Въпрос за Л-Глутамин

13.03.10
10:46

Здравейте аз съм момче на 16 годинин и съм висок 165.Прочетох,че Л-Глутамина повишавал секрецията на растежен хормон. Попитах един продавач на хранителни добавки,дали ако го вземам без да ходя на фитнес ще мога да порастна на височина.Той ми отговори,че това дето ми трябвало било много малко и нямало да  свърши работа.Знам че тук ще намеря компетентно мнение и затова Ви питам ако вземам Л-Глутамин примерно преди лягане без да ходя на фитнес ще ми помогне ли да се изължа,ако не става без фитнес ще почна и фитнеса.И още един въпрос ще ми навреди ли този Л Глутамин без тренировки и ако не на какви дози да го вземам? Моля Ви отнесете се сериозно към темата.Благодаря предварително!

13.03.10
11:19

Няма да ти помогне :( , но аз бих ти препоръчал да се запишеш на плуване , аз за година някаде тренировки се издължих с 10 см , може и да не е само от плуването , но то определено е благоприятно за растежа

13.03.10
12:15

Това с тренировките и разтежа..за мен са глупости..познавам над 20 волейболистки,които тренират по над 5 години и не са станали по 2 метра...даже разлика няма

13.03.10
12:36

Е то всичко е до ген .. остана и да е гарантирано ,че ако тренираш волейбол ще станеш 2 метра .. просто спорта помага за пълното реализиране на генетичния потенциал за растеж и храната разбира се

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1