Bihte li mi pomognali??

Темата е заключена.

21.04.04
17:20

Zna4i treiram ot 2 meseca i iskam da zema himiq oba4e ne6o po leko nali pak da e efektivno no ne mnogo seriozno>???

21.04.04
19:15

Ае ти или си наивен, или глупав. Е какво ще постигниш с 2 месеца? Хората с години бачкат в залата, ти ако си мислиш, че с една система ще постигниш нещо си се объркал жестоко... Тренирай си на чисто. Вероятно и други ще ме подкрепят. :)

22.04.04
00:37

Вдъхновени от телата на билдерите или от техни назобани приятели много начинаещи  посягат към химията без въобще да са на ясно как да тренират и как да се хранят.Имам 1 приятел той казваше “Напиши ми една система с бионабол 4е искам да отпо4на”.Съштия този приятел
почти не спи не яде а си мисли 4е като иде в залата и дига 40 мин ще стане як.Е не става така бате.ЗА 2 месеца можеш да ка4иш мах 3-4 кила.100 % съм сигорен че ти не знае6 какво се крие под думата “ХИМИЯ”.Ако знаеш ще буда много радостен. Ти изобщо знаеш ли на какъв принцип действат стероидите и какви са техните странични ефекти?Ако само си пиеш голата химия до никаде няма да стигне6.Некои ти казал зимаи химия .ДА ама не.Събираи инфо ЧЕТИ виж кое е наи добро за твоето тяло(тренировка ,хранене) и след 1 -2 години ела и ми кажи “Бате ето аз постигнах много но дори и това не е това което аз искам какво ще кажеш за 1 система с еди какво си?”
Тогава аз 6те ти напи6а система но сега НЕ.Почти всеки в този форум може да ти напи6е какво да пие6,бие6,да си направи6 гъза на решето ако иска6.Избора е твой.

23.04.04
16:38

Stiga gluposti, 2 mesetza i ve4e na himia. Ken_F e prav, potrenirai godina-dv e i togava mu misli.

23.04.04
16:51

Aбе момче,ти нормален ли си :twisted:  :twisted: Още не са ти изтрьпнали мускулите и тьрсиш химия.Ами че потренирай1-2 че итри години да видиш поне за какво става дума,пьк тога мисли за химия.Изчети някои наща за това и най-вече за СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ и тогава искай подобни сьвети.На това мусе вика “жажда за живот” няма що :o :o :o

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1