14.03.10
16:32
Здравейте , може ли да ми препорачате някой бърнер около 30-50 лева не мога да искам за тия пари качествен бърнер но ако може някой с доказан ефект ;-)
Темата беше редактирана от Слай на 14.03.10 16:33.
казано от Владимир92 на 14.03.10, 16:54:
Universal Super Cuts 3
Може ли линк към продукта в някой сайт защото аз не го намирам :red:
Заповядай... > sportlements.com/продукти/продукти-за-изгаряне-на-мазнини/super-cuts-3-комплекс-за-изгаряне-на-мазнините/
казано от vaniuto на 14.03.10, 19:04:
Заповядай... > sportlements.com/продукти/продукти-за-изгаряне-на-мазнини/super-cuts-3-комплекс-за-изгаряне-на-мазнините/
Как трябва да го приемам ,защото аз пия и л-карнитин преди и след тренировка просто искам да сваля още 6-7 кг тренирам секи ден 4 дни фитнес 3 дни кардио
Мнението беше редактирано от Слай на 14.03.10 19:59.
14.03.10
20:24
казано от Silvest1r на 14.03.10, 19:54:
Как трябва да го приемам...
Чудя се дали си плашещо мързелив или наистина безпомощен и неспособен на собствена мисловна дейност.
За Google чувал ли си някога? Ей така, между другото поне?
казано от Кольо Пияндето на 14.03.10, 20:24:
казано от Silvest1r на 14.03.10, 19:54:
Как трябва да го приемам...
Чудя се дали си плашещо мързелив или наистина безпомощен и неспособен на собствена мисловна дейност.
За Google чувал ли си някога? Ей така, между другото поне?
Даа той google сичко знае но просто искам вие да кажете а относно теб какво се правиш на интересен и обиждаш до колкото знам за това е този форум лесно е да нападаш :smirk:
15.03.10
13:25
казано от Silvest1r на 15.03.10, 11:52:
Даа той google сичко знае но просто искам вие да кажете а относно теб какво се правиш на интересен и обиждаш до колкото знам за това е този форум лесно е да нападаш :smirk:
Какво искаш да ти се каже? Производителят на тази хранителна добавка е препоръчал определен начин на прием (дози и моменти за приемане). Тези препоръки са елементарно достъпни и не мисля, че някой трябва да отделя време, за да ги търси вместо теб. Искаш да приемаш различни от препоръчаните дози ли? Щом като Universal Nutrition са преценили, че този препарат трябва да се приема по този начин, значи е повече от вероятно това да е оптималният вариант... логично, нали? Смяташ ли, че съвет от рода на “приемай двойно по-високи дози” (даден абсолютно наизуст, каквато е ситуацията в момента с твоето питане!) може да бъде полезен и/или безопасен?
Мислете с главите, които имате на раменете си. Научете се да търсите и обработвате информация с въпросните глави.
Не живея с мисълта как да се направя на много интересен. Обида може да бъде намерена във всичко при добро желание. Веднага давам пример - пишеш неграмотно. Това ме обижда и ми показва, че не проявяваш елементарно уважение. Защо тогава аз да отделям време, за да ти помагам?
Приемай Super Cuts 3 както трябва и с подходящ хранителен режим.
По-добра препоръка няма как да ти се даде. Резултат ще има.
FRANKO1, то пише, ама чукча е писател... а не читател!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.03.10 13:27.
Здравейте!Предложеният продукт от колегите е добър и резултати ще има със сигурност, като бих те посъветвал да обърнеш внимание на дозата тъй като по-старите пратки са с доза 3x2, а на по-новите 3x3 т.е направи си сметка колко пари ще ти излезе едномесечен курс.Аз бих ти препоръчал да хвърлиш едно око на Lipo 6 - цената му в Power&Beauty; e 64лв. и стига за месец, че дори и за повече от месец.
Забележка:Предложеният от мен продукт е доста силен и се започва с ниска доза.
Еми вече си закупих предложения по горе продукт.3х2 сутрин преди тренировка и преди сън
Здравейте, аз съм висок 1.70 и тежа 76 кг бих искал да изгоря 8 кг. Може ли да ми препоръчате някакъв доказал се Fat-burner за да мога да постигна желания резултат по-бързо ?
28.01.11
14:18
казано от Hristian Uzunov на 28.01.11, 12:13:
Здравейте, аз съм висок 1.70 и тежа 76 кг бих искал да изгоря 8 кг. Може ли да ми препоръчате някакъв доказал се Fat-burner за да мога да постигна желания резултат по-бързо ?
Мога да ти препоръчам такъв - казва се “хранителен и тренировъчен режим”. Аз от този продукт съм много доволен. А сега отивам да видя в кристалното кълбо за твоите възраст, тренировъчен стаж, хранителен режим, тренировъчна програма и използвани до момента продукти.
п.п. Греда и кристалното кълбо се развали! Сега ще трябва да се мъчиш и ти да ги пишеш или аз да излизам да търся шарен боб, че на него връзва повече.
Хед, недей така :D
Сега ще го откажеш нацяло.
За 1ви бърнър - Super Cuts3 e идеалка, за 2ри - Fyre.
Aма без магическото хапче на head_hunter - пари на вятъра.
Мнението беше редактирано от emzo на 28.01.11 14:55.
А какво ще кажете за Liporexall? Виждам, че по чуждестранните сайтове е с най-висок рейтинг, имал 11 активни съставки. Не намирам коментари за него от български сайтове, някой нещо да е чул..
http://fatburner.net/
Аз пия Active Fat Burner от Biotech със зелен чай, кофеин, хром и л-карнитин. Минаха вече 2 седмици, тренирам по 3-4 пъти в залата като завършвам с кардио. Имам да свалям 2 кг, но нещо не се получава..