11.03.10
21:57
Здравейте!
Искам да попитам какъв съвет бихте ли дали за protein.Като цяло хранителният ми режим е приличен,имам опит около година и малко в залата и тренирам усилено и активно.До сега пих Weider Super Mega Mass 2000,CGT (Креатин,Глутамин,Таурин) ON (Optimum Nutrition) и Geiner Olimp,но уви Weider-a ми свърши и моля да ми препоръчате някой по качествен protein от категорията на Universal,Whey и т.н. Парите не са ми проблем разполагам с 100 лева +.
Благоря Предварително! :)
казано от Николаи на 12.03.10, 05:05:
Салвишън погледни :)
Това Scivation ли трябва да значи?
ту партс бифор the game :D
хаха извинявам се, Scivation, Myofusion, зависи какво търсиш, бавен бърз матрици всичко има навсякъде и то точно в момента на добри цени, промоции колкото искаш..
12.03.10
10:06
Щом парите не са ти проблем разгледай марки като Syntrax, BSN, NOW, Optimum, Gaspari. Какъвто и протеин от техните да вземеш, няма да сгрешиш.:)
12.03.10
11:15
Като цяло се спрях на това silabg.com/bg/966-SYNTRAX-MATRIX-5-0.html ,но бихте ли ми казали дали добре ще се комбинира с останалите неща които пия и ако може някой да ми даде съвет за приема като цяло през деня на сумплиментите ми,защото малко се обърках...
казано от Impulse на 12.03.10, 11:15:
Като цяло се спрях на това silabg.com/bg/966-SYNTRAX-MATRIX-5-0.html ,но бихте ли ми казали дали добре ще се комбинира с останалите неща които пия и ако може някой да ми даде съвет за приема като цяло през деня на сумплиментите ми,защото малко се обърках...
Тоя протеин е универсален, можеш да го пиеш сутрин, след тренировка, между храненията в зависимост от протеиновите ти нужди и това дали имаш възможност да ядеш твърда храна 4-5 пъти дневно. Можеш да го комбинираш с всякакви други добавки.