15.03.10
10:38
В момента съм се спрял на това:
http://img19.imageshack.us/img19/8443/packh.jpg
Ще съм много благодарен ако изкажете мнението си защото цифрата която ще дам е доста сериозна и искам да съм сигурен че за тези пари това е най-доброто като комбинация
Стаж: 2 години
Тегло: 79 кг
Цел: 8-10 кг ММ в рамките на 2-3 месеца
Тренировка:
П: ден1: гърди - корем
В: ден2: бицепс - рамо
С: почивка
Ч: ден3: трицепс - гръб / гръб - трицепс
П: ден4: крака - корем
С: почивка
Н: почивка
Темата беше редактирана от S. Markov на 15.03.10 10:42.
Добавките са добри, гейнъра можеш да си го спестиш и да си вземеш една протеинова матрица + витамини + Омега . Същите продукти ги има на други места, доста по-изгодно ;)
15.03.10
11:13
Аз си поръчах на Controlled labs: OT, WF, GG, GM, PW + Scivation whey 10 lb + omega 3 ... 500 лева от predatornutrition.com
15.03.10
11:17
Махни гейнъра и добави още един креатин. Ако искаш повече маса комбинацията с 2 кутии креатин е по-добре.
Добави GreenMag или SizeOn Max Performance.
8-10 кила мускули няма да можеш да качиш. Виж 3-4 с тези добавки и добра храна - би могъл ;) Гейнера не го взимай - пари на вятъра. По-добре още протеин.
От това, което си избрал, аз за 600лв бих си взел много протеин и креатин.
16.03.10
11:28
казано от emzo на 16.03.10, 11:26:
Нещо стакчето не ми харесва, скучно е :lol:
Морално остарели продукти и формули, а.. :lol:
16.03.10
11:30
@S_markov - с този стак не се надявай на 8-10 кг мускулна маса....
Маса се прави на маса, факт.
16.03.10
15:34
Качествени 10кг !?! За 2 месеца !?! С Winstrol или нещичко от тоя сорт да, ама с прахчета...много надценяваш нещата.. Подозирам, че може да искаш маса а-у нещо във връзка с балове-малове :) Балът е просто една вечер, и от мен да знаеш- снимките после няма кой да ги зяпа чак толкова.
За 600лв - много суроватка, 500гр креатин, много BCAA, умерено Glutamine и Arginine
За тия пари бих си взел стака на Controlled Labs - WF,GM,PW и ОТ , Scivation Whey 10lbs и евентуално Carbslam ...
казано от introducer на 16.03.10, 15:34:
Качествени 10кг !?! За 2 месеца !?! С Winstrol или нещичко от тоя сорт да, ама с прахчета...много надценяваш нещата.. Подозирам, че може да искаш маса а-у нещо във връзка с балове-малове :) Балът е просто една вечер, и от мен да знаеш- снимките после няма кой да ги зяпа чак толкова.
За 600лв - много суроватка, 500гр креатин, много BCAA, умерено Glutamine и Arginine
по-добре от това едва ли може да се опише положението !
казано от introducer на 16.03.10, 15:34:
:) Очаквах и такива отговори :) Еми балът ми беше преди 2 години :D Едва ли ще да е затова :) Тренирам за себе си, за да се харесвам аз :)
За 3 месеца 8кг-а мисля че са постижими.Малко повече от 2кг-а на месец...както и да е може да греша може и не...не е целта на темата това.
Темата я пуснах чисто информативно, за да видя повече гледни точки.Благодаря за мненията на всички
Последно искам да кажа че добавките си ги купувам само и единствено от Христомир Христов (от В. Търново съм) и в крайна сметка се доверявам накрая на неговото мнение :) Така ,че благодаря на всички търговци, които ми пратиха офертите си, но ще Ви откажа :)
Успех на всички :)
Трябват ти азотен буустер, креатинова матрица, протеин, бцаа, мастни киселини и витамини. Преглеждай продуктите и сравнявай кой за колко щети стигне, за да вземеш най-дълготрайните за тези пари.
П.С.: Да не забравиш, че силната храна ти е най-важна и не могат да се сравняват с нея.
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 24.03.10 12:20.