22.02.10
15:16
Моля модератора да премести темата ми в хранителни добавки за понижаване на теглото.
Здравейте,
След близо 2 години прекъсване на тренировки (подади следване + работа). Съм твърдо решен да започна отново. Преди това съм тренирал около 2 години. Бях постигнал доста добри за мен резултати, но това прекъсване, заседналия начин на живот(работя по цял ден седнал) и предрасположението ми към качване на кг ме доведе сигурно до +15-20кг отгоре като голяма част от мускулите ми спадна...
Знам че сега не е сезона за сваляне, но просто искам да сваля 15-20 кг мазнини преди да започна да качвам маса.
До сега не съм взимам добавки за сваляне и затова се обръщам към вас да дадете съвети за типове и видове фатбърнери, марки, ефективност, дали е добре и има ли ефект да се комбинира с л карнитин. За цената стига да не е много скъп(над 80-90) няма проблеми.
Както казах искам да сваля 15-20 кг може би в период на 3-4 месеца. Висок съм 175, тежа около 100кг. Ще тренирам 4 пъти седмично, като 50-50 кардио-силова тренировка. Още нещо много важно, кожата ми е склонна към образуване на стрии и от отслабване и от бързо напомпване - случвали са ми се и двете. Бих желал да предотвратя тов или поне да го минимизирам, но и да постигна искания ефект.
Очаквам съвети бърнъри и л карнитин :).
Темата беше редактирана от koni на 22.02.10 15:18.
казано от koni на 22.02.10, 15:16:
Моля модератора да премести темата ми в хранителни добавки за понижаване на теглото.
Здравейте,
След близо 2 години прекъсване на тренировки (подади следване + работа). Съм твърдо решен да започна отново. Преди това съм тренирал около 2 години. Бях постигнал доста добри за мен резултати, но това прекъсване, заседналия начин на живот(работя по цял ден седнал) и предрасположението ми към качване на кг ме доведе сигурно до +15-20кг отгоре като голяма част от мускулите ми спадна...
Знам че сега не е сезона за сваляне, но просто искам да сваля 15-20 кг мазнини преди да започна да качвам маса.
До сега не съм взимам добавки за сваляне и затова се обръщам към вас да дадете съвети за типове и видове фатбърнери, марки, ефективност, дали е добре и има ли ефект да се комбинира с л карнитин. За цената стига да не е много скъп(над 80-90) няма проблеми.Както казах искам да сваля 15-20 кг може би в период на 3-4 месеца. Висок съм 175, тежа около 100кг. Ще тренирам 4 пъти седмично, като 50-50 кардио-силова тренировка. Още нещо много важно, кожата ми е склонна към образуване на стрии и от отслабване и от бързо напомпване - случвали са ми се и двете. Бих желал да предотвратя тов или поне да го минимизирам, но и да постигна искания ефект.
Очаквам съвети бърнъри и л карнитин :).
1.Зависи с колко пари разполагаш.
2.По-добре почни 1-2 седмици без добавки, за да видиш как трябва да се храниш, за да сваляш, но не просто килограми, а мазнини(Прочети диетие в форума, сайта).
3.След вече изготвения режим, без които и със 100 добавки няма резултат да получеше, си земи л-карнитин, пък после нещо по-силно.
Мнението беше редактирано от fam0us на 12.03.10 21:14.