Покачване на ММ как ?

09.03.10
17:57

Значи на 16 години сам тежа 65 килограма и сум висок 1.80.Искам да попитам как мога да кача някакви кила (5,10) няма значение в рамките на какво време. Тренирам вече 2 години и полувина но до сега съм качил 10 кила и не помърдам. Кажете някакъв режим.Мерси предварително

09.03.10
18:18

qj pove4ko meso, kakto i vaglehidrati kato kartofi, oriz, oves i t.n. USPEX
Петко К - Пиши на кирилица, прочети правилата!

Мнението беше редактирано от Петко К на 09.03.10 21:15.

10.03.10
15:55

яж повече МЕСО ,риба ,яйца ,ядки ,кашкавал ,сирене ,картофи (по добре сварени)ориз ,мед главно това е. не си споменал каква ти е тренировката?

12.03.10
21:14

Понеделник:
Гърди с рамене
Вторник:
Почивен ден
Сряда:
Гръб с крака
Четвъртък:
Почивен ден
Петък:
Ръце
Събота и Неделя:
Тичане,каране на колело или някакъв спорт : футбол,волейбол,тенис на маса

12.03.10
21:27

казано от just1 на 12.03.10, 21:14:

Понеделник:
Гърди с рамене
Вторник:
Почивен ден
Сряда:
Гръб с крака
Четвъртък:
Почивен ден
Петък:
Ръце
Събота и Неделя:
Тичане,каране на колело или някакъв спорт : футбол,волейбол,тенис на маса

Събота и Неделя тичане или каране на колело!? Как ще качиш маса като тичаш Събота и Неделя.. :)

Направи си хранителен режим богат на протеини. Спазвай го и след 1 месец тренировка и стабилна диета съм сигурен, че ще имаш резултат :) И спри тичането или карането на колело..

12.03.10
22:01

Еми ако може напиши някои режим богат на протеини или които може да ми каже :)

13.03.10
08:40

Еми не съм кой знае какъв експерт в това.. ама съвета ми е да вкараш ориз с месо, пилешки пържоли, яйца и млечни продукти.. ти вече сам си направи режима и го пусни тука да го оценят по-опитните играчи :P
Примерно:
Сутрин: яйца (пържени, варени, сурови, на скара все 1.. хаха :) )
Преди обяд: Пилешка пържола (или някакво месо)
Обяд: Месо с ориз (или подобни неща :) )
Преди тренировка: Яйца
След нея: плодове + ориз примерно..
Вечеря: овесени ядки, орехи, мед нещо от тоя род, кисело мляко нещо.. :)
Може и да не съм 100% прав.. затова нека някой по-опитен да си даде мнението.. И тренировката я прави с по-малко повторения и по-тежки кила..
Старай се да качваш килата.. Примерно: Лежанка - 3x8 1.35кг. 2.36-7-40 3.35 нещо такова.. :) Дано съм бил полезен :)

13.03.10
09:14

според мен недей да спираш Тичане,каране на колело ,но си оправи програмата не е хубаво гръб и крака в един ден.  http://www.bb-team.org/workout/1358/  разгледай тази програма.

Мнението беше редактирано от kocko на 13.03.10 09:14.

13.03.10
10:24

Благодаря и на двама ви :) А за програмата ще я погледна и може да я сменя защото вече 3ти месец карам с тази :)
Лежанката се мъча да качвам колкото мога в момента съм бутал 80 кила 2 пъти и мисля,че ще мога и повече да бутна стига да има някои зад мен (за по сигурно) старая се да правя с максимални кила

Мнението беше редактирано от just1 на 13.03.10 10:27.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1