18.03.10
17:44
Здравейте. Харесах си ето този продукт: silabg.com/bg/6600-SCITEC-Soypro-910g.html - SCITEC SOY PRO 910 g, ,тъй като съм с ограничени финанси и не мога да си позволя някой скъпа суроватка. Струва ли си този продукт? Благодаря! :)
Ми нз,не ли е по-добре да си вземеш от тоя протеин на пико?
Мнението беше редактирано от nino на 18.03.10 18:51.
1.Яйца/месо - 2.Соя(скайтек) - 3. Пико
1.По много
2.По малко соя + извара преди лягане
3.Stay away :)
18.03.10
19:39
Склад за суровини. Казва се P.I.C&Co;. Ето това е темата за него: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28359/
Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 18.03.10 20:17.
Окей де, аз не разбрах каква е връзката на този склад и моя протеин? :) :) :)
18.03.10
19:51
казано от FrankQ на 18.03.10, 19:41:
Окей де, аз не разбрах каква е връзката на този склад и моя протеин? :)
В складовете на тази фирма продават протеина, който ти е препоръчан в мнението на nino.
02.02.15
09:37
Пиша ви от Бургас.При нас също има такъв склад ,та реших да си взема въпросния протеин Whey Protein 80%.
Взех си 500гр.тогава цената беше 21лв.Тъй като не съм наивник реших да направя изследване в комисията по храните до стоматологията да проверя дали това 80% отговаря на истината.Трябваше да дам 12лв по спомен ви казвам такса за лабораторен анализ.По изисквания лаборантката ми каза да оставя 100гр. за анализ и да отида след 2 дни за резултатите.
Отивам след 2 дни и какво да гледам 58% чист протеин от уж обявения 80% на опаковката.като остатъка от 22% е царевично нишесте и некви други примеси.
Не се лъжете по тази ФИРМА П.И.К.О
Глутамин не съм пробвал ,както и креатин монохидрат!
Нямам и такова намерение!
Към начинаещи и напреднали спортисти ще ги помоля да не повтарят моята грешка
02.02.15
20:46
Не знам кой какво те съветва.
Аз лично на твое място бих предпочел суроватъчен протеин (поне знам, че усвояемостта му ще е висока).
Но ако все пак държиш да пиеш конкретно суроватъчен протеин имай предвид, че организма ти наистина ще изхвърли половината и може би ефекта няма да е какъвто очакваш.
В сайта който си посочил има BIOTECH USA Protein Power който съм сигурен, че е в пъти по - качествен и цената му е почти същата за 1кг.
Има и BIOTECH USA Nitro Pure Whey Gold естествено ще дадеш 15 лв повече но ще получиш съвсем друг продукт.
И на въпроса соев протеин заслужава ли си бих отговорил така. С тези пари щях да си купя 5 килограма конско месо или телешко и нямаше да си купя соев протеин поне щях да ям нещо от което има резултат.
Поздрави.
Мнението беше редактирано от Цветан Радуевш на 02.02.15 20:51.
03.02.15
11:05
При всички положения чистата храна е много по-добре от какъвто и да е протеин.
Специално за соевия, за мъже не се препоръчва, тъй като нарушава хормоналния баланс и по-конкретно качва естрогена. Освен това соевия протеин е не ефективен, т.е. беден на аминокиселини, не случайно го наричат “половин протеин”. Също така при мен предизвиква дискомфорт, подуване и газове. Ако си решил да пробваш, по спомен на диетичните щандове се продаваше соев изолат в разфасовка от 500 грама като протеина е 90%, а цената беше 5-6 лева.