Лаф моабет - том първи

Темата е заключена.
Прескочи до:

12.03.10
15:24

Thrash - само ще ти кажа, че аз на 17 години - тоест твоите години в момента, изглеждах мнооооого зле. Да не говорим, че силата ми беше константа, нищо че уж се водеше, че тренирам от 8ми клас.
Всъщност резултати при мен дойдоха след 20тата годишнина, но мисълта ми е, че когато съм бил на твоито години ме интересуваше само петъчните купони с приятелите от квартала, мацките, кафетата и цигарите.... Живей си живота СЕГА, за да не съжаляваш утре. Радвам се, че си го осъзнал.

HE

12.03.10
16:59

Траш радват ме разсъжденията ти! От известно време насам повтарям доста често на твои връстници, на момчета тук във форума, че живота не е само “Железа” и хранителни режими, а ти си успял сам да стигнеш до извода - моите уважения за което. Трябва да се радваш на живота, обръщай внимание на близките си и хората важни за теб, прекарвай повече време с тях. Всеки е минал по този път, вманиачавал се е малко или много в тренировки или други неща и ти не си изключение. Имаш много още да постигаш в живота и не загърбвай всички успехи, които ти предстоят в името на “20 кг. мускули повече” и други такива. Вижда се, че си умно момче.
Интересно ми е какво те провокира да напишеш този пост? Ако не искаш да пишеш тук дай на ЛС.

п.п. В момента съм на 30, а започнах с фитнеса доста по-късно от повечего хора тук - на 22.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 12.03.10 17:00.

Абе какво им става на мъжете тия дни :)
Първо Десо сега и Thrashmetal
Споко човече аз съм 83 и дори още не съм почнал фитнеса  :lol:

Гошо е прав, в залите е пълно с полудели по фитнеса пичове тъпчещи инжекции и хапчета и пропилявайки най хубавите години в живота си в не толкова важни неща.

12.03.10
17:10

казано от Aleksandar Marinov на 12.03.10, 15:24:

Thrash - само ще ти кажа, че аз на 17 години - тоест твоите години в момента, изглеждах мнооооого зле. Да не говорим, че силата ми беше константа, нищо че уж се водеше, че тренирам от 8ми клас.
Всъщност резултати при мен дойдоха след 20тата годишнина, но мисълта ми е, че когато съм бил на твоито години ме интересуваше само петъчните купони с приятелите от квартала, мацките, кафетата и цигарите.... Живей си живота СЕГА, за да не съжаляваш утре. Радвам се, че си го осъзнал.

Аз съм на 21 и до голяма степен и мен това ми е в главата, но не ми пречи по никакъв начин на фитнеса или обратното. Всяка крайност носи сериозен риск за психиката на всеки човек, пък камо ли 17 годишен. Излизам си, блъскам си и си живея живота :)

ПИ

12.03.10
17:12

Траш, евала!

Хахаа, на какво попаднах ;д

казано от Иван Шишманов на 12.03.10, 17:03:

Гошо е прав, в залите е пълно с полудели по фитнеса пичове тъпчещи инжекции и хапчета и пропилявайки най хубавите години в живота си в не толкова важни неща.

Има и такива, които пропиляват живота си в хленчене...

12.03.10
17:27

казано от head_hunter на 12.03.10, 16:59:

Интересно ми е какво те провокира да напишеш този пост? Ако не искаш да пишеш тук дай на ЛС.

BB-team е място, където няма да бъда отхвърлен когато говоря на такава тема, докато занимавайки хора, чийто свят се ограничава с други, още по-дребни от егоизма неща, ще бъда дарен с имена на какъв ли не. Докато тук малцина са ми на сърцето, но от мнозина ще бъда разбран. Това ме улеснява много, а познатите физиономии ме карат да се чувствам удобно да бъда искрен.

Иначе както всички мои идеи, и това дойде “без да искам” докато си гледах ежедневието. Просто ми трябваше около седмица да го осмисля и синтезирам така, че да го проумея сам за себе си.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 12.03.10 17:34.

Аве как да ти кажа... В поста ти не видях много философия.
Намляваш тренировките, за да пушиш цигарки и да пиеш биричка и да си по общителен с хората... На 17 си...

Ами аз бих казал, обърни се към себе си.
Защо с иго правил? За да ти обърнат внимание и да изглеждаш някой в очите на връстниците си? За да хванеш гаджета? За да лекуваш комплекси?

Това, което променяш, какво променя всъщност??? В него няма философия, то просто руши режима и дисциплината. Как точно фитнесът ти е пречил да си емоционален и разговорлив? Сега като го спреш емоционален и разговорлив ли ще станеш?
Верният отговор е не... Според мен по скоро изпадаш в някаква от многото кризи на възрастта. Ок, намали фитнеса. Не е правилно той да те обзема. Но се позамисли върху истинските проблеми. Те не са породени от фитнеса. По скоро даже фитнесът може да е бил някакъв ... непропорционален опит за решаването им, нещо в което си се вторачил като спасение, па не е излязло така и сега си разочарован.

Помисли си. ТОва е моят съвет към теб. Потърси истинския проблем. Щото лично за мен ти имаш друг проблем и независимо дали ще ти кажа ,евала че си спрял фитнеса, или пък у, разпънете го..... Това не е решението.
Вече като намериш решението тогава решавай, дали многото фитнес е грешка, дали малкото фитнес е грешка....
Щоо и в момента на практика нищо не правиш. Просто па кпрехвърляш вината на нещо друго ,в случая фитнеса...

Поздрави!

12.03.10
17:55

ДЗВЕР, защо трябва да има философия? Не съм добър в това да се изказвам кратко и точно, затова невинаги ставя ясно какво искам да кажа, но ще опитам.

Задълбочеността във фитнеса ми пречеше. Хем не правех кой знае какво, хем се бях взел на сериозно.

Сега нито намалявам тренировките, нито ги спирам. Просто вече имам друго отношение към тях, а драмата бе в това, че колкото по-сериозно гледах на фитнеса, толкова повече се отдалечавах от центъра на света извън спортния център. С промяната на отношението се променя и поведението.

Ти сигурно си много уравновесен и рационален. Е, не всички сме такива. Това си е моята тихичка борба, която споделих тук, защото нямам къде другаде да го направя.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 12.03.10 17:58.

12.03.10
17:56

Абе, както писах и в дневника на Десо - да бе, баш фитнеса ви е виновен :lol:

12.03.10
17:59

Хм, Дзвер, как пък реши, че момчето има проблем  ;-P Според мен проблем няма, подкрепям го в това да изпие една бира между другото, вместо да си мисли какъв демидж ще му нанесе.
Хайде като сме тръгнали да споделяме, аз съм почти на 32, влязох в зала на 30 ;)

12.03.10
18:01

Пак ли не го казах като хората ли, какво...

Фитнеса сам по себе си не ми пречи, Петко. Няма нищо общо темата от дневника на Десо с това, което искам да кажа тук (онова с нервната система и превръщането в безсърдечен задник - DeadMan си беше такъв още отдавна).

Десо просто ми даде още малко храна за размисъл.

Пак казвам, фитнеса сам по себе си с нищо не ми е виновен. Виновен съм аз, че в последно време бях филмов герой в залата. Представи си го като гейминга и модата, която настъпи последното десетилетие на Запад - деца, младежи и възрастни хора пристрастени към компютърни игри. Разбираш ли? Превръщат идеята от забавление в живот. Не лайфстайл, не начин на живот, ами буквално живот. Границите на света им са четирите ъгъла на монитора. Свършиха ми идеите за интерпретации на собствените ми думи. Не знам как още да го кажа.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 12.03.10 18:04.

12.03.10
18:36

Петък вечер е, а ти пак рамишляваш. Ходи пии 3-4 водки свали някоя мадама(пипни нещо различно от желязото ;-) ) разпусни малко (спри да мислиш за тази зала има време за всичко) ;-)
Всичко това в добрия смисъл, какво ли не давам да се върна от 30 на 17 год.

12.03.10
18:48

Нямам пари в момента. :)

12.03.10
18:56

Не  всичко става с пари, в някое приятелче на домашна обстановка. Някога 5-6 човека събирахме стотинки да вземем 1 бутилка коняк с буркан кисели краставици (бяха други времена ) и пак си правехме купона. (не, че те подтиквам към алкохола ;-) )

Мнението беше редактирано от gorskia на 12.03.10 18:56.

12.03.10
18:59

казано от gorskia на 12.03.10, 18:36:

Петък вечер е, а ти пак рамишляваш. Ходи пии 3-4 водки свали някоя мадама(пипни нещо различно от желязото ;-) ) разпусни малко (спри да мислиш за тази зала има време за всичко) ;-)
Всичко това в добрия смисъл, какво ли не давам да се върна от 30 на 17 год.

Че какво ти пречи на теб като си на 30 да пиеш 3-4 водки  :coolsmile: Е, това с мадамата зависи от семейното положение, но и на собствената жена да налетиш, пак не е зле ;)
Щях и аз да пия 2-3 водки вместо да пиша глупости в Спам-темата, но детето е болно и го гледам  :roll: Сега го чакам да се провикне от WC :lol:

12.03.10
19:01

Както сам каза, времената са били други.

12.03.10
19:05

В момента изкъпах малката и това ми попречи ;-) е сега сядам на червено винце с месце ;-) (не ми пречи на водките, пречи на мадамите, жената ще ме бие ;-) ) Дано не чете постовете ;-)
Все пак на 17 ме съмнява да има сериозно семейно положение (не се заробвай толкова рано) ;-)

Свали си някое готино разпускащо филмче и сядай(лягай) да гледаш ;-)  пример Зомбиленд пълна щуротия (първо правило:
кардио, много кардио)

Мнението беше редактирано от gorskia на 12.03.10 19:13.

12.03.10
19:07

Стига пък вие сега, други били времената  :cheese:  Говорите като някакви пенсии “Ехеее, пък едно време какво беше...”
Никога не е късно да си прецакаш съботата с едно пиянско гости тип “дай да съберем по 1 лев и да си купим бутилка”  :lol:
Наздраве тогава :P
Едит: дано не ни анатемосат от форума заради наздравиците  :lol:

Мнението беше редактирано от Anelia на 12.03.10 19:09.

12.03.10
19:08

Окей, стига с темата за пиене.

12.03.10
19:12

казано от Anelia на 12.03.10, 19:07:

Едит: дано не ни анатемосат от форума заради наздравиците  :lol:

Прекален светец и Богу не е драг!

Железата не са всичко, те са част от картинката и не най-важната, нещо което озъзнах.Радвам се, че съм провокирал подобни емоции, аз искам да съм във всяко отношение успешен, както в залата.Нещата вървят ръка за ръка, когато едното заема цялата картинка, тогава има дисбаланс.

А какво представлява успеха, съм написал в подписа.

За мен успехът е:
1) да правя близките си щастливи, да ги обичам и обратното
2) да изпитвам удоволствие от работата си и да карам другите да изпитват удоволствие от нея
3) да съм щастлив в залата и тялото ми и то да е щастливо
4) да се уча, докато мога и да използвам максимално наученото в полза на мен и на другите

В личен план, това е достоен идеал.

Това може да се случи ако АЗ МИСЛЯ така

1)аз МИСЛЯ И ЗНАМ, че обичам и че ще ме обичат
2)аз МИСЛЯ, че работата ми е супер и аз ще бъда супер в нея
3) аз МИСЛЯ, че тренировката ще ми стават по-добри и тялото също
4) аз МИСЛЯ, че ще науча всичко, което ми е нужно и ще го науча добре

АЗ МИСЛЯ така, съответно, то ще стане, трябва само малко воля и дисциплина.

Остава и вие да помислете, но не мислете много, че знаете за патката :lol:

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 12.03.10 22:11.

12.03.10
22:24

Епф, пичове-студенти, как ви завиждам, искам и аз да го ева! Искам да се махам от България!Още 2 годинии лутане из даскало, за да си губя времето.То поне да научавах нещо полезно там, ами то - хиляди глупости.

После друго ще говориш :)

12.03.10
22:42

Това, че ще ми е адски трудно, го осъзнавам.Осъзнавам, че ще има моменти, в които ще ми се иска да се откажа.Но ми писна от скучното даскало.Нека стане малко напечено, интересно.Много еднообразие, човек ;(

fire.is.my.nature

12.03.10
23:25

Хаха :) Момчета , живеете в някакъв филм . Фитнеса не ви е виновен ,че сте станали егоисти , груби , отдръпнати от приятелите си . ( Това е обръщение към хората ,които са “прозрели” , че чрез фитнеса деградират духовно :lol: )
Това вие сте го решили ,точно както всеки път решавате да отидете до залата или да си изядете пържолата . Сам по себе си фитнеса дори има за цел не просто да направи от човека “Животно” , ами да е здрав , енергичен , по-щастлив , съответно по-добър човек  ?
Някакво оправдание е търсенето на причината във фитнеса . И е смешно :lol: 
Плюс това приятелства може да се поддържат и без да се напиваш като бачо Киро или да локаш бира до неузнаваемост :lol: Ако седмицата има 168 часа ( дано съм сметнала правилно :) ) и през около 40-50 работиш , 50-60 спиш, 3-4-5 часа тренираш , КАК фитнеса пречи през останалото време да се държиш нормално с другите ? :lol: 

Като “нормално” бих дефинирала в случая : когато естественият ,присъщ на всеки човек егоизъм, не излиза от границите си , не пречи и не наранява хората,които уж смята за “ценни” .

И стигаме до извода ,че всъщност си е до характер всичко :lol:  Или променяш характера ( не тренировките ) и гледната точка /което НЕ става от днес за утре :lol: / , или си намираш нова среда ,в която да си вирееш без някой да ти се засяга като му ръмжиш , обиждаш , заяждаш се :lol: и там каквото още се брои към нездравословната комуникация :)

Я сега пак да помислим за какво става въпрос, а именно, че фитнеса не е виновен, а личния избор да отдадеш цялата си енергия на него ;)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 13.03.10 07:00.

13.03.10
07:57

казано от fire.is.my.nature на 12.03.10, 23:25:

Човече, ти нищо от това, което казах не си прочела... Ама нищо.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.03.10 07:58.

казано от Thrashmetal на 13.03.10, 07:57:

казано от fire.is.my.nature на 12.03.10, 23:25:

Човече, ти нищо от това, което казах не си прочела... Ама нищо.

Ами както ти казах, ак оговориш на тая тема само за да се изтъкнеш и да се чувстваш различен и интересен снестандартно решение... Ок.
Спрях се, щото не ми се отговаря и влиза в спорове... С широка аудитория. Много от посещаващите тук всъщност познават фитнеса само проформа, между другото.

Иначе, ако наистина търсиш решение на проблем, проблемът т ие съвсем друг. Казваш че не си обръщал вимание на приятелите си, че с изагубил връката с хоратаче си станал филмов герой, некомуникативен, спрял си да говориш...
НАЛИ ТОВА Е ОПЛАКВАНЕТО ТИ?
Сори брат, аз и Петко сме на два пъти твойте години и имаме стаж във фитнеса колкото са горе доле годините ти... Та сме видели проблеми.
Че ще срещнеш подкрепа от хора, които и те се чувстват различни е ясно.
Ама пак си помисли.

Ти по колко часа дневно ходиш на фитнес бре , приятелю, че нямаш време за гадже, не можеш да си говориш с хората и една бира е абсурд за теб?
И кви толкова ангажименти имаш? Да не гледаш 2-3 деца, да работиш на 2 места...?
Нали ти е ясно че тука всичките ходим на зала, при това сигурно много от нас имат и по добри резултати от тези, които си постигнал, всичките сме минали пубертета, и много от нас успешно градят кариера и семейство?
Е как да те питам при нас се получава всичкото това наведнъж, а на тебе един фитнес ти проваля живота?
Най много да ходиш на фитнес 3 часа всеки ден. Ама едва ли го правиш.
Във фитнеса ли е проблема?

Знаеш ли какво ще ти кажа...
Най голямата глупост я правиш в момента.
Зарежи форумите и писаниците и оправията на личните ти проблеми във форума.
Форумите наистина провалят живота. Пристрастяват те, щото си мислиш че можеш наистина да изразиш себе си или пък да се правиш какъвто не си. Но нищо реално не ти дават, а живота си минава.... На никой форум не му е помогнал да си оправи социалните отношения, заклевам се! Нищо че съм колко години вече тука в екипа, направо ти го казвам.
Та, затвори форума, оди пий една бира, излез с приятели, покани някое гадже на кино. Е тва е истината.
А фитнеса е пречка за тея, които не ходят на фитнес. Има там пичове, коиот ходят за да ползват огледалата и мадами, които отиват там сам оза да се фръцкат, да набият на всекиго в очите формите си и да сложат новия анцуг.
Аз лично с много мой добри приятели ходя на фитнес. И имм там други приятели, с които се знам от тренирвките, винаги се поздравяваме по улицата , а и чат пат излизаме.
Така че за това че си станал асоциален, както ти казах, едва ли причината е социално място като фитнеса.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 13.03.10 08:52.

13.03.10
08:55

Trash,един съвет бих ти дал аз ( като твой връстник).Най-хубавите ни години са това,така че не отдавай всичко на фитнеса.Няма нищо по хубаво да излезнеш с приятели,за да се видите ( аз го правя всеки ден и то по няколко пъти) и изпушите по някоя цигара на кафе.Винаги обаче намирам 1 час за фитнес,да разпусна малко и да се раздвижа.Преди 3 месеца си поставих едни цели - те бяха да си променя храненето и да помисля в/у себе си.Мисля,че досега се справям доста добре,но не съм се вманиачил в диети и т.н.Намирай винаги време ,за това което ти се прави.Ако ти се ебе,еби : ако ти се пие ,пии ..Като рони колман няма да станем,така че няма смисъл да се побъркваме от тренировки :)

Поздрави

13.03.10
09:08

ДЗВЕР,
Извинявай, но за последен път казвам, пък ти сам реши ще влизаш ли в спорове.

Вдигането на тежести 50 минути в деня, 3-5 пъти в седмицата не ми пречи на абсолютно нищо.
Попречих си аз, самия аз си попречих като допуснах извинения като “не мога да дойда, трябва ми сън за възстановяване”, “не мога да изпусна хранене, няма да излизам”, “не съм си ял следтренировъчното, така че трябва да мина първо през нас и няма да имам време после” и т.н. да ограничат моето съществуване до три стаи - класната стая, кухнята и фитнеса.

Аз САМ превърнах неща като тези, които дори не са толкова решаващи за нищо, в причина и извинение да не си покажа носа навън. А още по-лошото е, че дори не го правех толкова правилно. Разбираш ли? Не обвинявам щангите и дъмбелите, а обвинявам себе си за отношението, което си бях създал към това.

Ще ме прощаваш, ама това повтарям за не знам кой път. Аз, аз, аз. Не търся съчувствие, нито адмирации. Не се чувствам просветлен. Като добър психолог се предполага, че смяташ, че това е причината. Не е. Както казах на предната страница - просто мястото е подходящо за такава тема на разговор.

Защо е толкова трудно да се разбере това, което искам да кажа? Един ми извърта думите, друг ме повтаря, мислейки си, че ми дава съвет, трети не знам си какво.

п.п. Малко драматизирам и нещо, което може да бъде наистина семпло и лесно го правя да изглежда сложно и натоварващо. Това е единствения ми регрет, че започнах темата.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.03.10 09:14.

казано от Thrashmetal на 13.03.10, 09:08:

ДЗВЕР,

Вдигането на тежести 50 минути в деня, 3-5 пъти в седмицата не ми пречи на абсолютно нищо.
Попречих си аз, самия аз си попречих като допуснах извинения като “не мога да дойда, трябва ми сън за възстановяване”, “не мога да изпусна хранене, няма да излизам”, “не съм си ял следтренировъчното, така че трябва да мина първо през нас и няма да имам време после” и т.н. да ограничат моето съществуване до три стаи - класната стая, кухнята и фитнеса.

Хихи.
Ми хубаво се обосноваваш приятелю ама говориш ...
За последната година аз съм свалил 60 кила.
Бил ли съм според теб или не съм бил на диета???

Не че съм психолог. То пр итебе проблема е очевиден.
Повечето от нас са на постоянна диета и след/пред и прочие - тренировъчно хранене.
Я кажи, как точно спиш за възстановяване и колко често отказваш покани за излизане за това?
Пк и сам казваш че си станал некомуникативен и жиееш във филм, а не че не ти стига времето. Ако е времето, проблемът ти е в организацията на времето, но очевидно не е това.
То и за излизането не е необходимо всяка вечер по кръчмите и дискотеките за да е работата ок.

Както и да е.
Всъщност правя грешка.
Не мога да ти показвам пътя.
Трябва сам да си чупиш главата.
Ок, опитай. Спирай фитнеса, режима. И догодина пак равносметка.
Ако искаш, във форума.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 13.03.10 09:22.

13.03.10
09:39

Аз кал още много имам да ям и сега лесно ще ти се обяснявам с дълги постове, но защо? Сигурен съм, че очакваш отговора и знаеш какъв ще е но защо да ти давам примери? Какво ще промени това? С какво ще помогне ако ти кажа, че живея на 45 минути път от квартала на всичките ми приятели? С какво ще помогне ако ти кажа, че през 2-3 часа искам да ям, а не мога да скачам от нас до Люлин на всеки един час, понеже останалия час и половина ще отиде в пътуване до нас за малко пилешко и че не си струва разкарването? С какво ще помогне това, ако ти кажа, че на 10 човека им е неудобно да идват всеки ден до моя квартал, като е по-добре един човек (аз) да се разкарва до техния?

Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.03.10 09:41.

Ми няма да помогне. Както ти казах, страдаш от грешни приоритети, и това коеот искам да ти кажа с всичките тея писания е да се обърнеш към себе си и да прецениш, дали и в момента пак не търсиш грешен виновен и не си слагаш (нов) сбъркан приоритет. Да потърсиш източника на проблема, а не постоянно да се мяташ от решение в решение.
Но това няма как да ти го кажа или покажа. Опитай. Щом смяташ че нещо е по - добре, опитай.

13.03.10
10:24

Thrash -  така, с това си обяснение, рискуваш D3BEP да те насоли с “Когато имаш желание, има и начин”, а след това да ти изсипе едно яко обяснение, как с неговите задължения, той успява. И ще е прав.
Въпрос на желание е, все пак. Струва ми се, че точно това беше причината, която засегна с онзи голям пост - фокусирал си се върху фитнес и други занимания, не ти е достигало желание за социални контакти и т.н. Всъщност, точно това ти пише и D3BEP, обяснявайки ти че не в щангите е проблема.

Сега ти е паднало да си направиш някаква равносметка - окей. Щом чувстваш неудовлетвореност, редно е да направиш нещо по въпроса. Не знам, дали си се насочил в правилната посока, само ти можеш да го знаеш това нещо.

*От практическа гледна точка: Аз и друг път съм ти писал, че храненето през 2-3 часа, може да е задължително за културисти, но при нас любителите...не чак толкоз. :)  Тепърва ще намираш нови познати и ще сменяш и променяш средата, в която се движиш.

====
Докато се напиша, вече сте се написали. Гледам, че Дзвер го е домързяло - не познах :)

Мнението беше редактирано от 6th на 13.03.10 10:25.

13.03.10
10:26

Чак сега ми стана ясно на къде биеш. Ясно. Решението е много просто, трябва да си различен по всяко време, по време на фитнес да си маниак, животно, да мислиш само и само за него, като си с приятелите си трябва да мислиш какво да правите, когато си с гаджето се променяш, ставаш по-нежен по-мек, забравяш грубостта, псувните, виковете, и прочие от фитнеса. И просто си живееш щасливо, без да правиш изповеди и такива глупости, които не натоварват само теб, ами са и пълни простотии. Ходи при приятелите си, храни се 3-4 пъти на ден, пропускай след тренировъчното хранене, не яж на закуска, яж боклуци, храни се безобразно, но за изразена фитнес форма, добро тяло, сила, симетрия, красота, баланс, и прочие забрави. Да си повече от другите, трябва да отдаваш повече от себе си върху това, в което искаш да си повече от другите. Неможе и приятели да си имаш, и всеки ден да си по кафета, по улиците, да хайманосваш, но да си страхотен, когато влезеш в залата. Успехът иска жертви. Разбира се, може да си най обикновен фитнес маниак, който си тренира, има си телце, но само толкоз. Реални резултати за респект няма и да има, защото повечето са такива като теб, ходят на фитнес, но стане ли работа за приятели, гаджета, игри, купони, забравят за най-важното, а то е фитнеса. За тези които фитнесът, далеч не е най важното, а по скоро маловажна част от ежедневието, могат просто да си мечтаят да постигнат сериозни резултати, а при мен точно това е, че съм си задник, убитак, мазохист, грубиян и гадняр (не ми пука, немога да разговарям с момичета вече, загубил съм си инстинктите на сваляч, отдавна, всяка моя дума, която кажа, звуча като глупак пред тях, и ме мислят за луд и т.н, гадже едвали ще си хвана, и ако си хвана някога, тя ще прилича на мен, не една от 99%-товите едни и същи момичета в българия, които харесват едно време, сега се отвръщавам, те от мен също), не ми пука, кой, какво и къде ще става. Ходя на купони, колкото за компания и от уважение, но не пия, не пуша, не се занасям във времето, влагаме ли пари за мезета, ядене, аз винаги си купувам това което ми трябва, малко смешно може да изглежда, бутилка вино, уиски, луканка и яйца, но това е положението. Фитнесът е начин на живот, и аз нямам намерение да не живея. Фешъните, дето “ходят” да се кълчат в фитнесите, и гаджетата им само се хвалят с тях, където се чудят, къде да се изчукат, и какво да правят, защото няма значение, не им пука какво ядат, има дни, когато въобще не ядат, знаеш до къде са стигнали нали? А те имат ужасно много приятели, но дали са щасливи? Или само в техните очи, не и в моите, много отдавна съм различен от останалите, просто фитнеса ми го показа, и аз можах да го осъзная? И обратното. Всеки си има цели, които иска да постигне, тея работи на Десо, за приятелството и прочие, са пълни глупости, щаслив можеш да бъдеш, дори и да не те харесват в училище, или да не излизаш и да казваш на приятелите си, че ги обичаш всеки ден. Всеки има избор, Траш, ти направи своя, който аз не одобрявам. Както ти самия каза, пътищата ни тук се разделят. На добър път. Винаги ще си добър дошъл в моя “фитнес” свят.

Мнението беше редактирано от El padre на 13.03.10 10:34.

13.03.10
12:35

Някой, опитвал ли се е да си промени потребителското име/това, което се вижда/?
Преди го имаше като опция, сега също го има, ама нещо не сработва, хм..

13.03.10
12:53

Pandiz сериозна е работата при теб щом пред всичко поставяш фитнеса, то няма лошо твой си е избора (живота) щом те прави щастлив! Замислял ли си се дали някога, няма да съжаляваш за този избор да се отдаден изцяло на една кауза? Ако си професионалист и с това си изкарваш хляба те разбирам, а дали и е така?

Б*си сериозната спам тема стана ;-)

Не може да се промени публичното име е сега пробвах.

Мнението беше редактирано от gorskia на 13.03.10 12:58.

13.03.10
13:03

Не просто гледам, да се забавлявам и да съм щаслив, в положителна насока, не с купони, фалшиви приятелства, гаджета, мотане насам-натам и такива работи. Най-типичното и обикновенното за мен, е някакси странно и необичайно, едва ли не глупаво за моите връстници. :)

п.п Нямам състезателни амбиции и съм на 17, непрофесионалист (все още), разбира се. :lol:

п.п.2 Не съм се замислял, не гледам в бъдещето, живея ден за ден. :)

Мнението беше редактирано от El padre на 13.03.10 13:04.

13.03.10
13:15

Щом си щастлив всичко е добре наслаждавай му се ;-) 
п.п. погледни малко в утрешния ден (съвет) :-)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1