14.03.10
08:19
Сметнах, че темата ми не е от особена важност и реших да я пиша към общите дискусии ^^
Тааа не бях ял сладко от много дълго време и вчера една приятелка имаше РД и ме почерпи с шоколадови
бонбони 0.0
Направо имах чувството, че не удрят на бонбони .. някакъв един такъв вкус - никакъв :X
спогледах се аз с другите, но на никого другиго не направиха бонбоните такова впечатление ...
Питах аз след известно време едно момче дали са удряли на бонбони и той ми каза, че са били
нормални бонбони 0.о
Изядох аз още една ии вкуса пак беше сладък, но не ми хареса 0.о ядосах се аз отидох до нон-стопа в квартала
ииии си взех 1 вафла троя .. и тя не нафлезе както трябва 0.o
Та да ви питам имате ли и вие такива наблюдения иии ако да след това възвръщат ли ви се навиците, и след коолко време ?
И аз не мога да ям вафли, торти, меденки, сладки и тем подобни. Единствените благи неща, които ям са мед, стафиди, банани..
Ооооо дайте ми на мене сладко и гледайте какво става.Много обичам сладко и напоследък съм го намалила от 100 на 5% и ......направо не издържам , но трай бабо за хубост уж казват и търпя. Някой път обаче умирам за сладко и си правя кисело мляко с 1 лъж мед (обаче ми се приисква да не е една ами все повече и все повече ). ДАйте лек срещу това бе хора :) НЯма ли някой да измисли най-сетне
14.03.10
09:04
Хе... зависи какви са били бонбоните все пак!
Определено има бонбони, които са по-скоро никакви на вкус и други, които имат вкус на вълшебство. ;-P
Не знам какво означава да “удрят на бонбони”, но определено корените на това възприятие са чисто психологически.
14.03.10
09:18
сладко кисело люто горчиво всичко под ножа обичам и ям всичко :coolsmile: ,а и съм с бърз метаболизъм и не ми е проблем :-P
Между другото и аз съм го забелязала...едно време набивах сладки неща, като за световно, а сега почти не ям и много пъти, когато ям някакви сладки неща, които преди съм обичала сега вече изобщо не са ми вкусни, даже са ми гадни някои от тях... :)
Значи не е само при мен, а това е масов ефект :)
Ами предполагах, че поне трябва да са сладки, но на мен ми беше някък безразлично 0.о
затова после отидох да си купя 1 вафла Троя и пак същата работа .. кофти навлезе :X
Ухааа ква е тази мания по сладкото е :D :D :D Вие сте като наркомани направо :D
чакате да си вземете дозата само xD че и все по-голяма доза искате ^^
Аз преди закусвах кроасани, обядвах вафли и вечерях шоколад. Сега не мога да ги гледам.
Да ама знаете ли преди като ядох само такива сладки боклуци бях по слаба. ААА ся някой да ми го обясни ..... как става тоя номер ?
казано от Liliana89 на 14.03.10, 11:29:
Да ама знаете ли преди като ядох само такива сладки боклуци бях по слаба. ААА ся някой да ми го обясни ..... как става тоя номер ?
Е ако изядеш 1 шоколад до обед как ше се наядеш ???
Иии незнам дали при теб става така, че като закусиш стабилно дял ден се тъпчеш :D
Ето аз сутринта изядох 1 кекс (уж бях на диета, но малко ми се поубърка след снощното напиване)
а на обед (току що) изгрухах 2 кг картофи пържени сам самичък ... :D
Тез паласки иначе как се подържат ... :D
Мнението беше редактирано от Casi0 на 14.03.10 11:34.
14.03.10
11:45
2 кг. картофи пържени... а не си можел да ядеш сладко а... Бъди по-умерен във всичко и ще свикнеш пак да ядеш сладко.