13.03.05
15:33
Та от 2/3 седмици забелязвам ,че срединя и безименния ми пръст на едната ръка са малко подути ,но не им обръщах особено внимание.От няколко дни обаче започнаха да ме сърбят малко и започнах се притеснявам.Мислих ,че е от студеното ,макар ,че не излизам много често пеша.Преди седмица спрях цикъл с креатин на NUTRIM.Пише ,че е автсрииски а после ,че е произведен от Нутрим.Интересна работа.Може ли да е от него?10х за отговорите. :?:
ок може да не е от креатина ,но на някой не му ли се е случвало подобно нещо и как е деиствал?
Ами няква инфекция може да е братле. Удрял ли си ги или нещо от сорта?
по-здрави
На мен ми звучи като редуване на студено и топло. От студеното ще да е, особено ако си се поизмил с топла водичка, когато ти е било много студено.
06.04.05
20:22
Ако се подуват в областта на ставите => проблем с бъбреците ! Ако е по “месата” може да е инфекция!Но най-добре вместо да търсиш непрофресионални консултации, хвани се консултирай с лекар ! Все пак здравето не си си го намерил у аптеката както прахчетата!
:idea: я ма светни за връзката на ставите на пръстите с бъбреците че нещо ми звучи като по канал2001 :lol: мерси 8)
Може би вследствие на недобра работа на бъбреците се натрупват по-големи количества пикочна киселина и това се проявява като болки в ставите..... :roll:
пикочна киселина? тва па кво е? аз съм с кофти бъбреци, но никога досега не са ми се подували пръстите
теорията издиша