ЕПИЛАЦИЯ

12.03.10
11:31

Здравейте дайте съвет как да се обескосмявам бръсна си ръцете гърдите и краката дотегна ми да се режа .Дайте съвет четох за епилатор колая маска каква топла или студена крем епилатор препоръчайте ми кремове.Епилатор марка препоръчайте ми Запознайте ме как се обескосмявате без бръснете дотегна ми от тези косми.Благодаря

12.03.10
14:23

braun silkepilk

12.03.10
16:40

Амм..аз като нямам време и с кремове...ако ти се дават пове4е пари Veet :) ако не има и други

12.03.10
21:06

Крем депилатор на Hair около 2 лв е 100 мл.Продават се по големите магазини,както и в козметичните ....

12.03.10
22:07

гореща коло-маска при специалист !!!
от всяка гледна точка това е най-добрия вариант !

12.03.10
23:33

казано от Kazaka на 12.03.10, 22:07:

гореща коло-маска при специалист !!!
от всяка гледна точка това е най-добрия вариант !

Глупости на търкалета ,ходил съм 1 година на горещата и след като реших да пробвам със студената ,открих топлата вода...в случая студената кола :) По добре само болка от колкото болка и пържене на кожата ;)

13.03.10
10:06

Хаха , кво пържене на кожа, няма такова нещо!
Горещата коло е перфектна - отваря порите , после не остава 1 косъмче и за 1-2 години толкова оредяват, че като си направиш после по 2-3 седмици даже не набождат :)
Горещата е перфектен вариант аз ходя 5-6 години и не искам да чувам за нищо друго :)

КИ

15.03.10
09:39

Всеки сам избира най-добрия вариант. За мен това е епилатора. Пробвала съм и другите варианти, само без фотоепилация, но ако реша ще опитам.
Колкото до крем депиталорите - цената въобще не е гарант за качество, по-голям боклук от Veet за 18 лв, не бях пробвала. Значително по-доволна съм от евтините варианти.
Успех в начинанието!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1