Соев изолат

18.03.10
17:44

Здравейте. Харесах си ето този продукт: silabg.com/bg/6600-SCITEC-Soypro-910g.html - SCITEC SOY PRO 910 g, ,тъй като съм с ограничени финанси и не мога да си позволя някой скъпа суроватка. Струва ли си този продукт? Благодаря! :)

18.03.10
18:49

Ми нз,не ли е по-добре да си вземеш от тоя протеин на пико?

Мнението беше редактирано от nino на 18.03.10 18:51.

18.03.10
18:51

1.Яйца/месо  -  2.Соя(скайтек)  -  3. Пико
1.По много
2.По малко соя + извара  преди лягане
3.Stay away :)

18.03.10
19:28

Не разбрах какво е Пико?

KY

18.03.10
19:39

Склад за суровини. Казва се P.I.C&Co;. Ето това е темата за него: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28359/

Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 18.03.10 20:17.

18.03.10
19:41

Окей де, аз не разбрах каква е връзката на този склад и моя протеин? :) :) :)

казано от FrankQ на 18.03.10, 19:41:

Окей де, аз не разбрах каква е връзката на този склад и моя протеин? :)

В складовете на тази фирма продават протеина, който ти е препоръчан в мнението на nino.

02.02.15
09:37

Пиша ви от Бургас.При нас също има такъв склад ,та реших да си взема въпросния протеин Whey Protein 80%.
Взех си 500гр.тогава цената беше 21лв.Тъй като не съм наивник реших да направя изследване в комисията по храните до стоматологията да проверя дали това 80% отговаря на истината.Трябваше да дам 12лв по спомен ви казвам такса за лабораторен анализ.По изисквания лаборантката ми каза да оставя 100гр. за анализ  и да отида след 2 дни за резултатите.
Отивам след 2 дни и какво да гледам 58% чист протеин от уж обявения 80% на опаковката.като остатъка от 22% е царевично нишесте  и некви други примеси.

Не се лъжете по тази ФИРМА П.И.К.О

Глутамин не съм пробвал ,както и креатин монохидрат!
Нямам и такова намерение!
Към начинаещи и напреднали спортисти ще ги помоля да не повтарят моята грешка

Не знам кой какво те съветва.

Аз лично на твое място бих предпочел суроватъчен протеин (поне знам, че усвояемостта му ще е висока).

Но ако все пак държиш да пиеш конкретно суроватъчен протеин имай предвид, че организма ти наистина ще изхвърли половината и може би ефекта няма да е какъвто очакваш.

В сайта който си посочил има BIOTECH USA Protein Power който съм сигурен, че е в пъти по - качествен и цената му е почти същата за 1кг.

Има и BIOTECH USA Nitro Pure Whey Gold естествено ще дадеш 15 лв повече но ще получиш съвсем друг продукт.

И на въпроса соев протеин заслужава ли си бих отговорил така. С тези пари щях да си купя 5 килограма конско месо или телешко и нямаше да си купя соев протеин поне щях да ям нещо от което има резултат.

Поздрави.

Мнението беше редактирано от Цветан Радуевш на 02.02.15 20:51.

03.02.15
11:05

При всички положения чистата храна е много по-добре от какъвто и да е протеин.
Специално за соевия, за мъже не се препоръчва, тъй като нарушава хормоналния баланс и по-конкретно качва естрогена. Освен това соевия протеин е не ефективен, т.е. беден на аминокиселини, не случайно го наричат “половин протеин”. Също така при мен предизвиква дискомфорт, подуване и газове. Ако си решил да пробваш, по спомен на диетичните щандове се продаваше соев изолат в разфасовка от 500 грама като протеина е 90%, а цената беше 5-6 лева.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1