12.03.10
08:13
VPX - MELTDONW... are you ready to be Meltdown-ed ?
Факти за продукта:
Meltdown is 117% to 273% more potent than caffeine + ephedrine. 972% More Potent Than Ephedrine & The Only Fat Burner Proven To Be More Potent Than The Ephedrine/ Caffeine Stack.
• The Most Powerful & University Researched Fat Burner Ever.
• Increases Glycerol By 69%, Norephinephrine Up To 93%, Free Fatty Acids By 41% & Thermogenesis By 29%.
• Burns Fat While Sparing Lean Muscle & Shifts Metabolism To Burn 56% More Fat.
• Meltdown Jacks Up Metabolism And Continues To Work For 6+ Hours.
Съставки:
Serving Size: 3 Capsules
Servings Per Container: 40
-Fat Catabolizor(tm) &b-3 Potentiator (Cafeine anhydrous, M-TTA [methyl tetradecythioaetic acid], yerba mate extract, lipolytic trigger(tm), 3’-5’-cAMP [).3’-5’-cyclic adenosine monophosphate] 317 mg
-Super Synephrine β-3 Activator Methyl-Synephrine HCL 20 mg
-Iphoric Potent Methyl β-3 PEA Matrix R-Beta Methoxyphenylethylamine N-Methyl-Beta-Phenylethylamine 138 mg
-NorEpiphex™ α2-Andrenergic Blockade Complex 11-Hydroxy Yohimbine Yohimbine HCL Alpha-Yohimbine 9 mg
-NorEpiphex M-MAOxidizor-I Methyl-Hordenine HCL 20 mg
Тренировъчен опит и опит с подобни суплементи:
Започнах преди 6 години да спортувам, от 3 години вече доста сериозно го правя. Използвала съм липотропни и термогенни суплементи. Липотропните - не оказват действие върху организма ми, за това спрях отдавна да ги ползвам, с тях започнах в началото, после преминах към термогенните. Използвала съм Йохимбин, Синефрин, Кафеин, Зелен чай - комбинирала съм ги по между им, както и със други бърнери.
Причина за избора на дадения продукт
Причината да избера този продукт беше чуждестранните ревюта, които бях чела за него и разбира се, изброените по горе факти и съставки - любителка съм на йохимбина в комбинация със синефрин и кафеин!
Предварителни очаквания
Ами имах някакви очаквания, ако нямах очаквания, нямаше да купя продукта, всичко беше в кръга на мотивацията, нищо повече.
Какво количество е прието от продукта преди пускането на ревюто
Аааа, всичко изпих , нищо не оставих!
Как въздейства върху моя организъм
Първоначално започнах да пия 1 капула сутрин на гладнио с кафе - действието му - ставаше ми лошо, чувствах силен глад, до 30 мин. започваха да ме обливат топли вълни, целия ми гръб се затопляше.След тази капсула пиех още 2 в 17:00 часа - ГРЕШКА! До 1:00 през ноща не можех да заспя, очите ми се затваряха, но сърцето ми не мислеше така.
След това смених приема му по следния начин - 1 капсула сутрин след като съм закусвала и 2 капсули към 13:00, отново с храна. След това към 17:00 тренирах. Това за мен беше най-важния момент. СИЛА, ИЗДРЪЖЛИВОСТ...така мога да опиша тренировките си тогава.Когато правех крос не спирах за да поемам дъх - нямаше нужда, подобрих бързината, постигнах време, което до тогава не бях постигала.През цялото време ме обливаха топли и студени вълни.
Контрол върху апетита
Въпреки, че не търсих този ефект, го имаше.През тези 35 - 40 дни в които приемах продукта не съм правила чийт, не изпитвах нужда, хранех се спрямо нуждите си.Въпреки, че не съм любител на сладкото, все пак от време на време хапвам някое парче шоколад, тогава не се сещах за тази наслада. За тези които търсят този ефект на подтискане чувството на глад - трябва да пробват този продукт!
Постигнати резултати
Нямах достатъчно време за тренировки, не и толкова, колкото на мен ми се искаше - но все пак това, което постигнах ми хареса. Свалих около 4-5 см от талията, 3 см от бедрата - за мен това е най-големия прогрес, който някога съм правила за толкова кратък период!Доволна съм!
Странични ефекти
Ами аз вече ги споменах.Продукта е силен, за това, всеки, който иска да пробва продукта, трябва да пробва различни часови варианти на прием, за да избегне страничните ефекти.
Оценка
Цена - на цената, на която аз го купих веднага бих дала 10 - закупен е от USA, по-добра от тази цена, няма да намеря.Но понеже сме в България и ще оценя цената на продукта, спрямо българските стандарти. Намерих го в БГ за 150 лв.! Цената не подлежи на коментар!
Качество на продукта - 9/10 - бих го пробвала отново!
Надявам се това ревю да бъде полезно, а на всеки колебаещ се относно това, дали да пробва MELTOWN-a - JUST GO AHEAD !!!
Темата беше редактирана от emzo на 12.03.10 08:31.
12.03.10
08:16
Благодаря за ревюто. :)
Май това е и първото такова във форума от жена . Каза само за смъкнатите сантиметри, а като килограми?
И аз благодаря.
Продукта е от така наречените old school.
Класическите енерджайзъри - кофеин, синефрин, хорденин и йохимбин. Не ! Алфа йохимбин.
И всичките са хидрохлорид форми.
Ако някой ме пита реалната цена на продукта е около 70-75лв.
И едно златно правило при всеки термоген - никога не се мятайте на максималната доза.
12.03.10
08:31
Ами Сашо, аз като цяло не се интересувам толкова от килограмите, в момента съм около 60 - 61 кг, това, което искам е да изчистя мазнините, а дали ще бъда 58 или 61 килограма няма значение, важното е да изглеждам добре. :)
Предполагам че при жените резултатите са малко по различни, но все пак и аз искам да знам мерките ти, ако няма проблем.
Височина?..Теглото го разбрах, но % body fat ако имаш представа колко е.
Мисля че тези неща имат голямо значение. И аз смъкнах 7 килограма и 7 cm от талията си за 40 дни с Lipo6x, яко кардио и НВД. Но това бяха първите смъкнати килограми и съм сигурен че са били в голяма степен вода и т.н.
Надявам се ме разбираш какво искам да кажа. Искам да направя съпоставка с моментното си състояние с твоето. И да реша дали да не го пробвам :)
12.03.10
09:33
Височината - 165 см.Нямам си и представа какъв процент боди фат имам. Преди 6 години бях 75 кг сега съм с 13-14 кг по-малко, т.е. останали са едни доста коварни мазнини които мн трудно се топят, най-вече в областта на талията и бедрата.Доволна съм, че в тези области съм смъкнала най-много.Ако в този период тренирах по-интензивно и се хранех повече, мисля, че резултатите щяха да бъдат двойно по-добри.:)
Мнението беше редактирано от Мила на 12.03.10 09:35.
казано от emzo на 12.03.10, 09:29:
Най-малкото, защото си мъж е нереално да правиш съпоставка.
Да бе ясно :) Ама все пак да питам аз :) хихи
27.03.10
08:42
Това пък на мен което най-много ми харесва ,че с мелтдаун не получавам така наречените jitters ...
казано от emzo на 12.03.10, 08:30:
Ако някой ме пита реалната цена на продукта е около 70-75лв.
Ето вече е на 77 лева. Май те послушаха ;-)