10.03.10
14:07
Здравейте!
Интересувам се за упражнения за сгтягане на кожата която е между подмишниците и кръста отстрани. Не знам дали се изразявам правилно :) но се надявам да сте ме разбрали. Проблема е че особенно зоната на подмишниците много се стяга от упражения за гръб, но все пак съм жена и някак си не ми допада идеята за голям гръб ;) Та ако някой някой има идея...?
Не е толкова лесно да ти стане голям и широк гърба,колкото всички жени се страхуват.
А може да се съсредоточиш в/у упражнения за релеф на гърба и да изключиш тези за ширина.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 10.03.10 15:07.
11.03.10
09:48
няма нищо по-хубаео от жена с широк хубав гръб според мен
ама няма никакъв шанс това да стане толкова лесно колкото си мислиш
ако можеш да се набираш-давай смело
колкото по-широки са гърба и раменете толкова по-тясна изглежда талията
а под”подмишници”да разбирам ли горната част на ръцете?
тогава прави упражнения за трицепси
изобщо тренирай цялито тяло за да бъдеш във форма навсякъде
Ами не знам точно но тази част която е непосредствено под мишниците, на нивото на гърдите.
И аз си мислех така за гърба, обаче имам повишени нива на тестостерон тааа не смея много много :D Иначе за набирания нямам сила но си дърпам Пулдаун.
казано от Deysha на 11.03.10, 09:58:
Ами не знам точно но тази част която е непосредствено под мишниците, на нивото на гърдите.
И аз си мислех така за гърба, обаче имам повишени нива на тестостерон тааа не смея много много :D Иначе за набирания нямам сила но си дърпам Пулдаун.
Я намери една картинка в нета и с Paint,сложи някакви означения,защото не се справяш много добре с обясненията.
12.03.10
12:19
ами според мен няма такова упражнение дето да засегне само 1 малка област където и ьда е по-тялото
трябва да се тренира комплексно-според мен
лично аз за да компенсирам щедростта на природата в областта на таза-разбирай дебел задник ;-P се старая да разширя и уплътня колкото мога горната част на тялото за да има по-хармоничен вид
става бавно трудно и мъчително и без силови упражнения няма как да се стегне която и да е област
предполагам си лекуваш хормоналния дисбаланс така че да няма от какво да се притесняваш че ще надминеш бате арни
а щом 1 жена има бричове според мен си е съвсем женствена
направи си някаква комплексна програма която да обхваща цялото тяло и не се давай на инструктори дето не познават женската анатомия и предлагат програми копи-пейст
воля и успех :-P