Вече не ми е така сладко

14.03.10
08:19

Сметнах, че темата ми не е от особена важност и реших да я пиша към общите дискусии ^^

Тааа не бях ял сладко от много дълго време и вчера една приятелка имаше РД и ме почерпи с шоколадови
бонбони 0.0
Направо имах чувството, че не удрят на бонбони .. някакъв един такъв вкус - никакъв :X
спогледах се аз с другите, но на никого другиго не направиха бонбоните такова впечатление ...
Питах аз след известно време едно момче дали са удряли на бонбони и той ми каза, че са били
нормални бонбони 0.о
Изядох аз още една ии вкуса пак беше сладък, но не ми хареса 0.о ядосах се аз отидох до нон-стопа в квартала
ииии си взех 1 вафла троя .. и тя не нафлезе както трябва 0.o
Та да ви питам имате ли и вие такива наблюдения иии ако да след това възвръщат ли ви се навиците, и след коолко време ?

14.03.10
08:52

И аз не мога да ям вафли, торти, меденки, сладки и тем подобни. Единствените благи неща, които ям са мед, стафиди, банани..

14.03.10
09:02

Ооооо дайте ми на мене сладко и гледайте какво става.Много обичам сладко и напоследък съм го намалила от 100 на 5% и ......направо не издържам , но трай бабо за хубост уж казват и търпя. Някой път обаче умирам за сладко и си правя кисело мляко с 1 лъж мед (обаче ми се приисква да не е една ами все повече и все повече ). ДАйте лек срещу това бе хора :) НЯма ли някой да измисли най-сетне

Хе... зависи какви са били бонбоните все пак!
Определено има бонбони, които са по-скоро никакви на вкус и други, които имат вкус на вълшебство.  ;-P

Не знам какво означава да “удрят на бонбони”, но определено корените на това възприятие са чисто психологически.

14.03.10
09:18

сладко кисело люто горчиво всичко под ножа обичам и ям всичко  :coolsmile:  ,а и съм с бърз метаболизъм и не ми е проблем  :-P

14.03.10
09:44

Между другото и аз съм го забелязала...едно време набивах сладки неща, като за световно, а сега почти не ям и много пъти, когато ям някакви сладки неща, които преди съм обичала сега вече изобщо не са ми вкусни, даже са ми гадни някои от тях... :)

14.03.10
09:53

Значи не е само при мен, а това е масов ефект :)
Ами предполагах, че поне трябва да са сладки, но на мен ми беше някък безразлично 0.о
затова после отидох да си купя 1 вафла Троя и пак същата работа .. кофти навлезе :X

Ухааа ква е тази мания по сладкото е :D :D :D Вие сте като наркомани направо :D
чакате да си вземете дозата само xD че и все по-голяма доза искате ^^

14.03.10
10:26

Аз преди закусвах кроасани, обядвах вафли и вечерях шоколад. Сега не мога да ги гледам.

14.03.10
11:29

Да ама знаете ли преди като ядох само такива сладки боклуци бях по слаба. ААА ся някой да ми го обясни ..... как става тоя номер ?

14.03.10
11:34

казано от Liliana89 на 14.03.10, 11:29:

Да ама знаете ли преди като ядох само такива сладки боклуци бях по слаба. ААА ся някой да ми го обясни ..... как става тоя номер ?

Е ако изядеш 1 шоколад до обед как ше се наядеш ???
Иии незнам дали при теб става така, че като закусиш стабилно дял ден се тъпчеш :D
Ето аз сутринта изядох 1 кекс (уж бях на диета, но малко ми се поубърка след снощното напиване)
а на обед (току що) изгрухах 2 кг картофи пържени сам самичък ... :D
Тез паласки иначе как се подържат ... :D

Мнението беше редактирано от Casi0 на 14.03.10 11:34.

2 кг. картофи пържени... а не си можел да ядеш сладко а... Бъди по-умерен във всичко и ще свикнеш пак да ядеш сладко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1