13.03.05
21:42
Бяхме: аз, дзвер, йода, аешна, мр мускул и владо 85. Ходихме на кръчма и ядохме и пихме. Срещата протече в много приятелска атмосвера и само в разговор за любимия спорт. Аз показвах бицепси, а Йода сочеше трицепса си и викаше :”гледай ми брахиалиса”. След това се разотидохме, кой от каде е, а Аешна каза, че е от варна, аз от село, а Дзвер от Бургаз.
по-здрави
13.03.05
21:47
E, поне си написал БургаЗ с голяма буква.
Така, така. Варна с малка. Само в началото на изречение може с голяма :)
Имаше още един елемент на срещата, дето пушехте с него :) Пропускваш :) Марто!
Брахиалисът на добрия културист се намира в главата.
8 литра вода не са за пренебрегване. Нито 2 и 50 бутилката.
И другия път, Марто, не ми яж картофите!
Че пак ше се скатая и няма да си платя сметката!
Поздрави!!!
Ах да ви ***** калинките! Хубаво де, не знаех къде е брахиалиса! Иначе добре мина, след обяда изпихме по един “у”мнадрен :lol: После около 5 л дестилирана вода, за 2 лв литър и половина заедно с една доза креатин :lol:, и отидохме да правим корем :lol: :lol: :lol:!!! Аешна вече забрави какво е въглехидрат та трябваше да му напомним с едно картофче (1 грам)!!! Абе общо взето добре мина, изплашихме сервитьорките с изпитото количество вода и с брахиалиса, не платихме сметката и ни набиха!!! :lol:
Въх, много готино звучи бре... Искам и аз да дойда другия път, гледам че в неделя съм нощна на 20ти и денят ми е свободен, кажете носите ли хапване от вкъщи или който е на нвд яде салатки и минерална вода :lol:
кви салатки бре? Само на пилета бичим :lol: Аешна 2 изяде вчера, ние понеже още не сме на НВД Апваме и картофки, ама и те са бая :D Иначе водата е само дестилирана по 2 лева литъра!!! Обаче на входа има фейс контрол и ако не можеш да си покажеш Брахиалиса къде е не те пускат! :lol: :lol: :lol:
14.03.05
10:32
[quote author=“NoDude!”]Въх, много готино звучи бре... Искам и аз да дойда другия път, гледам че в неделя съм нощна на 20ти и денят ми е свободен, кажете носите ли хапване от вкъщи или който е на нвд яде салатки и минерална вода :lol:
Абе донеси!
Всичко ядем :) :) :)
Ракийка вашите варят ли?