Как ще се изкажете за този протеин?

15.03.10
18:54

silabg.com/bg/product/comments/id/6505

Мисля да си го взема след като изпия 100% суроватката на оптимум.

15.03.10
20:14

Аз лично пробвах 2 мостри и останах много доволен :)

15.03.10
21:27

много съм доволен от : Nutra Force Isolate , има го в Fitness1.bg на много добра цена ;)

15.03.10
23:23

Язък че го нямаше промото миналата седмица,  щях да взема 10 либри вместа Scivationа за проба ;)

КК

15.03.10
23:23

Убиец е цената в момента на Syntrax, ще се изкупи сичкия докато ми свърши моя =)

16.03.10
06:29

В момента няма по-изгоден протеин от  NutraForce Whey . Аз лично си взех такъв от разпродажбата на Вальо за 68лв с безплатна доставка и съм доста доволен.
За Whey Shake не се съмнявам че ще е супер вкусен, но за концентрат с този профил  това е ценовата му ниша според мен.

Мнението беше редактирано от target на 16.03.10 06:36.

16.03.10
06:40

казано от target на 16.03.10, 06:29:

В момента няма по-изгоден протеин от  NutraForce Whey . Аз лично си взех такъв от разпродажбата на Вальо за 68лв с безплатна доставка и съм доста доволен.
За Whey Shake не се съмнявам че ще е супер вкусен, но за концентрат с този профил  това е ценовата му ниша според мен.

И аз си мислех нещо подобно, но в последно време нямам доверие вече на такива протеини.. особено след онзи скандал за Нутрата ... предпочитам да платя за нещо което го зная какво е ! И никъде в такива блендове на фирми не ти посочват каква е концентрацията на отделните протеини, нещо което още повече ме озадачава, ти може да си плащаш за матричен а да пиеш 70% концентрат...
Така че всеки си преценява, аз лично ще се възползвам от Whey Shake стака.

16.03.10
07:39

За кои скандал говориш?
Еми че то Whey Shake шоколада си е 72% концентрат. Да прав си за  донякъде NutraForce, малка фирма е само с 3 продукта даже мисля , но все пак това е само протеин. Аз принципно за мене си приемам че каквото е по етикет това е и в кутията. Защото никога неможеш да си на 100% сигурен какво пиеш независимо колко е рекламирана съответната марка. Ако трябва да съм толкова мнителен към всички и всичко , то по-добре без добавки.

HE

16.03.10
09:59

Бих казал, че Англичаните имат сериозен контрол върху всичко засягащо здравето на човек.
Не разбирам защо се хвърляте всички на продукти произведени в САЩ? Да не говориме, че FDA се намесва само при подадено оплакване. Европейските марки почват да се настаняват доста сериозно на пазара за добавки.

HealthStore в момента правят доста добра промоция на марка безкомпромисна към качеството и на доста изгодна цена.

п.п. Камен Каменов би ли разяснил какво означава някой да рекламира по “особенно долен начин”?
Интересни са ми твърденията изложени в поста ти, защото предния път питах за продукт внасян от сила.бг, но го нямаше, а ми предложиха аналог на друга фирма, която не се внася от тях. Не съм останал с впечатлението за нагла реклама от тяхна страна и др. в същия дух.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 16.03.10 10:03.

16.03.10
10:38

Аз лично не виждам нищо лошо в това да се препоръчва продукт, от който всички отзиви за момента са положителни. Защо винаги трябва да се свързва с това, че определен човек го внася и за това го препоръчва. Да не говорим и че всичко което каза head_hunter е правилно. Англия са една от страните с най силно завишен контрол по храните.

КК

16.03.10
11:17

Пробвах го протеина, добър вкус, няма лошо, нищо против европейските добавки, просто аз лично се доверявам само на американските. Ами дразни ме това, че препоръчват само него на хора, които биха си купили всичко, което им препоръча човека в магазина, след като е доста нов и качеството не е доказано така да се каже.. но го внасят
Има продукти като ATW / MGN, които са с доказано качество и на по-ниска цена, но не ги препоръчват тях, защото не ги внасят. Нищо фатално в крайна сметка, просто на мен не ми харесва.

HE

16.03.10
12:18

Така да бъде, но все пак не могат да предлагат всички марки на куп - да няма обидени  ;-)
В такъв случай защо са там тези “консултанти”?
Другото станало ми интересно - препоръчваш Нутрата /покрай който се вихреше някакъв скандал по едно време/, но нямаш доверие на тази марка щото е нова?
Не е хубаво да се говори така независимо за кой вносител или производител и то от човек, който беше представен тук от друг вносител /за последното съм на 90% сигурен, но ако съм в грешка моля да ме извиниш/!

КК

16.03.10
12:24

Нямам нищо общо с внос или продажба на хранителни добавки, никога не съм имал. Фен съм на Healthstore, заради отношението към клиентите, но това не означава, че не си пазарурвам определени неща от сила.бг или фитнес1.бг =) Иначе протеинът си го взе един приятел от сила, като ми се обади, че са му го препоръчали и аз му казах, че става и да действа. Просто ми направи впечатление, че всеки път го “препоръчват”. Сигурно и аз бих го правил, ако внасях определена марка де, няма какво да ги съдя момчетата.

16.03.10
19:15

В крайна сметка, само 2 отговора бяха положителни, другото беше нещо като оффтопик, разгледах всичките продукти, които ги препоръчвате, ала като не разбирам нищо ;d За това сега съм на ON 100% whey GS, защото разбрах от няколко места, че е най- качественото. Относно whey shake-a 93 лева му е цената за 5 лбс на 2 места, за каква промоция си говорим и къде?

Мнението беше редактирано от slOw на 16.03.10 19:18.

16.03.10
19:22

Протеин, като протеин, кво очакваш ? 2 санта на ръка от опаковка ли ?

По-скоро питай как е на вкус и как се разтваря, щото като почнат ревюта на протеини, с описания различни от вкус и разтворимост, голям смях пада.

16.03.10
19:34

казано от emzo на 16.03.10, 19:22:

Протеин, като протеин, кво очакваш ? 2 санта на ръка от опаковка ли ?

По-скоро питай как е на вкус и как се разтваря, щото като почнат ревюта на протеини, с описания различни от вкус и разтворимост, голям смях пада.

Не, на мен ми трябва за съвсем друго нещо. поради големият брой и интензивността на тренировките, ми трябва по- бързо възстановяване, това търся като цяло...

16.03.10
19:38

Възстановяването е комплексен процес.
Излиза, че темата ти е неуместна ;)

16.03.10
20:08

казано от emzo на 16.03.10, 19:38:

Възстановяването е комплексен процес.
Излиза, че темата ти е неуместна ;)

Много ясно, че е комплексен процес, но без добавки ще се възтановявам по 2 дни, ако си нямаш друга работа освен да се заяждаш, заповядай, отговори ми.

КК

16.03.10
20:13

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28341/P270/

Ето ти промоцията на Whey Shake :) Успех!

16.03.10
20:19

казано от Камен Каменов на 16.03.10, 20:13:

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28341/P270/

Ето ти промоцията на Whey Shake :) Успех!

Благодаря!

16.03.10
20:27

Аз ако се заяждах, щях да съм доста директен.

Но пък съм сигурен, че ТИ не знаеш защо го пиеш този или който и да е друг протеин !

16.03.10
20:44

казано от emzo на 16.03.10, 20:27:

Аз ако се заяждах, щях да съм доста директен.

Но пък съм сигурен, че ТИ не знаеш защо го пиеш този или който и да е друг протеин !

Защото ако не го пиех, нямаше да мога да тренирам по толкова, поне според мен.

16.03.10
20:46

Пич, леко дооста си в грешка.

16.03.10
20:48

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28223/

16.03.10
20:53

казано от emzo на 16.03.10, 20:48:

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28223/

Ок, но нали за по- пълноценно възстановяване подпомагат аминокиселините?

16.03.10
20:58

Ще го кажа максимално опростено.
И най-скъпия на пазара протеин да си вземеш - все тая.

Възстановяване = храна(качество, количесто,калории) + сън.
Растеж = храна+сън+тренировката в залата

А имаше и процентно съотношение, което не помня, но беше нещо от сорта:
50% храна, 30% сън, 15% тренировка, 5% добавки

16.03.10
21:02

казано от emzo на 16.03.10, 20:58:

Ще го кажа максимално опростено.
И най-скъпия на пазара протеин да си вземеш - все тая.

Възстановяване = храна(качество, количесто,калории) + сън.
Растеж = храна+сън+тренировката в залата

А имаше и процентно съотношение, което не помня, но беше нещо от сорта:
50% храна, 30% сън, 15% тренировка, 5% добавки

Ще ти пиша на лично, за да не спамя повече.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1