13.03.05
20:18
вероятно сте виждали по магазините за ядки-царевица(пьржена май)
много ме кефи и искам да знам дали е вьглехидрат или и бая мазно има щото на пакета не пише(някьде са и наливни)
Съжалявам че ще те разочаровам, но не мисля че това което е описваш е добра храна. Срещу царевицата сама по себе си нямам забележки, въпреки че не е в списъка на оптималните бб храни. Кой знае обаче в какво я пържат, сигурно е някаква транс-мазнина, може и да е многократно употребявана, гранясала, и какво ли не.
[quote author=“Pars”]Съжалявам че ще те разочаровам, но не мисля че това което е описваш е добра храна. Срещу царевицата сама по себе си нямам забележки, въпреки че не е в списъка на оптималните бб храни. Кой знае обаче в какво я пържат, сигурно е някаква транс-мазнина, може и да е многократно употребявана, гранясала, и какво ли не.
Мда, наистина не си струва, ако намериш само царевица и си сигурен, че е с идеално качество/което е 99% невъзможно/ тогава може. Царевицата като пресен прдукт е много добра според мен. Но пържена, още повече от магазин си е пълен боклук, така си мисля поне. :)