12.03.10
00:43
Здравейте !
В момента искам да се поизчистя от мазнинките и след това да започна да качвам чиста маса.
77кг, 183см, 16години. Бихте ли ми препоръчали качествен продукт с който мога да се изчистя без да губя ММ ? Ще го комбинирам с БЦАА. Имам за цел да поизчистя малко в долната част на корема и паласките. Утре ще постна и снимки.
Мерси ;)
Темата беше редактирана от asdator на 12.03.10 00:45.
12.03.10
07:39
За да си сигурен, че няма да загубиш ММ докато чистиш, а и да запазиш силата и издръжливостта за тежки тренировки, това е твоят избор - fitness1.bg/intrabolic/
Можа да приемаш само него, може и да го комбинираш с БЦАА по желание.
Глутамин - НЕ си купувай, безмислено е.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 12.03.10 07:39.
А с яденето как трябва да съм ? В момента ям минимално - Горе-долу по 1-2 Корнита на ден и вечеря. Правилно ли е това или трябва да хапвам повече ? Целта ми с това ядене е да накарам тялото ми да започне да използва запасите. Вече съм свикнал с глада и мога да го издържам.
Снимките:
http://tinypic.com/view.php?pic=28iaw5e&s=5
http://tinypic.com/view.php?pic=2lsi1on&s=5
http://tinypic.com/view.php?pic=111ukc1&s=5
Мнението беше редактирано от asdator на 12.03.10 10:00.
12.03.10
09:54
Гладът НЕ е решение в никакъв случай.
Има цял раздел, който е посветен на хранене, насочено към намаляване на телесното тегло.
...ааааа никакъв глад! Точно с глад ще си изгориш и малкото мускул които имаш(предполагам), а мазнините ще останат!!!! Вместо да се чудиш ква добавка да си купиш.. отдели тези пари за качествена храна и тъпчи!!! Има си начин. С правилен хранителен режим (НВД или Въглехидратна Ротация) не само че ще чистиш мазнини ами и с тренировките ще качваш мускул. Особенно в началото.
Като цяло не ям хляб, тестени изделия или мазни храни, от около 3-4 месеца. Храня се здравословно. Сега ще помисля и ще си направя режим.
Трябва да имам две хранения с бързи въглехидрати, нали (Преди и след тренировка) ? С тези две ядения ще пия и мед с пчелно млечице. А като цяло да снижа въглехидратите до минимум ? За добавките....ще ги взема. Аминокиселините са ми необходими за възстановяването. Ходя на фитнес 3 пъти седмично и 2-3 пъти седмично на самбо.
Мнението беше редактирано от asdator на 12.03.10 16:27.
Добре, на прав път си. Яж си бавни въглехидрати през първата половина на деня. (1.2-1.5гр/кг от твойто тегло) Бързи само след тренировка, и то малко. (15-20гр) Веднъж в седмицата прави презареждане на въглехидрати .. 3-3.5гр/кг. Яж по 30-40 гр белтъчини на всяко ядене. (яж към 5-6 пъти на ден). И мазнини също, зехтин, рибено/ленено масло.. 100тина гр на ден. Пий много вода, не яж боклуци. Това е може би начална информация.
Абе иди и чети за НВД! В секцията Хранителни режими за понижаване на тегло.
Само да знаеш, че пада доста силата след продължителен период от време на НВД. За самбото може да е - минус.
12.03.10
17:41
казано от Aleksandar Marinov на 12.03.10, 07:39:
За да си сигурен, че няма да загубиш ММ докато чистиш, а и да запазиш силата и издръжливостта за тежки тренировки, това е твоят избор - fitness1.bg/intrabolic/
Можа да приемаш само него, може и да го комбинираш с БЦАА по желание.
Глутамин - НЕ си купувай, безмислено е.
Кога ще престанеш да си набутваш така нагло продуктите? От сертификати за чудотворния Слин Сейн и помен няма, а си го предлагаш и него. Сори за офтопика ма някои са толко безочливи!
Кажете по-добър антикатаболен продукт по време на чистене, моля! Ако Сашо е нахален какво да кажем за другите вносители :lol:
Добавки:
Scivation whey - 5lbs
Optimum Nutrition BCAA 1000mg - 400 caps
IntrAbolic
Как и кога да приемам БЦАА-то и ИнтрАболика ?
Хранителен Режим:
9 часа :
100гр овес + 200мл Прясно мляко(обезмаслено) + 4 белтъка
10:20 :
Протеинов шейк( 40грама протеин 200мл прясно обезмаслено мляко) + 2 белтъка
12:10-12:50 Обяд:
Пилешка пържола + Малко салата от маруля
от 12:30 или 13:30 до 18:30 или 19:00 съм на училище....Корни ?
Да кажем едно Корни около 15:00 и едно около 17:00 ?
Около 19:00/19:30 (Преди тренировка) - Протеинов Шейк(40грама протеин 200мл прясно обезмаслено мляко)
След тренировка - Протеинов Шеик(40грама протеин 200мл прясно обезмаслено мляко) + Риба-тон
Имам проблеми с яденето от 12:30/13:00 до 18:30/19:00 часа, заради училището
За това съм вместил 3 хранения от 9часа до 12:30/13:00
Първото ми хранене е овес+прясно мляко - не ме държи сит, за това мога да ям пак в 10:20 ;)
Вторник, Четвъртък, Събота и Неделя = Фитнес (Силова тренировка, последвана от кардио.)
Понеделник и Петък = Самбо
Мнението беше редактирано от asdator на 12.03.10 18:58.
Intrabolic-a го пиеш по време на тренировката.. Разтваряш си го в една бутилка/шейкърче (някои хора като господин Маринов ги пият в 2л вода! :D ) .. и си сърбаш по време на тренировката.
BCAA-то преди и след тренировка x4 хапа.
Не дей яж корнита. Въглехидратите трябва да са бавни и до средата на деня.. не след!!!
Не пии протеинов шейк преди тренировката.. само сутрин и след тренировка. Препоръчително е сутрин да е с първото ти ядене (даже преди него), веднага след сън. Аз закусвам същото като теб, само че пиа шейк-а и изяждам овеса с млякото и с.л. мед. И незнам но мен ме засища яко.Гледам и яйца си вкарал още по добре. Ако искаш хапни малко ядки (фастъци, бадеми) 50гр +тези 4 белтъка като втора закуска в 10:20.
След тренировка.. можеш да удариш бърз въглехидрат (20тина гр) 1 банан или с.л. мед или може би корни ако ще ядеш, тогава го яж. 20 мин след този 20гр върглехидрат, пии протеиновия шейк без мляко! С вода го пии!
И ако искаш после вечеряй вече.
За училище просто пробвай да си вземеш храна от вкъщи и да хапнеш по средата на часовете. Един сандвич 2 филийки вита+пуешко пилешко. Новата мода е да си носиш храна в кутия на училище!! :D
Мнението беше редактирано от Draken на 12.03.10 19:15.
Хранителният ми режим в завършен вид :
9:30- ~10 часа : Протеинов шейк( 40грама протеин с вода) +4 белтъка
10:20 : 50гр бадеми +100гр овес +200мл Прясно мляко(обезмаслено) +2 белтъка +1-2 с.л. Мед
12:10-12:50 Обяд: Пилешка пържола + Малко салата от маруля
от 12:30 или 13:30 до 18:30 или 19:00 съм на училище
~16:00: Един сандвич - 2 филийки вита+пилешко
Около 19:00/19:30 се прибирам и отивам да тренирам
Малко преди тренировка - 4 хапа БЦАА
Повреме на тренировката - ИнтрАболик+500мл вода.
След тренировка - Протеинов Шеик(40грама протеин с вода) +1 Корни +1 ампула пчелно млечице +4 хапа БЦАА
Вечеря:
Риба-тон със салата от Броколи/Маруля (Фибри)
Мерси много за помоща :)
Мнението беше редактирано от asdator на 12.03.10 19:53.
Добре :) Вече е супер :) И все пак .. това в 10:20 яденето имаш.. чеки да сметнем.. 8+60+9+40 гр въглехидрати :) в 16:00 Филийките вита стават още около 20гр, корнито и то още .. незнам 20-тина гр е. Малко множко идват май за товето тегло. 160гр на ден. Хм.. Намали малко овеса в 10:20 и сложи по-малко мед в млякото. За вкус само.. 1 чаена лъжичка :) И ако искаш хапни бадемите на закуска с първите 4 белтъка.
И си овкусявай салатата с зехтин. Не изключвай мазнините. Избягвай само от свинско месо (и пак не са тлкоз лоши) и от млечните продукти.
Мазнините от ядки, от риба, от маслини(зехтин).. са най - хубавите за мен.
Почвай така. Пий много вода! Вече с времето ще видиш резултата. Ако случайно нещо не е както трябва. Питаш, тука хората помагат. Аз трябваше без да питам да си натаманя режима и ми отне 1 месец до като спра да правя грешки от рода - да пия шейка след тренировка с 300мл мляко... Много е вкусно но е по подходящо за режим за покачване на маса.. и съответно без него за чистене.
И НЕ ЗАБРАВЯЙ презареждащите дни. Там приемай по 300гр въглехидрати минимум на ден. Може дори да си позволиш нещо чиит.
Пак си резервирам мненията като евентуално не толкова точни и вярни. Все пак аз карам на НВД от около 3 месеца само. Има хора с много по богат опит от моя тук :) И аз все още се уча.
И едно нещо забелязах.. ти си си слаб в момента на килограми. Следи си прогреса относно изчистването на мазнини в огледалото. Не дей да гледаш в кантара. С Интраболика, BCAA-то и това хранене най-вероятно ще почнеш да качваш мускули и в същото време гориш мазнини, и кг-мите ще си стоят същите дори може и да се качат.
Мнението беше редактирано от Draken на 12.03.10 20:57.
Защо не опиташ с Atro-phex + аминокиселини BCAA, според е доста добра комбинация:
Повече инфо: dobavki-bg.com/product.php?dcat=&cat=3&id=125