07.03.10
08:28
Трябват ми доброволци от мъжки пол за 2 дни по 1 час тази седмица.
Целта е да установим как липсата на едно или две хранения влияят върху спортните постижения.
График:
Вторник: 15:00
Сряда: 15:00
Имайте предвид, че можете да се паднете в група, която пропуска 1 или 2 храненения втория ден :)
Благодаря на всички доброволци :)
Жалко,че никой не проявава заинтересованост.За съжаление не съм от софия,иначе със удоволствие бих участвал.
15.03.10
14:01
Уви, експериментът е в момент, попадащ в стандартното работно време.
Нямам шанс по тази причина.
Вторник и сряда?
В последователни дни, дали ще можете да имате обективни резултати от изследването?
Предполагам, че идеята е - тренировка с хранения, тренировка след изпуснати хранения..или?
Мнението беше редактирано от 6th на 15.03.10 14:58.
15.03.10
20:58
казано от Кольо Пияндето на 15.03.10, 14:01:
Уви, експериментът е в момент, попадащ в стандартното работно време.
Нямам шанс по тази причина.
За тази седмица не успяхме да се организираме, така че предлагам следващия уикенд от 15:00 и двата дни.
Навит?
Аз се наемам да организирам останалите от екипа на LTL + който не успее да избяга достатъчно бързо от залата :)
+ евентуално и момчетата от Пловдив
казано от С7АЛК3Р на 15.03.10, 14:58:
Вторник и сряда?
В последователни дни, дали ще можете да имате обективни резултати от изследването?
Предполагам, че идеята е - тренировка с хранения, тренировка след изпуснати хранения..или?
Няма да бъде цялата тренировка, а тестове за бройки или време или дължина в 4 дисциплини.
Упражненията:
- скок от място
- 15 лицеви опори за време
- набирания до отказ
- лицеви до отказ
Тествал съм и друг път и по една серия за макс бройки в последователни дни не бърка представянето във втория ден.
Условията са 4:
- Група 1 закусва нормално втория ден
- Група 2 пропуска закуската, но обядва втория ден
- Група 3 закусва, но пропуска обяда втория ден
- Група 4 пропуска и закуската, и обяда втория ден
ще е хубаво да се съберем поне 2ма души в група :)
поздрави
Що пък не, пък и през уикенд - екстра :)
Пиша се доброволец.
Мнението беше редактирано от 6th на 15.03.10 21:14.
16.03.10
09:38
казано от С7АЛК3Р на 15.03.10, 21:14:
Що пък не, пък и през уикенд - екстра :)
Пиша се доброволец.
чудесно :)
ще бъде забавно :)
16.03.10
09:54
казано от Лазар Радков на 15.03.10, 20:58:
За тази седмица не успяхме да се организираме, така че предлагам следващия уикенд от 15:00 и двата дни.
Навит?
Навит, но не мога в следващите 2 уикенда... Имам състезания в съботите и не мога да си позволя този лукс в момента. Ако по някаква причина отложите експеримента или го повторите от началото на април нататък - бих пробвал без да му мисля много-много. Умирам да пробвам това или онова. Според моите виждания ползата ще е предимно моя, защото ще видя нагледно тези неща как действат на мен и на хора, с които имам личен контакт. Ще наглеждам темата...
16.03.10
12:42
казано от Кольо Пияндето на 16.03.10, 09:54:
казано от Лазар Радков на 15.03.10, 20:58:
Навит?Навит, но не мога в следващите 2 уикенда... Имам състезания в съботите и не мога да си позволя този лукс в момента. Ако по някаква причина отложите експеримента или го повторите от началото на април нататък - бих пробвал без да му мисля много-много. Умирам да пробвам това или онова. Според моите виждания ползата ще е предимно моя, защото ще видя нагледно тези неща как действат на мен и на хора, с които имам личен контакт. Ще наглеждам темата...
Най-вероятно на базата на първото изследване, ще повторим след около месец в подобрен вариант :)
за да повторим обаче са нужни ентусиасти с които да направим “сефтето”, метафорично казано :)