протеинови барове detour

14.03.10
19:53

Здравейте!
Интересува ме тази марка протеинови барове.Кой ги е пробвал,кой вкус е най-добрия,доволни ли сте,засищат ли ви?Всякакви впечатления са добре дошли ;)

14.03.10
20:23

Аз ям по 4-5 Detour на седмица, понеже понякога имам по 5-6 часа лекции в университета и блъскам по две.

Най - добрите са две :

Detour Lean Muscle
Detour Oat Meal

От двете, първата е УНИКАЛНА като вкус и засища средно, макар, че аз поддържам около 95 кг и е нормално да не ме засища.

Понеже в Силата нямат от доста време първата, реших да пробвам и втората и се изненадах. Доста добър вкус и засища доволно! С едно кисело мляко става перфектното хранене. Пробвал съм Шоколад, Фъстъци и Банан. И трите са вкусни, най - ме радва фъстъка.

Ако има нещо друго, питай, ще се радвам да мога да ти помогна.

JA

14.03.10
20:44

Lower Sugar с карамел.Много доволен,като вкус. За засищането си ме засищаше, но все пак съм 65 кила..Тази седмица сигурно ще взема една кутия.

14.03.10
20:48

Отдавна съм ги огледал и аз, но са цената ми удря ръчна спирачка, та засега съм на вариант шейкъра в джоба :-P

14.03.10
23:28

Не са евтини така е, но я иди и замести в някой ресторант едно пълноценно хранене съдържащо 60 грама въглехидрат, 32 грама протеин и малко мазнини за под 5-6 лв?

За пореден път казвам, идеята на бара не е да си увеличиш белтъчния или въглехидратния прием за деня, а за да го консумираш в моменти, в които няма как да се нахраниш нормално.

15.03.10
16:32

интересувах се от общите впечатления на тези които са ги пробвали.смятам да си купя 1-2 кутии да хапвам.насочил съм се към оатмеал бар-а,все пак 400 чисти калории са си добро попадение за бар.до сега карах на промакс-невероятен вкус наистина,но не смятам,че си струват вече парите ;)

15.03.10
17:19

Аз се чудя дали да не поръчам една кутия от хАмерика, но ако си платя ДДС и мито ще ми излезе същото.

15.03.10
17:21

Смело напред! С едни кисело мляко става перфектното хранене!

Вафлите не са много на оферта от нета, да не говорим, че по пътя тия хиляди мили могат да станат на г*з.

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 15.03.10 17:25.

15.03.10
18:26

Прав си, по-скоро ще изчакам Великденските намаления в БГ и ще взема кутия-две :) Мерси за съветите.

18.02.12
22:09

Здравейте, не исках да отварям нова тема и за това реших да питам тука.

От 1,5 месец приемам 5 дена в седмицата протеинови барове към 9.30-10.00 часа.

Въпроса ми е трябва ли да има почивка от приема им, и ще се отрази ли 6 гр. захар на протеинов бар
на диетата ми, така като в момента съм в период на сваляне?

Ще бъда благодарен ако някой сподели мнение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1