Зърнени манджи?

07.03.10
21:49

Искам па питам дали манджите от типа на фасул,грах,леща и останлите подобни , спомагат за развитието на мускулатурата и ако отговора е да посочете причината.

07.03.10
22:50

Донякъде помагат понеже са нискокалорични, а и съдържат добър набор от растителен протеин, което не е най-добрия вариант, но не е като да няма :)

08.03.10
00:00

казано от dbakalov на 07.03.10, 21:49:

Искам па питам дали манджите от типа на фасул,грах,леща и останлите подобни , спомагат за развитието на мускулатурата и ако отговора е да посочете причината.

Воабще не се наричат зърнени,а бобови.Да и са чудесен избор за диета,бавно се усвояват.

08.03.10
08:48

Става въпрос за мускулна маса . Според мене стават защото имат комплексни въглехидрати.Ако не е така някой да ме поправи.

Бобовите храни са чудесен източник на качествени въглехидрати, имат нисък гликемичен индекс и затова са подходящи за всеки хранителен режим.

09.03.10
00:15

също са си полезни

09.03.10
17:19

И аз си мислех ,че въглехидратите им вършат добра работа,но един фитнес инструктор ми беше казал ,че ако искам да кача маса трябва да спра да ям манджи.За това пуснах темата.

казано от dbakalov на 09.03.10, 17:19:

И аз си мислех, че въглехидратите им вършат добра работа, но един фитнес инструктор ми беше казал, че ако искам да кача маса трябва да спра да ям манджи. За това пуснах темата.

Въглехидратите им са ОК. Сега трябва да дефинираме понятието “манджа”.
Ядене, което е запържвано и/или мазно не е подходящо така или иначе.

10.03.10
06:16

Става въпрос за варено ,не пържено нито мазно.

10.03.10
19:31

Това че ти е казал че за маса трябват “Манджи” си е за бисерите :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1