Искам да сваля килограми!Помогнете!

13.03.05
00:12

Искам да отслабне е хора и се надявам да ми кажете какво да правя?тосет някой неща не са ми ясни.
1Бягам всеки ден по 20 минути,някъде към 3километра.Трябва ли да почивам?
2Искам да вземам Ел-карнетин но искам някой да ми каже как да го вземам?
Пичови не ям сладко,хляб,пържено и мазнотии.Абе не ям по много.
Тази диета съм е почнал на 5.01.2005 бягам от 1.03.05
Има лис мисъл тази диета и да вземам ли Ел-карнетин?

13.03.05
19:12

Тука никой ли няма да ми отговоти нещо?

13.03.05
19:27

[quote author=“ludia”]Тука никой ли няма да ми отговоти нещо?

Постнал си въпроса в 1 сутринта в неделя и НАСТОЯВАШ някой да ти отговори веднага? Ами може би тези които могат да ти отговорят днес не са на работа и нямат достъп до интернет? А може би са в залата и тренират?
“Има ли смисъл тази диета” - ами ти не си казал каква ти е диетата.
Това което си казал не е диета (поне според мен).
Зе L-Carnitine - вероятно има смисъл - но как точно се взима и по колко е писано многократно из форума - потърси и ще намериш отговора.

13.03.05
19:28

[quote author=“ludia”]Искам да отслабне е хора и се надявам да ми кажете какво да правя?тосет някой неща не са ми ясни.
1Бягам всеки ден по 20 минути,някъде към 3километра.Трябва ли да почивам?
2Искам да вземам Ел-карнетин но искам някой да ми каже как да го вземам?
Пичови не ям сладко,хляб,пържено и мазнотии.Абе не ям по много.
Тази диета съм е почнал на 5.01.2005 бягам от 1.03.05
Има лис мисъл тази диета и да вземам ли Ел-карнетин?

Споко Джони, имай търпение. Вземи прегледай темите за хранене, тренировки за отслабване разисквани до сега.

Бързи савети мога да ти дам, ама те няма да са ти достатъчни. Примерно
- бягането го прави на серии, бяхаш примерно 10м минс, почиваш 3, после пак бягаш и така, правиш сериите си... Сам трябва да усещаш колко да правиш, но има едно правило- “Сериите се правят до отказ, плус още 2” :)

За каритина не знам, аз не ползвам такава добавка, но ти препоръчвам общо стимулиращи храни и добавки. Пак прегледай темите.

Айде бачкай и успех.

п.п. Да допълня само, че трябва да се раздаваш, а не да тренираш 1 месец, като не ти хареса резултата да з@ебеш всичко. Помисли си колко време си трупал мазнините и за колко искаш да ги свалиш. Тялото ти не е “булка искам, сега я искам”  :)

13.03.05
20:32

А трябва ли да почивам или всеки ден да бягам.

13.03.05
21:07

Трябва да почиваш минимум един ден в седмицата.
Това което правиш като кардио не е много правилно. Увеличи времето и намали темпото за да гориш повече мазнини. Запомни че мускулите са ти най-добрия приятел в битката с излишните килограми /тъй като горят повече енергия дори в покой/ и ги пази.
Направи си и диета, това е единствения начин резултатът да е траен.

19.03.05
21:08

Аре някой да ми нправи тогава някоя хубава диета

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1