13.03.10
11:29
Здравейте,на 18 съм,173вис.73кг
Имах почивка от фитнеса 6-7 месеца заради контузии и сега съм натрупал 3 месеца тренировки и се чудя какви добавки да започна, за да кача маса,като идея имам тази комбинация:
Протеин(Scivation whey)/Гейнър + Size On + Глутамин + BCAA
Ще се радвам ,ако някой даде примерна по-добра комбинация или препоръча някоя марка за отделна добавка
Мерси,от няколко часа чета темите за добавки и в главата ми стана пълна каша :)
13.03.10
13:15
Aко храната е на високо ниво, ще качваш и без гейнър, а глутамин и бцаа не са чак толкова необходими.
Вземи си протеин, креатиновата матрица и някой предтренировъчен продукт.
Протеина, който си посочил е добър избор.
Креатиновата матрица и тя, може да разгледаш и Cellmass и Green Magnitude.
Не знам какво ти е отношението към предтренировъчните продукти, но според мен през тях минава пътя към мускулната маса, разгледай:
BSN N.O.-Xplode
Gaspari Superpump
Controled labsWhite Flood
USPlabs Jack3d
MUSCLESPEED.
Успех!
ако имаш пари си земи сичко на БСН няма да съжеляваш :)
Мнението беше редактирано от Inspektor на 13.03.10 14:16.
казано от Finish First на 13.03.10, 13:15:
Aко храната е на високо ниво, ще качваш и без гейнър, а глутамин и бцаа не са чак толкова необходими.
Вземи си протеин, креатиновата матрица и някой предтренировъчен продукт.
Протеина, който си посочил е добър избор.
Креатиновата матрица и тя, може да разгледаш и Cellmass и Green Magnitude.
Не знам какво ти е отношението към предтренировъчните продукти, но според мен през тях минава пътя към мускулната маса, разгледай:
BSN N.O.-Xplode
Gaspari Superpump
Controled labsWhite Flood
USPlabs Jack3d
MUSCLESPEED.Успех!
След тренировка или преди сън нещо ?
Протеин, Сайз он/Селмас/Грийн маг, ВСАА е класичска комбинация. Преди сън недей да набиваш пари за добавки, а просто си яж извара.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 13.03.10 18:10.
казано от Стоянчо на 13.03.10, 18:10:
Протеин, Сайз он/Селмас/Грийн маг, ВСАА е класичска комбинация. Преди сън недей да набиваш пари за добавки, а просто си яж извара.
Знам,че повечето неща са си индивидуални,но можеш ли да ми препоръчаш фирма за BCAA-to
13.03.10
20:04
БЦАА най - изгодно излиза на Primaforce.
13.03.10
20:09
казано от Finish First на 13.03.10, 20:04:
БЦАА най - изгодно излиза на Primaforce.
Не виждам смисъл да вземеш неовкусено БЦАА като примафорс или оптимум, след като Scivation Xtend е вкусен и излиза по изгоден, тъй като покрива и част от глутамина.