14.03.10
13:35
Не бях сигурен къде да пусна темата и я пуснах тук.
Та, напоследък от както си вкарах режима на спане малко по в ред - лягане около 00:00-01:00 и ставане 08:00-09:00 после цял ден съм като труп, спи ми се все едно съм копал на лозето с мотиката цяла сутрин а всъщност трябва да съм свеж. Единствените часове в които ми е добре е 1-2 часа непосредствено след ставане.
От там нататък започва една ленивост и желание да се сгромоля в леглото, което едвам контролирам, защото ако си легна през деня знам, че пак ще обърна деня с нощ. Някой да е имал подобен проблем? Ако да, на какво евентуално може да се дължи - недостиг на някое хранително вещество, витамин, застоял начин на живот, развален биологичен часовник?
Просто както съм решил сега отново да влизам във форма, това ми е голяма пречка, нямам паааааауъъъъъър да мръдна от стола. : )
Темата беше редактирана от Somenone на 14.03.10 13:36.
14.03.10
14:42
Може да е пролетна умора. Лягай по-рано. Между 23 и 23:30 да си в леглото. 01 часа след полунощ е доста късно лягане и губиш качествено време за сън (от 22 до 8).
Ще гледам да лягам по-рано в такъв случай, освен ако обстоятелствата не налагат друго. Витамини имам доста като се замисля, ще ги започна пак - изцяло ги бях забравил.
Един познат ми обясни, че съм си сбъркал биологичния часовник с това обръщане на деня с нощ за близо два месеца и сега организма ми си търсел неговото - т.е сън през деня. Надявам се скоро да се нормализира, че наистина ми е утрепано да правя каквото и да е било.
Благодаря : )
И аз изскарах такъв период - знам за какво говориш. Помага ми гуарана - в магазините на Лечите е около 5лв. блистера. Много е гадно, все още се проявява това. Комбинирай и с витамини! Мисля че се дължи на ненормално дългата зима.
То и аз цял ден искам да си легна и да поспя, но като стане време за лягане към 22.30 се ококорвам и не мога да заспя.
Мнението беше редактирано от kozunak на 15.03.10 04:26.
И аз бях така вземи си витамини и си лягай по рано.Много е късно в 00.00 1.00.Витамини бих ти препоръчал one-a-day на biotech.
15.03.10
12:29
ти сам си си написал отговора:недостиг на някое хранително вещество, витамин, застоял начин на живот, развален биологичен часовник
на мен ми звучи като претрениране така 4e have a break
спри цигарите и алкохола(колко лесно звучи) ;-P
вземи си витамини и +МИНЕРАЛИ че не се знае какво може да ти липсва
според учени хора ефективният сън е преди полунощ така че ако не си нощна смяна по-добре” лягай с кокошките” към 22-22.30
и редовен секс с гаджето :-P