Фитнес зала в Гео Милев ?

27.09.09
18:27

Здравейте търся фитнес зала в Гео Милев която да е по евтина от Академик , защото 6 лв са ми много за една тренировка.Четох за някакъв фитнес ” Титан” но така и не го открих . Благодаря предварително !

27.09.09
21:10

Отиди на малкия стадион на Академик (зад хотел Плиска), където е баскетболната зала на Академик. Там фитнеса е 3лв. и е същия като този в зала Фестивална, искам да кажа, че фестивална се пренесе там.

02.10.09
18:31

Ако ти е удобно на ЦСКА е 4 лева на тренировка и има карта 50 лева за 24 посещения :)

29.11.09
14:54

А от фитнес Атлантик на “Николай Коперник” някой има ли впечатления-оборудване,цени,работно време?

едит:Намерих каквото ми трябваше-изводът е,че няма да тренирам там,много дебело ми идва.Ако има някой,който знае други зали наоколо,но с по-ниски цени,че в момента съм адски закъсал,да се обади.За справка-досега ходих в 33 в Студентски,но ми писна да карам всеки ден дотам.при това вечер.

Мнението беше редактирано от junkhead на 29.11.09 17:11.

16.12.09
17:12

Айде бе,толкова ли няма кой да сподели добър фитнес,ама не от калибъра на Атама,в Гео Милев ? :)

09.01.10
19:49

да бе, какво стана и аз търся някъде до румънското посолство нормална зала с нормални цени?

10.01.10
17:08

Няма такава.Поне аз не намерих.Има хубави зали с цени от около 8-9 лева на тренировка.Най-евтината е при басейна на “Академик” и е напълно пропаднала.

19.01.10
13:08

Софиянци давате НЕчовешки пари за тренировки. В Стара Загора фитнеса е средно 1,50-2 лв. и си тренираш като пич. :)

21.01.10
20:01

бахти.. да зема да отворя аз една за хората от провинцията хахаха

11.03.10
01:07

Фитнесът в хореографското училище е 2.50 .... но ти като гледам имаш бая високи изисквания щом определяш тази на малкия Академик за пропаднала. Не забравяй , че като търсиш евтина зала не можеш да очакваш , че ще е като “Атлетик” или някое др. по-лъскаво място :D

11.03.10
10:41

казано от vvvvvv на 11.03.10, 01:07:

Фитнесът в хореографското училище е 2.50 .... но ти като гледам имаш бая високи изисквания щом определяш тази на малкия Академик за пропаднала. Не забравяй , че като търсиш евтина зала не можеш да очакваш , че ще е като “Атлетик” или някое др. по-лъскаво място :D

А може ли малко повече инфо за оборудването във фитнеса в хореографското училище и Академик? В смисъл има ли достатъчно тежести/олимпийски лостове, стойки за клек, лостове за набиране и т.н? Съблекалните как са - имат ли душове? Работно време?
Иначе по спомени Атлетик на Коперник и Атама колкото и да са лъскави, бяха доста тесни и най-важното, олимпийски лостове и тежести нямаше в нито една от тях...

Мнението беше редактирано от mbarton на 11.03.10 10:43.

VA

13.03.10
15:49

казано от mbarton на 11.03.10, 10:41:

А може ли малко повече инфо за оборудването във фитнеса в хореографското училище и Академик? В смисъл има ли достатъчно тежести/олимпийски лостове, стойки за клек, лостове за набиране и т.н? Съблекалните как са - имат ли душове? Работно време?
Иначе по спомени Атлетик на Коперник и Атама колкото и да са лъскави, бяха доста тесни и най-важното, олимпийски лостове и тежести нямаше в нито една от тях...

Този в хореографското е всъщност под хореографското в един бункер. Съблекалните са меко казано ужасни, душове няма. Уредите са под всякаква критика също. Абе точно все едно е затворнически фитнес...

16.05.10
22:25

Тъкмо сега пуснах тема за нашият фитнес. В Гео Милев е, на ул. Лидице и тренировката е 3 лв., а това е и сайта - http://www.mishellefitness.com/ . Който иска да заповяда

ЛР

17.05.10
05:45

казано от Magi16 на 16.05.10, 22:25:

Тъкмо сега пуснах тема за нашият фитнес. В Гео Милев е, на ул. Лидице и тренировката е 3 лв., а това е и сайта - http://www.mishellefitness.com/ . Който иска да заповяда

Това в новата кооперация зад детската градина ли е?
Можеш ли да пуснеш още снимки?

поздрави

17.05.10
18:01

Не, фитнесът се пада след детската градина, много много не съм ориентирана още в този квартал, до нас има една нова сграда а ние сме в една кооперация с ресторант “Бабината къща” (ако ти говори нещо). За съжаление са само това снимките, имаме гладиатор и лежанка.

казано от Magi16 на 16.05.10, 22:25:

Точно този фитнес на ул. Лидице търсих наскоро,но тъй като и тогава сайта неработеше(като и сега) - неможах да го намеря.
Може ли да ми кажете номера на улицата или пък тел. номер.
И... още има ли кардио уреди?

Благодаря :)

03.03.11
11:19

Здравей,

Фитнесът е в края на улицата(като идваш от Пликса,вляво) не знам кой номер се пада точно,до един ресорант май се казва Добруджанска среща или нещо подобно.Фитнесът не е нищо особено,по-скоро за жени става.Има пътека,веларгометър,гладиатор и разни други.Трябва да го видиш и прецениш дали ти е подходящ.Тренировката е 3лв,без карта,иначе към 2лв излиза.

11.05.11
12:46

И аз искам да попитам дали има зали в близост до Плиска/Румънското посолство с достатъчно кардио уреди  и не много висока цена?

11.05.11
21:19

Точно срещу 31во училище съм виждал зала. Чувал сум хубави отзиви за нея, но нито мога да кажа как са цените, нито с какви уреди разполага.

17.05.11
09:30

Да попитам, някой дали знае за добра градинка с листове и успоредка в ж.к. Редута?
Темите в този раздел са страхотно полезни.

ЛР

17.05.11
22:11

казано от Delfin Dimitrov на 17.05.11, 09:30:

Да попитам, някой дали знае за добра градинка с листове и успоредка в ж.к. Редута?
Темите в този раздел са страхотно полезни.

В парка “Гео Милев” има един лост. А успоредка за домашно ползване може да се направи доста лесно. Т.е. като си направя, ще опиша подробно как :)

поздрави

20.05.11
16:51

Друго,което се сетих е,че скоро видях в Атлетик -на Н.Коперник са направили намаление на картите и са 30лева (от понеделник до петък),което си е доста добра цена ..:)

26.05.11
12:51

Фитнеси в Гео милев бол:

До парка има Спорт Сити  - 100 лв - не огранчено за месец.
На слатинска в училището е евтин - 30 -40 лв не ограничено (за не взискателни - съблекалнята е под всякаква критика). Става за трениране уредите са добри.

Лоста в парка Гео Милев се клати яко. Пробвах да  направия серии силови, щтях да си изкарам рамото на 4-тото повторение -:)
Като направиш успоредка дай рецепта. Аз в къщи на шкафовете бутам с изптнати рака напред и ми е малко тегаво.

Бях сложил лост в една гарадинка до нас, ама май циганите са го върнали за вторични(дано поне да съберат за бентли).-:)

27.05.11
13:30

Редута
2.50 на тренировка. 12 посещения са 16 лв.

13.01.15
20:43

Здравейте,
Някой има ли по скорошна информация за някой фитнес в Гео Милев или околните квартали, който не е мега скъп.
Благодаря предварително !

31.01.15
11:13

Здрвейте
Да споделя и аз мнение.  Относно фитнес Академик, имат и сайт http://academicagym.com/Membership#Fitness. Фитнеса изглежда добър на външен вид. Отидох днес за първа тренировка. Казаха ми, че трябва да заплатя 39лв за абонаметна карта + 21лв. за членска такса= общо 60лв.  И тук е интересно, защото в сайта им пише ето това:
Абонаментна карта с членска такса
Цената на абонаментната карта с членска такса за 1 месец е 39 лв.

Според мен е написано нарочно с цел объркване и привличане на клиенти.

12.02.15
13:30

Здравей! Можеш също да видиш Champion’s Gym в ж.к. Сухата Река, - ъгъла на булевард “Владимир Вазов” и ул. “Тодорени кукли” (срещу магазин Billa). Цените са много прилични, единичната тренировка е 5 лв. Базата им е супер. Ходил съм няколко пъти и всеки път оставам доволен :)

JK Слатина на ул. Слатинска. Много хубав и чист фитнес. Сега има и промоции на картите. 55 лв. за мъже и 45 лв. за жени. Тренирам там от време на време и съм много доволен.

07.02.16
14:01

Някой да зане актуални цени в Академик до Фестивална?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1