07.03.10
20:37
Колеги кой са най-добрите азотни бустери на пазара ?
Спрял съмс се на http://ft.dobavki-bg.com/product.php?dcat=&cat=2&id=10
и http://ft.dobavki-bg.com/product.php?dcat=&cat=2&id=256
Споделете и вашите наблюдения като цяло върху този вид добавки и кога е най-добре да се ползват ? :)
Някой от тях вършат работа ако си уморен, тъй като са тъпкани с кофеин, но като цяло нямат кой знае колко важна прилагаемост.
Пил съм и двата продукта и от нито един от тях не съм доволен.
Препоръчвам ти White Flood на Controled Labs.
07.03.10
21:01
Най - добрите на пазара :
BSN N.O.-Xplode
USP Labs Jack3d
Gaspari Superpump 250
Controlled labs White Flood
BSN Epozine
Musclespeed
Който избереш, няма да сбъркаш. Успех.
казано от HeartCore на 07.03.10, 20:57:
Някой от тях вършат работа ако си уморен, тъй като са тъпкани с кофеин, но като цяло нямат кой знае колко важна прилагаемост.
Пил съм и двата продукта и от нито един от тях не съм доволен.
Препоръчвам ти White Flood на Controled Labs.
ти нормален ли си ? няма ефект от по тежка и по фокусирана тренировка ?
плазмата +суперпъмп ако имаш добра основа може да изкараш и вени дори
Мнението беше редактирано от Yuurgen на 07.03.10 21:04.
07.03.10
21:26
No Extreme на EST.
ХАхха как да няма ефект?Когато бях на 1вия No explode от поредицата...бях мн мн тунизиран съсредото4ен..имах зверски прилив на енергия и ненормално напомпване...уникални трен.правех...никакво претоварване..влизах в залата все по-силен...видях вени,които не бях виждал преди..
Най здравия азотен бустер е този на биопродукт, слабо известна фирма на българския пазар, с американски суровини
http://www.houseofsport.info/bio+product_maxx+fuel-p1487.html
Креатин етил естера си казва думата.
08.03.10
16:25
казано от Vladimir Stoyanov на 08.03.10, 16:02:
Най здравия азотен бустер е този на биопродукт, слабо известна фирма на българския пазар, с американски суровини
:lol: :lol:
Да,бееее..... Точно от тези, които са изброени в темата едва ли е по-як.... ;-)
BSN N.O.-Xplode
Gaspari Superpump 250
Controlled labs White Flood
единия от тия
Аз пък бих добавил:
VPX NO-SHOTGUN
Nutrex-HEMO RAGE Black
UNIVERSAL SHOCK THERAPY
По нищо не отстъпващи на по горе изброените,но безизвестни само в България поради липса на вносител който постояно да ги рекламира и лансира.
08.03.10
17:07
Хммм, сега ме подсети, че Nutrex - Hemo Rage Black го дават за МНОГО силен буустър, сходен по ефект с този от MHP - Dark Rage
А ти пък ме подсети са MHP-DARK RAGE,също много добър.А между другото имам наблюдения,че на запад SAN-FIERCE набира все по голяма полпулярност(някой ден ще пробвам и него)
Мнението беше редактирано от Judo на 08.03.10 17:17.
08.03.10
19:51
казано от Vladimir Stoyanov на 08.03.10, 16:02:
Кажи сега, че с тая цена за Български продукт целиш да ни оправиш настроението. Благодаря - смях се от сърце и то много.
И как точно определихте точните мг. в съдържанието /щото в БГ май доста трудно може да се направи анализ/? И тези ли като една друга марка се опаковат тук, а суровините са директно от щатите? :lol:
Мнението беше редактирано от head_hunter на 08.03.10 19:54.
08.03.10
20:37
No-xplode..
Разбирам недоверието ви към българските марки и то е основателно. Аз също не ги харесвам,но ми донесоха мостра от продукта - сега на таблетки и го пробвах за няколко дена (цената е намалена от 95 лв на 65 лв, в новата опоаковка от 330 таблетки, но го няма в магазините поне тук в Стара Загора)и мога кажа, че го усетих по добре от HORSE POWER на ULTIMATE NUTRITION, който съв вземал преди. Още преди време пробвах някои неща на фирмата и е много по добра от комерсиалните американски фирми.
http://bassplayer.blog.bg/drugi/2009/10/21/prouchvane-na-hranitelni-dobavki.419856
09.03.10
08:48
Информация за тези продукти може да намерите в официалния ми сайт
www.houseofsport.info
Това е фирмен сайт, който аз поддържам от създаването му преди малко повече от година.
Цитат от блога! Мисля, че няма какво да добавя!
Какво се оказа? Това, че собствениците на фирмата са българи, купуват готови суровини от америка от лабораторията, където се произвеждат по заявка продуктите на известните американски фирми, тези суровини се пакетират в България и дозите отговарят на 100%, като овкусяването е минимално, защото сместта се разрежда, което означава, че хората, които използват хранителни добавки с приятни вкусове, не използват на 100 % качествени неща.
Още един цитат от блога! Аз продължавам да си държа на въпроса - къде точно направиха толкова точно замерване /или трябва да го приемам на юнашко доверие/? Ходи обясни сега на фирми като NOW, CONTROLLED LABS, SYNTRAX, GASPARI и още много други, че разбираш ли продуктите им са некачествени защото разбираш ли на вкус са повече от добре?
Само факта, че се пакетират в милата ни татковина ми е предостатъчен да съм пас. Спри моля те с подобни изказвания. От начало беше забавно - просто защото мислех, че е проява на чувство за хумор, но явно е опит за реклама /тук те съветвам да прочетеш условията за ползване на изданието и форума ако държиш все пак да пишеш тук/ и голяма липса на информация по въпроса.
09.03.10
09:57
казано от Zlatin на 09.03.10, 09:32:
защо забравихте HOT BLOOD на Scitec,да го ева.. :D !!
Защото е голям “мъжки полов член” ...
-Предстоят нападки ,че съм на 14 и нямам опит и база за сравнение, еее да ама не ;)
Сравнение с N.O.K.O ,NO Xplode ( не съм сигурен ,че се пишеше така ) BioProduct някакво българско
-Следващ епизод: Предстоят нападки , че пия повече добавки от 23 годишен мъж (както бяхте казали вече ;) )
Мнението беше редактирано от bigvic на 09.03.10 10:00.
Споменаването на каквото и да е било си е чиста реклама, по горе посочените продукти не се ли рекламират, аз също ги продавам в магазина, но не това е целта ми тук, просто ви казах за още един продукт. В момента го нямам в наличност и няма как да го продавам. Имам Хорс Пауър и Шок Терапи, като не са кой знае какво толкова, всеки ден хората ги купуват, но не съм видял някакви фрапиращи резултати. И от къде накъде да сме сигурни, че продуктите на американските фирми са оригинални, като се има напредвид, че на Оптимум и Универсал има места в България където се пакетират или внасят от Холандия. Има много немски фирми, които предлагат по евтини продукти дори с по добро качество.
09.03.10
11:24
казано от Vladimir Stoyanov на 09.03.10, 11:05:
Споменаването на каквото и да е било си е чиста реклама, по горе посочените продукти не се ли рекламират, аз също ги продавам в магазина, но не това е целта ми тук, просто ви казах за още един продукт. В момента го нямам в наличност и няма как да го продавам. Имам Хорс Пауър и Шок Терапи, като не са кой знае какво толкова, всеки ден хората ги купуват, но не съм видял някакви фрапиращи резултати. И от къде накъде да сме сигурни, че продуктите на американските фирми са оригинални, като се има напредвид, че на Оптимум и Универсал има места в България където се пакетират или внасят от Холандия. Има много немски фирми, които предлагат по евтини продукти дори с по добро качество.
Би ли споделил повече информация за пакетирането на Оптимум и Универсал в България?
Как става това и дали не е само слух или имаш някаква достоверна информация и доказателства за твърденията си?
Клиенти (дистрибутори и крайни потребители) използвали продуктите на горе посочените фирми се отказват от тях и дори от Ултимейт Нутришън, чийто продукти основно продавам, отказват да купуват и са ми носили кутии с почти същите етикети и вече се предпочитат масово продуктите на немските фирми.Дори на Ултимейт ми донесоха протеин със зачеркнат надпис с черен маркер. Лично аз не съм виждал къде се правят тук в България, но съм виждал въпросните кутии и на АНИМАЛИТЕ са много добре издокарани. Доколкото съм запознат Оптимум официално вече са купили Ултимейт Нутришън и една и съща фабрика прави продуктите, както и в Германия на всички немски фирми суровините са от едно и също място. Те и затова често си сменят опаковките , когато пускат нови серии.
09.03.10
11:51
Благодаря за споделената информация. Аз също съм чувал неведнъж същите неща, и затова питам за повече светлина по въпроса.
09.03.10
14:14
казано от bigvic на 09.03.10, 09:57:
-Предстоят нападки ,че съм на 14 и нямам опит и база за сравнение, еее да ама не ;)
Сравнение с N.O.K.O ,NO Xplode ( не съм сигурен ,че се пишеше така ) BioProduct някакво българско
-Следващ епизод: Предстоят нападки , че пия повече добавки от 23 годишен мъж (както бяхте казали вече ;) )
Първо - нападки! Хубаво е, че си ги знаеш. Лошото е, че не си се вслушал.
Второ - ХОТ БЛЪД е “мъжки полов член” само ако имаш предвид че желанието ти за тренировка “става”, и го “на...ваш” на железата в залата. С две думи, ако не съм бил разбран и без цинизми - страхотен продукт.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 09.03.10 14:14.
09.03.10
15:20
казано от Георги Николаев на 09.03.10, 14:14:
-Следващ епизод: Предстоят нападки , че пия повече добавки от 23 годишен мъж (както бяхте казали вече ;) )Първо - нападки! Хубаво е, че си ги знаеш. Лошото е, че не си се вслушал.
Второ - ХОТ БЛЪД е “мъжки полов член” само ако имаш предвид че желанието ти за тренировка “става”, и го “на...ваш” на железата в залата. С две думи, ако не съм бил разбран и без цинизми - страхотен продукт.
И аз се присъединявам към това мнение за Хот Блъд. Наистина страхотен продукт на добра цена.
09.03.10
15:48
казано от Radoslav89 на 07.03.10, 21:26:
No Extreme на EST.
Точно за този бустер ще се изкажа крайно НЕгативно.Ефект 0 или много близко до 0-та.(на 18 съм 2 години стаж 175 висок/72 кг) дори килограм не качих от бустера а го приемах и с креатин...нито 1то нито другото :) Сега карам на комбинацията гейнър + протеин и резултатите са доста задоволяващи :) Всеки сам решава как да си похарчи парите,но поне според мен (моля да не бъда убит с камъни) от бустерите човек не може да очаква кой знае какъв резултат,още по-малко пък постоянен...Става колкото за преди плажа да се напомпиш,но...нищо повече :)
Поздрави ;)
казано от BlackraveN на 09.03.10, 15:48:
No Extreme на EST.
Точно за този бустер ще се изкажа крайно НЕгативно.Ефект 0 или много близко до 0-та.(на 18 съм 2 години стаж 175 висок/72 кг) дори килограм не качих от бустера а го приемах и с креатин...нито 1то нито другото :) Сега карам на комбинацията гейнър + протеин и резултатите са доста задоволяващи :) Всеки сам решава как да си похарчи парите,но поне според мен (моля да не бъда убит с камъни) от бустерите човек не може да очаква кой знае какъв резултат,още по-малко пък постоянен...Става колкото за преди плажа да се напомпиш,но...нищо повече :)
Поздрави ;)
Ами бустерите не са създадени да качваш от тях,а точно да те напомпан по време на тренировка да ти дадат повече фокус и енергия.Леко си объркал очакванията от тях,а от там идва и некомпетентното ти заключение,че не действат.
09.03.10
18:58
А някой чувал ли е за продукт на име МuscleSpeed?
Напоследък се шуми в щатите относно действието на това нещо. Било доста силно.
на 14 години и ползвал най-малко 3 бустера?Какво да ти кажа,тялото ти не е развило и частица от огромният си потенциал ,че да се докосваш дори до добавки,камо ли бустери.
Иначе аз лично комбинирах HOT BLOOD-a с хапче против разстройство(едно на седмица)защото с приемането му освен силата и фокуса явно му разказваше играта и на стомаха.Яд ме е малко,че изтървах промоция от един сайт ,където го имаше за 58 лв,но свърши бързо ;(.
ПС:извинявам се за офтопика,но се разстроих като така безпредметно напсуваха любимата ми добавка :)
казано от Aleksandar Marinov на 09.03.10, 18:58:
А някой чувал ли е за продукт на име МuscleSpeed?
Напоследък се шуми в щатите относно действието на това нещо. Било доста силно.
Да,предимно се използва от бойците по ММА,а и като гледам набира скорост във всички бойни спортове.
10.03.10
14:26
казано от gigitas на 09.03.10, 16:09:
No Extreme на EST.
Поздрави ;)Ами бустерите не са създадени да качваш от тях,а точно да те напомпан по време на тренировка да ти дадат повече фокус и енергия.Леко си объркал очакванията от тях,а от там идва и некомпетентното ти заключение,че не действат.
А аз мисля,че не ми четеш постовете до край и от там се получават твоите грешни заклюъчения :) на много съвременни бустери ще прочетеш фрази от рода на това,че “което качиш не е временно” и прочие...точно в тоя ред на мисли съм написал,че НЕ стават за качване,а защо съм го написал...ми погледни раздела в който е темата,та да се върна по темата бустерите са “.Става колкото за преди плажа да се напомпиш,но...нищо повече smile ” въпреки че от въпросния на ЕСТ дори и това не получих :)
10.03.10
14:32
За мен азота е добавка за сила,издръжливост и фокус.Всичко друго е ташак.
казано от BlackraveN на 10.03.10, 14:26:
казано от gigitas на 09.03.10, 16:09:
No Extreme на EST.
Поздрави ;)Ами бустерите не са създадени да качваш от тях,а точно да те напомпан по време на тренировка да ти дадат повече фокус и енергия.Леко си объркал очакванията от тях,а от там идва и некомпетентното ти заключение,че не действат.
А аз мисля,че не ми четеш постовете до край и от там се получават твоите грешни заклюъчения :) на много съвременни бустери ще прочетеш фрази от рода на това,че “което качиш не е временно” и прочие...точно в тоя ред на мисли съм написал,че НЕ стават за качване,а защо съм го написал...ми погледни раздела в който е темата,та да се върна по темата бустерите са “.Става колкото за преди плажа да се напомпиш,но...нищо повече smile ” въпреки че от въпросния на ЕСТ дори и това не получих :)
Азотните бустери са създадени предимно и основно за да ти дадат фокус,помпане и енергия по време на тренировка,всичко останало е вторичен ефект евентуално.Това,че такива като теб се подлъгват по тези рекламни трикове и фрази,не четат етикета и ги купуват за покачване на маса и после остават разочаровани,не значи,че не действат.
10.03.10
15:20
Никога не съм си взилам Азотен буустър за да кача маса от него.
Взимам си за кеф, за енергия и за зверски тренировки, след които едвам си преобличам тениската от напомпване.
btw Май съм пристрастен към буустърите.... вече трудно ги усещам, даже и като си взема почивка за няколко седмици от тях.
10.03.10
16:06
За мен основния ефект на буустърите е не самото напомпване, а факта, че се разширяват кръвоносните съдове, с което се увеличава достъпа на вещества до мускула. Другото си е козметика - за 1 час да седя по-голям отколкото съм в действителност не ми върши голяма работа честно казано. За фокуса - достатъчно съм си фокусиран и без това
Една тренировка, колкото и добра/размазваща/брутална и да е, щом може да е по-тежка(с буустер) значи суплементът си струва! ;)
11.03.10
22:58
Едина глас за Метил Мас, пил съм какви ли не азотни бустери но от тоя съм най-доволен :)
Доста стара тема но може да помогне на някой ! От 20 дена съм на TESTOGEN XR + МIO BLITZ И напрашо незнам дали има нещо което да дава повече енергиа от тези 2 продукта съчетани заедно ! Поне от моя личен опит !
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.09.14 21:56.
За да не пускам нова тема ,реших да питам тук. Как ви се струва,като съдържание ,това на снимката?