N.O.-XPLODE NT ревю

UR

19.11.09
10:13

Здравейте всички! От години посещавам сайта и сега реших да си направя акаунтче, за да мога да пиша ;)
Напоследък форума много се изкриви и стана като пазар за магазините на хранителни добавки. Намирам го за много досадно! За това реших да постна едно независимо мнение :)
Отдавна тренирам и отдавна пия хранителни добави. Използвам основно няколко марки. БСН все пак ми е любимата, поради това че продуктите им са по различни от останалите на пазара. И така пил съм N.O.-Xplode още когато беше и CEM3 след това AVPT. И реших да пробвам новия. Първо: много готино оформление с тези стик-пакетчета, много удобно можеш да ги носиш навсякъде. Второ: Вкуса е приблизително като стария, разтворимостта е по-добра. На етикета пише да се почва с половин пакет, но аз рискувах с цял, понеже от старата формула пих по 2 лъжици. Ако има някой, който не е пил от старата съветвам да не пробва новата(така или иначе от БСН заявиха,че ще запазят и двете серии в производство). Един стик от новия ми дойде по силен от 2 лъжици от стария. Има и разлика в действието. Старата формула даваше повече еуфория, докато тази дава повече фокус(запазваш концентрация). Пил съм вече 2 пъти-веднъж преди тренировка с тежести и веднъж преди плуване. По-трудно се уморявам, по-дълго работя на макс. Определено не е само рекламен трик! Поглеждайки етикета става ясно за какво става въпрос. Ефекта е дотолкова силен, дори час и нещо след това ми подскачаше устната :D. Пил съм мостри и дози от много други предтренировъчни продукти , но за сега това е най-силното което съм пил. Незнам до колко добре го представих..Ако имате въпроси питайте за да ви разясня..нали това е целта да си помагаме :)
    Лек и успешен ден на всички!

19.11.09
10:16

Благодаря за ревю-то.
Интересува ме когато тренираше с тежести даваше ли ти повече сила и повече повторения или само концетрация?

ВИ

19.11.09
11:08

Ехаааа, дали си бърз, Това излезе току що. Браво.

UR

19.11.09
11:10

Понеже се случи да правя ръце не мога да преценя за силата, защото там най-много 3-5 кг да сложа отгоре..Ако бях на гърди или гръб по мога да преценя, но повторенията си вървяха доста добре :)

19.11.09
11:32

Ревю се прави след като се изпие продукта.

19.11.09
13:47

Наистина си бърз :)От къде успя да си го набавиш от БГ ли или през нета ?

UR

19.11.09
16:39

Специално за предтренировъчен продукт мисля, че доста неща могат да се разберат само от няколко тренировки, а не когато се изпие цяла опаковка. Продуктът ми беше донесен от приятел, който се прибираше от САЩ.

19.11.09
17:26

Би ли споделил какви са разликите в плуването с и без консумацията на NO - Explode. След известно време ще ми трябва повишаване на енергията и издържливостта в плуването и този енергитик ми е едно от възможностите. :)

UR

19.11.09
19:04

Не мога да ти направя точна статистика :D Това значи да спра да плувам и да седна да смятам проценти и чертая графики.. Но разликата е Огрома с и без. Става въпрос за това, че по-лесно си правя дишането, за мотивацията и почти до края не спада темпото :) Говоря,че така беше със старата формула.. сега с новата е даже по-добре.

19.11.09
19:36

Е разбира се имах предвид най-общо казано. :)

20.11.09
10:07

Скоро трябва и Cellmass NT да излиза на пазара в същата опаковка. :)

20.11.09
10:33

казано от Finish First на 20.11.09, 10:07:

Скоро трябва и Cellmass NT да излиза на пазара в същата опаковка. :)

Да както и новия им продукт EPOZINE-O2™NT, който вече го има в някои американски онлайн магазини. Вероятно стакът с тези трите EPOZINE-O2™NT + CELLMASS®NT + N.O.-XPLODE™NT ще е равно на нещо голямо. Ако някой е пробвал EPOZINE-O2™NT, може ли да сподели мнение какъв точно е ефекта и т.н.

20.11.09
10:35

Аз ще споделя скоро, започвам ги след седмица. Иначе епозина е нещо подобно на Нитрикса.

20.11.09
10:39

казано от Finish First на 20.11.09, 10:35:

Аз ще споделя скоро, започвам ги след седмица. Иначе епозина е нещо подобно на Нитрикса.

Супер ще чакаме лог :)

UR

20.11.09
12:16

Cellmass NT ще се продава вече от следващата година и тогава мисля да ги обединя 3те продукта в Mass stack NT. Ако и другите 2 продукта са толкова по силни от предшествениците си, както NO-Xplode работата ще стане много сериозна!

20.11.09
13:24

Те и преди си бяха добри,а сега предполагам че стакът ще е номер едно на пазара.Все по-добри формули правят БСН.С нетърпение ще чакам целия стак да дойде в БГ :)

20.11.09
20:42

казано от uran235 на 20.11.09, 12:16:

Cellmass NT ще се продава вече от следващата година и тогава мисля да ги обединя 3те продукта в Mass stack NT. Ако и другите 2 продукта са толкова по силни от предшествениците си, както NO-Xplode работата ще стане много сериозна!

Още тази година ще го има..

BSN CELLMASS NT

UR

20.11.09
21:32

Аз доколкото знам в САЩ излиза в продажби (не при-ордър) средата на декември. Следователно най-рано на връх нова година ще можем да го кусаме :)

08.01.10
21:52

Новият NO Xplode NT не е нещо уникално!Действието му малко се различава от стария.Новата формула дава повече енергия да продължиш до края на тренировката си,дори ти се иска да направиш още няколко серии.Трябва да се внимава защото човек лесно би претренирал с него,казвам го от личен опит !Напомпването не бих казал, че е по добро отколкото старата формула!Тази формула доставя това за което е направен:дава нечовешка интензивност.

15.03.10
17:32

за първи път пробвам продукт на бсн и продукта е този от темата но днес испих цяла доза(едно пакетче) и се почуствам малко страно стана ми малко гадно но иначе имаше енергия :) може ли да съм се почуствал зле от предозиране на продукта ?

15.03.10
17:35

Започва се с 1/2 от пакетчето.

15.03.10
17:47

Здравейте, днес си поръчах продукта BSN NO-XPLODE, понеже от скоро се занимавам с фитнес и бих искал да кача мускулна маса главно на ръце, гръб и гърди. Та, искам да попитам, тъй като същевременно сериозно тренирам лека атлетика, дали самият продукт би повлиял негативно при този вид натоварване (бягането)?

UR

15.03.10
18:01

Ако повече енергия и издържливост е негативно повлияване - да! Истината настрана, но единственият начин по които може да си попречиш е ако благодарение на режима (тренировки,добавки,хранене) качиш много маса (особено ако не е само мускулна) да почне да ти тежи при по-дългите дистанции. Но аз съм усещал само полза от продукта при аеробни и анаеробни натоварвания. Хакай смело преди двата типа тренировки, които ще правиш!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1