NO Xplode + Scivation Whey

10.03.10
08:32

Искам да качвам маса, понеже със стаж от повече от година и половина във фитнеса и 63кг на 181см височина не ме удовлетворяват. На 16 години съм, вече почти 17.
Отдавна мина момента, в който ще качвам още само с тренировки. Постигнах доста, както в сила(на лежанка спокойно си вдигам килограмите), така и в размери (6-7см на ръката), ама без добавки не мога да качвам повече.
Никакъв зоб не съм пил и не смятам да пия. С гейнъри няма почти никакъв ефект. Креатин,глутамин,таурин и протеин има ефект, но кофти стана, че докато ги пиех направих 2 контузии. Сега искам да пробвам нещо азотно. За NO Xplode все хубави неща чувам. Само 2-те нещо достатъчни ли ще са ми? Не съм ги купил още. Ако може и да ми кажете как се пие NO Xplode-а, за да си преценя 50 дози за колко време ще ми стигнат горе-долу. Трябва ли да се пие и в нетренировъчни дни? Протеина смятам по 2 пъти на ден да го пия. Тренирам по ~3 пъти в седмицата.

Смятам да ги купя от този сайт (или от магазина им в Пловдив, ако цените са същите като при онлайн поръчка)
http://power-beauty.com/index.php/suplements/scivation-whey-protein-10-lb.html
http://power-beauty.com/index.php/suplements/no-xplode.html

Колко кг да очаквам да кача? Надявам се поне 70кг да стана.

П.П. Повече храна от това, което ям в момента, не мога да изяждам. Нито да ям по-повече от 4-5 пъти, както сега.
П.П.2 Ще ми пречи ли пиенето на твърд алкохол? Не става въпрос за редовно пиене, а за целия период 3-4 пъти най-много, че има рождени дни на приятели и трябва да ги уважа. През другото време не ми пречи да се ограничавам.

Трудно някой ще може да ти каже колко маса ще качиш и дали изобщо ще се получи. Това е въпрос на организъм, хранене и тренировки. Твърдият алкохол е неподходящ във всички случаи (лична гледна точка). Огледай информацията за Jack3D на USPLabs’... като солидна алтернатива на N.O.-Xplode.

10.03.10
08:43

На 16г не си купувай азотни ускорители. Не казвам, че нещо ще ти стане, просто имай едно на ум.

10.03.10
09:31

казано от Стоянчо на 10.03.10, 08:43:

На 16г не си купувай азотни ускорители. Не казвам, че нещо ще ти стане, просто имай едно на ум.

То вече и за яденето имам едно на ум. Ясно ми е, че натоварва леко черния дроб. Доколкото знам трябва да се пие на гладно и да се приема повече вода?

казано от Кольо Пияндето на 10.03.10, 08:42:

Твърдият алкохол е неподходящ във всички случаи

То това ясно. Няма да пия всяка седмица, не ми е чак такъв проблем. Въпроса ми беше 2-3 пъти за целия период толкова ли голям проблем ще са? Все пак почти 2 месеца ще го пия този NO Xplode, а протеина близо 3.

казано от TNT на 10.03.10, 09:31:

То това ясно. Няма да пия всяка седмица, не ми е чак такъв проблем. Въпроса ми беше 2-3 пъти за целия период толкова ли голям проблем ще са? Все пак почти 2 месеца ще го пия този NO Xplode, а протеина близо 3.

Е, не вярвам 2-3 силни вечери да ти се отразят чак толкова забележимо при условие, че си стриктен през останалото време. Напомням, че азотните ускорители работят докато ги приемаш...

10.03.10
09:55

Мерси. А като цяло добра комбинация ли съм избрал за качване? За 200лв. по-добър вариант не можах да измисля. Все пак не искам да пия Nutrim.

Като цяло - протеинът е стандартна хранителна добавка за всякакви фитнес-цели. Азотния ускорител - също за твоята цел (с уговорката, която направи Стоянчо, обаче!). Аз бих обмислил и варианти с креатин и/или бета аланин. Алтернативен азотен ускорител вече ти споменах...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.03.10 10:18.

10.03.10
12:03

На 16 директно ти казвам НЕ на азота!..Не ти е нужен!.И ще ти е доста силен..най-малко поне от кофеина :)..За тези пари..към протеина ..може Креатин,БЦАА..витамини....или ...ориз,картофи месо яйца  ;) Но..помисли по намека на Стоян4о :)

10.03.10
14:07

Протеина+креатинова матрица+витамини(задължително).Няма смисъл от тази азотна добавка на 16 години.Алкохол 1-2-3 пъти за 2-3 месеца няма да ти окаже кой знае какъв ефекти.Стига да не пиеш по 1 бутилка(както правя аз).

10.03.10
18:12

Добре де, колко години трябва да имам за да ми е добре тази добавка? Имам 2 месеца до 17. А за силата... Преди като пиех креатин и таурин пак си мислех, че ще чувствам повече сила, но нямаше такова нещо. Нищо забележимо. Сила да кажа, че съм качил тогава... Сега правя общо взето със същите килограми. Качвах само маса. А ако взема пак креатин с БЦАА и витамини... вече много пари ще ми легне.

10.03.10
18:57

Първо за комбинацията- наистина е добра и продуктите са доказани.Друг не лош вариант на нея е Jack3d + Xtend.Колкото до силата-тя не зависи само от креатина-нали не си очаквал с креатина да качиш 20-30 кг повече на лежанката например.Тренирай по метода 5по5 и добави креатин и добро ядене плюс аминокиселини разбира се и след 2 месеца пак ще ми кажеш дали не си качил на сила.Аз ти гарантирам прираста на такава.Комбинацията ти никак не е лоша,но все пак сигурен съм,че си запознат със значението на “хранителна добавка” така че не оставяй храната на заден план.Не я намалявай за сметка на добавките.

18.03.10
20:29

Отказах се от NO Xplode-a и ще си взема на негово място креатин и глутамин. Дайте предложение каква марка да си взема, като 80-90лв. да ме оправят и за 2-те. Креатина ще го взимам както и преди - 7 дена по 20гр(4х5гр) зареждащо и после по 10гр(2х5гр) на ден, глутамина през целия период по 10гр(2х5гр).

18.03.10
20:40

Протеин + креатин + витамини, спираш до тук. От глутамин сега смисъла е 0.

18.03.10
20:46

Защо? Аз доколкото съм чувал от доста хора, при прием на креатин е добре да се взима и глутамин за още по-голям ефект.

18.03.10
21:06

Няма смисъл. И стига с това чувал съм от доста хора. Сядаш и четеш!

18.03.10
22:10

Пич, аз това го знам от човек занимаващ се дълго време с културизъм, печелил награди и т.н. Затова те питам защо няма смисъл? Какво ти е обяснението?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1