Гейнер и амино?

HS

14.03.05
18:36

Простичък въпрос  :)  днес си купих гейнер,който е с 53% белтък и с BCAA`s и глутамин.Имам още 30-40 хапа Universal 2700 ,преди ги пиех по 3 преди и 3 след тренировка.Понеже много белтък ще ми стане около тренировката (към 100 грама),аминото да го допия само сутрин и вечер по две,вобще да го спра и да си го пазя за по нататъка или по някакъв друг начин да го пия(гейнера само в дни на тренировка по 100 гр. след нея).

14.03.05
20:00

гейнера може да го разделиш на два приема по 50 гр.преди и след тренировка което не пречи и да си пиеш по 2 хапа преди и след тренировка и два преди лягане  8)

HS

14.03.05
20:33

Е има ли смисъл от гейнер преди тренировката,не е ли по добре 2-3 амино преди тренировката,протеина след и преди лягане още 2 амино,между другото си имам и мн добро хранене,така че тия добавки не са ми решаващи - просто не искам да си изпикавам парите,ако не ги усвоявам.

14.03.05
21:58

гледаи сега гейнера както си писал е 53%белтък а останалото са въглехидрати било то сложни или прости затова според мен не е добра идеята да се пият преди лягане а е по добре да се пият преди тренировка за да заредят организма с необходимата му енергия (това си е мое лично мнение по въпроса не претендирам че е много компетентно.вариянти има много просто ти предлагам един от тях) 8)

HS

14.03.05
22:11

Начи въглехидратите са му малтодекстрин и фруктоза(ако не се лъжа), за преди лягане не съм си и помислял да го пия:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1