09.03.10
13:49
Закуска:
П+М (протеин + мазнини)
Обяд:
В+М+П+Ф (въглехидрати + мазнини + фибри + протеин)
Преди тренировка:
В + П (въглехидрати + протеин)
След тренировка:
П (протеин)
Вечеря:
П + М + Ф (протеин + мазнини + фибри)
Искам да кажа, че през “дупката” от закуска до обяд не мога да хапна нищо, след закуската ми се гади от храната.
За фибри може ли да ям някви бисквити, естествено без захар са, и както се досещате не с български ;д.
И още нещо, за обяда, като протеин не знам какво да хапна.
ПП:
Найстина много спешно ми трябва съвет, че вече объркам ли веднъж...
Темата беше редактирана от fam0us на 09.03.10 13:52.
фибри = зеленчуци в случая, не бисквити.
протеин = белтъчини = месо, яйца, извара, млечни
казано от Giovane на 09.03.10, 13:58:
фибри = зеленчуци в случая, не бисквити.
протеин = белтъчини = месо, яйца, извара, млечни
Може ли да стане така:
Закуска:
Шепа ядки(50гр...)
2 яйца (протеин + мазнини)
100тина грама извара
Обяд:
1 филия (някъв диетичен хляб)
Малко пастет върху нея, колкото да не е без нищо.
1 чаша прясно мляко (въглехидрати + мазнини + фибри + протеин)
половин краставиЦка..
Преди тренировка:
50-100гр. извара
1 Банан (въглехидрати + протеин)
След тренировка:
2 яйца (протеин)
Вечеря:
50гр месо (не мога да кажа какво, щото ше зимам каквото има в хладилника)
50гр. ядки (протеин + мазнини + фибри)
Някъф зеленчук, какъвто имам.
ПП:
Може ли разходката, която мосля, че е 300 пъти по ефикасна от въртенето в фитнеса, да е преди силовата тренировка?
опаа, щях да забравя, примерно супи кога мога да ям ?
Мнението беше редактирано от fam0us на 09.03.10 14:31.
Супите ги брой към приема си на течности за деня.Така че слагай когато си искаш.
Недей се ограничава до само 50 гр месо на ден.Увеличи още белтъчините малко са.
Ако толкова държиш на фибрите,прави си салата от зелена салата,зеле,всякакви листни зеленчуци те съдържат доста фибри.И са по добре от краставиците,които в този сезон са на цената на месото,и нямат никакъв вкус.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 09.03.10 15:09.
казано от Biad__ на 09.03.10, 15:08:
Супите ги брой към приема си на течности за деня.Така че слагай когато си искаш.
Недей се ограничава до само 50 гр месо на ден.Увеличи още белтъчините малко са.
Ако толкова държиш на фибрите,прави си салата от зелена салата,зеле,всякакви листни зеленчуци те съдържат доста фибри.И са по добре от краставиците,които в този сезон са на цената на месото,и нямат никакъв вкус.
А може ли да ям на веднъж храната за обяда и за пр. трен?
Щото се прибирам късно от училище и обяда отива 14:30,15:00ч.
1480.4 калори на ден добре ли е ?
п.с
Извинявам се ако нещо липсва (буква и т.н...), но клавиатурата ми е счупена.
Мнението беше редактирано от fam0us на 09.03.10 16:05.
Това колко и кога ще ядеш преди трен,зависи от теб,ако се чувстваш некомфортно по време на трен остави си още време и яж по рано.
ае няма как да знаем колко кг си, колко си висок, на колко години си, колко тренираш, че да имаме бегла представа дали 1400ккал са малко или не. Всичко си е и до организъм, примерно аз тренирам страшно много, обаче по формулите трябва да приемам към 2900ккал за да поддържам, в момента съм на 1700ккал и свалям бавно по 1лб на седмица, което е оптималното. Така че, всичко е индивидуално.
Фибри можеш да си набавяш от броколи, спанак (не ми харесва на мен). Гледай да имаш към 25гр фибри на ден, наистина е важно макар, че малко хора го правят :)
казано от Giovane на 09.03.10, 17:43:
ае няма как да знаем колко кг си, колко си висок, на колко години си, колко тренираш, че да имаме бегла представа дали 1400ккал са малко или не. Всичко си е и до организъм, примерно аз тренирам страшно много, обаче по формулите трябва да приемам към 2900ккал за да поддържам, в момента съм на 1700ккал и свалям бавно по 1лб на седмица, което е оптималното. Така че, всичко е индивидуално.
Фибри можеш да си набавяш от броколи, спанак (не ми харесва на мен). Гледай да имаш към 25гр фибри на ден, наистина е важно макар, че малко хора го правят :)
Тва с фибрите си прая експеримент, щото миналата седмица без фибри свалих 1.5кг, а ся искам да видя какво ще стане.