.10
22:03

Еми така е то.80 кила на лежанката.Може си много корав пич,а рамото хич и не иска да знае с кво се занимаваш.Първо-прави загряване,30-35 повторения на вертикален скрипец,разгъване с изпъната ръка.С една-две плочки 5-10 кг.И второ-хващаш два дъмбела по 5-7 кг.Правиш 10-15-20 повторения и това ти е тренировката за следващите 2-3 месеца.За раменете.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1