13.03.05
20:49
http://www.bb-team.org/graphics/articles/000557.jpg
Крис Кормиер успя да отмъсти на San Francisco Pro
Крис Кормиер имаше възможност за реванш след Arnold Classic и така той се възползва по най-добрият начин. Крис цяла седмица говореше, че Декстър е взел неправомерно първото място на Arnold Classic и той е бил по-добрият от двамата. Сега имаше възможност да го докаже и го направи по страхотен начин, в крайна сметка Крис Кормиер триумфира с всички почести на първото място на San Francisco Pro. След предизвестяването на първото място Крис се чустваше така, че все едно е спечелил самата Олимпия - нека му е честито.
Мелвин Антъни постигна втора победа в борбата му с Трой Елвс и го измести от третото място. Мелвин поставя нови стандарти в позинга с невероятно артистичните му съчетания и поведение на сцената. Важноста на артистичното поведение и доброто свободно съчетание е добра тема за размисъл на всички състезатели дори и от нашият подиум.
Битката между Виктор Мартинес и Трой Елвс се печели този път от опитният Трой. И двамата са доста преспективни състезатели които ги очаква добра кариера в професионалния бодибилдинг.
На шесто и седмо място са младите състезатели Марк Дъгдейл и Дейвид Хенри, които показват невероянти генетични заложби и заемат добри места на състезанията още от първите им стъпки в професионалния бодибилдинг.
Ярослав Хорват се нарежда точно до младите билдери с невероятната си форма. Този състезател от източна Европа има надежди за добро класиране таз годиншната мр. Олимпия. Интересни са и девето и десето място заети от Боб Черчило и Арт Атууд. Боб показва, че въпреки участието във филма по живота на Арнолд е в невероятна форма.Арт въпреки лошото си класиране на Arnold Classic е по-добрил формата си и с голямата си маса е все още в борба с топ билдерите. Кинг Камали все по-назад в класирането, което го изтиква в последните редици в професионалния бодибилдинг.
Това беше едно от интересните професионални състезания през годината и несъмненo предизвика голям интерес още повече, че гост позьор беше Рони Колман.
Финално класиране
1. Крис Кормиер*
2. Декстър Джаксън*
3. Мелвин Антъни*
4. Трой Елвс
5. Виктор Мартинес
6. Марк Дъгдейл
7. Дейвид Хенри
8. Ярослав Хорват
9. Боб Черчило
10. Арт Атууд
11. Майк Морис
12. Кинг Камали
13. Валентин Ябъс
14. Хеико Калбах
15. Джоджо Нифоро
16. Ръсти Джефърс
16. Дерик Фарнслорд
16. Мигел Оливерио Де Хесус Фиху
16. Кристиян Лабарде
16. Томас Селинджър
* - Квалификация за мр. Олимпия 2005
аз не знам как Крис със замазн задник и бедра взима местото на Принцът :?: :?:
Братле шоу да става пари да правят те. Иначе и аз смятам, че Декстър е бил за първи.
две снимки от категорията “без коментар”
http://www.flexonline.com/05contests/05SF/men/pre/images/zzza0032.jpg
http://www.flexonline.com/05contests/05SF/men/pre/images/zzza0033.jpg
Така като ги гледам Крис и Декстър не ми е ясно с какво по точно Крис спечели съдиите? Симетрията му куца пък и с релефа не е ок! Определено Декстър е по-добрия!
Крис е друг генетичен тип за разлика от Декстър! Крис ми прилича като физика много на Рони! Според мен на Кърмиър релефа му идва повече от обезводняването, и липсата на подкожна мазнина, отколкото самия мускул да е много релефен, докато при Джексън самите мускули са си релефни! Уф, не знам дали си ме разбрал, май не го обясних както трябва, но аз си мисля че е нещо такова!